Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc παρέδωσε πνεύμα πάμε για άλλο. Θέλω να φτειάξω ένα το πολύ στα 600 ευρώ. Παίζω games αλλά όχι με τρελές απαιτήσεις...δηλαδή οθόνη 1366x768 έχω αλλά τα θέλω όλα ultra high settings. Και φυσικά ταινίες που τις λιώνω. Προσπαθώ να αποφύγω την AMD γιατί δεν είχα ποτέ καλή εμπειρία μαζί της. Από κάρτες γραφικών δεν ξέρω και πολλά NVIDIA ή ATI; Μόνο πύργο θέλω.

Δημοσ.

Σε κάτι τέτοιο κατευθυνόμουν ναι, είχα κάνει κάποια πειράματα στητίματος με 7850 και GT 650 turbo. Οι NVIDIA ή οι ATI είναι πιο αξιόπιστες;

Δημοσ.

Σε κάτι τέτοιο κατευθυνόμουν ναι, είχα κάνει κάποια πειράματα στητίματος με 7850 και GT 650 turbo. Οι NVIDIA ή οι ATI είναι πιο αξιόπιστες;

Και οι 2 ειναι μια χαρα στις καρτες γραφικων. Αν τωρα εχεις κολλημα και δεν θες Ati/Amd καθολου, κοιτας στην λιγο χειροτερη 660 http://www.skroutz.gr/s/2348518/Gigabyte-GeForce-GTX660-2GB-OC.html

Δημοσ.

Όχι με τις κάρτες δεν έχω κόλλημα άλλωστε δεν τις φτειάχνει ούτεν η NVIDIA ούτε η ATI. Μέχρι τώρα είχα μόνο μία ATI της πλάκας οπότε δεν μπορώ να κρίνω και 2-3 σεβαστές NVIDIA που μου απέδωσαν μια χαρά. Αλλά για επεξεργαστή δεν το συζητώ η AMD είναι made in china φαινομενικά σκίζουνε και όταν μπούνε στη φωτειά...γενικά πιστέυω ότι ένας intel των 150 ευρώ είναι καλύτερος από έναν amd στα 200. Σε κάρτα θα το κοιτάξω λίγο περισσότερο για να μην θέλω αναβάθμιση πολύ σύντομα. Αλλά μάλλον για 7850 το κόβω ή 650 turbo 2gb

Δημοσ.

Όχι με τις κάρτες δεν έχω κόλλημα άλλωστε δεν τις φτειάχνει ούτεν η NVIDIA ούτε η ATI. Μέχρι τώρα είχα μόνο μία ATI της πλάκας οπότε δεν μπορώ να κρίνω και 2-3 σεβαστές NVIDIA που μου απέδωσαν μια χαρά. Αλλά για επεξεργαστή δεν το συζητώ η AMD είναι made in china φαινομενικά σκίζουνε και όταν μπούνε στη φωτειά...γενικά πιστέυω ότι ένας intel των 150 ευρώ είναι καλύτερος από έναν amd στα 200. Σε κάρτα θα το κοιτάξω λίγο περισσότερο για να μην θέλω αναβάθμιση πολύ σύντομα. Αλλά μάλλον για 7850 το κόβω ή 650 turbo 2gb

Οι καρτες που αναφερεις ειναι χειροτερες απο αυτες που εχω βαλει παραπανω. Η R9 270x ειναι η πιο δυνατη καρτα που μπορεις να αγορασεις στα λεφτα αυτα οπως μπορεις να δεις και παραπανω. Μην κανεις το λαθος και παρεις 7850 ή 650ti boost ειναι χειροτερες καρτες.

Δημοσ.

:rolleyes:  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Βρήκα και μια quatro 6000 στα 200

Μην το κουραζουμε το θεμα  :mellow:

Οι καρτες που αναφερεις ειναι χειροτερες απο αυτες που εχω βαλει παραπανω. Η R9 270x ειναι η πιο δυνατη καρτα που μπορεις να αγορασεις στα λεφτα αυτα οπως μπορεις να δεις και παραπανω. Μην κανεις το λαθος και παρεις 7850 ή 650ti boost ειναι χειροτερες καρτες.

http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html

http://www.skroutz.gr/s/2348518/Gigabyte-GeForce-GTX660-2GB-OC.html

Μια απο αυτες τις 2.

:rolleyes:  :rolleyes:

:P  :P

Δημοσ.

Πλάκα κάνω για την quadro. Thn R9 270x θα βάλω από ότι βλέπω σαρώνει τις NVIDIA σε αυτά τα επίπεδα. Αυτή θα βάλω σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Κωλοφαρδία φίλος πήρε την GT 760 και μου τη δίνει 220!!!!!

Δημοσ.

Πλάκα κάνω για την quadro. Thn R9 270x θα βάλω από ότι βλέπω σαρώνει τις NVIDIA σε αυτά τα επίπεδα. Αυτή θα βάλω σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Κωλοφαρδία φίλος πήρε την GT 760 και μου τη δίνει 220!!!!!

http://www.skroutz.gr/s/3569485/Asus-GeForce-GTX760-2GB-DirectCU-II-OC.html 235εχει καινουργια :P

Δημοσ.

260 την είχε πάρει ... δεν είναι κάθε μοντέλο ίδιο. Ουσιατικά καινούργεια είναι αφού δεν την χρησιμοποίησε.

Καλά με 1366x768 δεν νομίζω να είναι καν αισθητή η διαφορά τους 9% ισχυρότερη είναι.

Δημοσ.

260 την είχε πάρει ... δεν είναι κάθε μοντέλο ίδιο. Ουσιατικά καινούργεια είναι αφού δεν την χρησιμοποίησε.

Καλά με 1366x768 δεν νομίζω να είναι καν αισθητή η διαφορά τους 9% ισχυρότερη είναι.

Στην πραξη για την 760 συγκεκριμενα που ρωτησες ολες πανω κατω τα ιδια ειναι γιαυτο και παιρνεις την φθηνοτερη. Τωρα αν θες να την αγορασεις δικαιωμα σου αλλα προσφορα οπως την νομιζεις δεν ειναι.

Δημοσ.

Μπα έχω κλείσει προς την R9 απλώς ρώτησα αν άξιζε να δώσω ένα 30 άρι παραπάνω αλλά για τόσο μικρή διαφορά αποκλείεται. Αύριο πάω για ψώνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...