Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Από ποτε το να ενοχλείς ανθρώπους λογίζεται ως εργασία; Αν ειναι πρόσφατη μόδα ok αν ειναι παλιά όμως ίσως να έπρεπε να κολλαγα κανά ένσημο όταν χτυπάγα κουδούνια και έτρεχα, καμία 20αρια χρόνια πριν.

-Θα πλήρωνα τον πάροχο μου για μια υπηρεσία που θα αναλαμβανανε να μπλοκάρει οποιοδήποτε ενοχλητοcenter.

-Δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ που να εχει αγοράσει οποιαδήποτε υπηρεσία μέσω τηλεφωνικής προώθησης.

-Εσχάτως έχουν ξεκινήσει και οι door to door πωλήσεις. Το μόνο που αλλάζει, αντί για το τηλέφωνο τους κλείνεις την πόρτα στα μούτρα.

-Σουβλακερί, καφετέριες και τηλεπωλησεις ειναι η απαντηση των "επιχειρηματιών" στην Ελλαδα της κρίσης. So much win!!!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-....

-Δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ που να εχει αγοράσει οποιαδήποτε υπηρεσία μέσω τηλεφωνικής προώθησης.

-...

και ομως πολλοι αγοραζουν αλλιως θα ειχανε σταματησει το τηλεφωνικο telemarketing

Δημοσ.

Προσωπικά έχω βρει την ησυχία μου αποσυνδέοντας το τηλεφωνικό καλώδιο. Ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ κατά βάση το κινητό, οπότε όταν χρειαστεί, βάζω απλά το καλώδιο, κάνω τις κλήσεις μου και το ξαναβγάζω. Problem solved

Δημοσ.

βασικα επειδη συνηθως σε αυτες τις εταιριες,οι υπαλληλοι καλουνε αλλα τους ακουνε και οι ανωτεροι τους μπορεις πολυ απλα οταν σε καλεσουν να ζητησεις συγνωμη απο τον υπαλληλο και να αρχιζεις να βριζεις τον ανωτερο που ακουει.ετσι και εσυ θα νοιωσεις καλυτερα και θα χαμογελασει και λιγο ο υπαλληλος :)

• Like 2
Δημοσ.

βασικα επειδη συνηθως σε αυτες τις εταιριες,οι υπαλληλοι καλουνε αλλα τους ακουνε και οι ανωτεροι τους μπορεις πολυ απλα οταν σε καλεσουν να ζητησεις συγνωμη απο τον υπαλληλο και να αρχιζεις να βριζεις τον ανωτερο που ακουει.ετσι και εσυ θα νοιωσεις καλυτερα και θα χαμογελασει και λιγο ο υπαλληλος :)

χαχαχα 

Δημοσ.

Αυτο που εχω δει ειναι οτι καλυτερα να το σηκωσεις παρα να τ αφηνεις..γτ οσο δε σε βρισκουν τοσο θα παιρνουν!! Απο εναν αριθμο βρισκαμε κλησεις στο σταθερο 10 μερες!!! Παιρνανε πρωι που λειπαμε, μεσημερι, απογευμα.. μεχρι που καποια στιγμη το σηκωσα ειπα οτι δεν ενδιαφερομαστε και δε ξαναπηραν.

Αλλα παιρνουν αλλοι, καινουριος καθε βδομαδα ας πουμε! Τραπεζες, εταιριες κινητης, σταθερης, με κετεψυγμενα τροφιμα.. μεχρι που σημερα μας πηραν για να μας στειλουν τζαμπα σπιρουλινα λεει!!

Και ενταξει το τηλεφωνο το βαζεος στο αθορυβο.. σ αυτους που σου βαρανε το κουδουνι? Κι ειναι και επιμονοι τους λες δεν ενδιαφερομαι και αρχιζουνε τα κατεβειτε λιγο κατω να σας ενημερωσουμε κλπ. Δε θελω ρε φιλε!!!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια σορρυ που το ξεθαβω αλλα.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. 3 με 5 το μεσημερι με παιρνουν απο την wind για προσφορες. καθε μερε καθε μεσημερι δεν κανω πλακα

καθε μερα αναπαντητες απο την wind τους βριζω σταματανε για μια μερα την επομενη μερα ξανα,

το σηκωνω προχθες:

-καλησπερα απο την wind ειμαστε για μια προσφορα θελουμε να σας ενημερωσουμε

-ναι γεια σας να σας κανω μια ερωτηση ?

-ναι φυσικα

-γτ με παιρνετε καθε μερααααααααααααααααααα?

-μπιμπμπιμπμπιμπ

Δημοσ.

Πες τους πως δεν ενδιαφερεσαι και αν δε σε σβησουν αμεσα απο τη λιστα τους θα κανεις καταγγελία στην Εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομίων

Δημοσ.

Δυστυχώς η μοναδική λύση για να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνο για διαφήμιση, που λειτούργησε προσωπικά σε μένα, είναι το βρίσιμο.

Ειλικρινά, δεν ξέρετε πόσες φορές προσπάθησα ευγενικά να λύσω το θέμα. Έχω ζητήσει διαγραφή στο σχετικό μητρώο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων, έχω στείλει γραπτά αιτήματα και στις 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, η Vodafone μου έστειλε επιστολή μάλιστα, τίποτα. 3 χρόνια τώρα, τίποτα. Ειδικά στο σταθερό, που το χρησιμοποιώ και για επαγγελματικό σκοπό, το κακό είχε παραγίνει. Μιλάμε για 2κλήσεις την ημέρα, από κάρτες υγείας μέχρι εταιρείες ερευνών. Στο κινητό πιο αραιά.

Ώσπου δεν κρατήθηκα μια μέρα και διαολόστειλα γερά. Είπα βέβαια στην αρχή "σας παρακαλώ μην το πάρετε προσωπικά"!! Αισθάνθηκα άσχημα μετά, βέβαια. Αλλά ως εκ θαύματος, τα τηλέφωνα σταμάτησαν! Ένα μήνα τώρα δεν με έχουν ενοχλήσει. Φαίνεται ότι έχω μπει στις μαύρες λίστες ευτυχώς!

Προσοχή: δεν θα το συνιστούσα σε καμία περίπτωση, αλλά μόνο για τις ακραίες περιπτώσεις, όπως τη δική μου που  με έπαιρναν καθημερινά τηλέφωνα την ώρα της δουλειάς. Και αφού δοκιμαστούν οι άλλες λύσεις!

Δημοσ.

Εμας μας ειχαν ζαλισει απο το 13888 του οτε. Επι 2 βδομαδες συνεχεια καλουσαν

Καθε μερα 2 τηλεφωνα ενα στις 10:30 το πρωι και ενα στις 17:30. Δε το σηκωναμε.

Το σηκωσε ενα πρωινο η μαμά, ειπε δεν ενδιαφερεται και το κλεινει. Την επομενη μερα ξανα τα ιδια.

Ε δεν αντεξα, τους καλω και ζητω να με σβησουν απο τη λιστα. Απανταει ευγενικα η κοπέλα πως με εσβησαν αλλά θελει 24ωρες να ενημερωθει η λιστα τους...

Σε 5 λεπτά χτυπαει τηλ απο ενα 210... και ειναι ηχογραφημενο μνμ απο οτε και έρευνα για τις υπηρεσιες που μου προσφερε. Ε καπου εκει υπεθεσα πως με σβησαν και ηρεμησα.

Σε 10 λεπτά ΞΑΝΑ ΤΗΛ ΑΠΟ 13888. Δε κρατηθηκα, με το που πηγε να πει "σας καλουμε για μια προσφορα ...", της φωναζω:

"Καλα με δουλευετε; Δεν εχει μιση ωρα που ζητησα να με διαγραψετε απο τη λιστα και με καλειτε κιολας;; Δωσε μου τον υπευθυνο σου".

"Δε μπορω να σας τον δωσω. Δεν εχει ενημερωθει ακομα η λιστα των εξερχομενων - εισερχομενων για αυτο δεν ειδα οτι σας διεγραψαν"

"Δωσε μου τον υπευθυνο αλλιώς θα προχωρησω σε καταγγελία"

"Θα σας διαγραψω και εγω απο τη δικια μου λιστα"

Ε αφου με διεγραψε και αυτη, τα τηλεφωνα σταματησαν.

Δημοσ.

Με το σταθερο δεν εχω προβλημα αλλα στο κινητο εχω καθημερινη ενοχληση, μονο ο πρωθυπουργος δεν με εχει καλεσει ακομα .

Δημοσ.

Θα ναι η 1056η φορά που το γράφω.

Κατέβασε από το google store το aFirewall και θα συμπληρώσεις μια λίστα με τα νούμερα που σε ενοχλούν.

Θα παίρνουν αυτοί και η εφαρμογή θα τους το κλείνει στα μούτρα. Κορυφή!

• Like 1
Δημοσ.

Έχει παραγίνει το κακό,απο τις 9 το πρωι μέχρι τις 9 το βράδυ το σταθερό μου χτυπάει συνέχεια και όλες μα όλες οι κλήσεις είναι διαφήμιση,προσφορά κτλ,δεδομένου οτι μένω μόνος και τον αριθμό του σταθερού δεν τον έχει ούτε η οικογένεια που λέει ο λόγος,

πως είναι δυνατόν τόσες εταιρείες να έχουν το όνομα μου και το νόυμερο μου?

Διοχετεύει το νούμερο μου ο πάροχος μου (οτέ)?αν ναι,τι μπορώ να κάνω?

Κάρτες,τράπεζες και χρήματα δεν χρωστάω πουθενά,λογαριασμούς πληρώνω κανονικά,για να πεις οτι είναι με σοβαρό σκοπό τα τηλέφωνα.

Εχω καταντήσει να βγάζω τη συσκευή απτη πρίζα για να έχω την ηρεμία μου όταν είμαι σπίτι.

Καπου εχει καταχωρηθει το τηλεφωνο σου... Μπορείς να απευθυνθεις αρχικα στη εταιρεια κινητης... ισως σε κατευθυνει

Δημοσ.

Με το σταθερο δεν εχω προβλημα αλλα στο κινητο εχω καθημερινη ενοχληση, μονο ο πρωθυπουργος δεν με εχει καλεσει ακομα .

ωπ, δεν εχει free wifi για σενα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...