Tony_Stark_21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Θα ηθελα οπως λεει ο τιτλος να μου εξηγησει καποιος ποιες ειναι οι διαφορες αυτων των 2 επεξεργαστων. ευχαριστω!
Fulgore1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ενδιαφερεσαι για αγορα ή αναβαθμιση και ρωτας??
Tony_Stark_21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αγορα γι αυτο θα ηθελα να κατανοησω τις διαφορες του διπυρινου και του i3. Για να αποφασισω αν αξιζει. οι τιμες τους παντως ειναι κοντα, στα λαπτοπ τουλαχιστον που κοιταω εγω
angel2525 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Θα πρότεινα καλύτερα να πας κατευθείαν σε i5. Εφόσον πας για λαπτοπ και δεδομένου ότι δεν αναβαθμιζονται εύκολα (τουλάχιστον για κάποιον που δεν γνωρίζει) θα ήταν πιο προσιτό πιστεύω να έχεις ένα καλό λαπτοπ που θα κρατήσει. Εξαλου οι τιμές για τουσ i5 ειναι πολύ κοντά με τους i3 ειδικά άμα βρεις καμιά προσφορά. τώρα για διπύρηνο που ρωτάς δεν θα το πρότεινα εκτός αν θες ένα πολύ απλό λαπτοπ για internet και word. δεν μας λες όμως και για τι χρήση προορίζεται και επισης νομιζω εισαι σε λαθος section
Tony_Stark_21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Γτ ειμαι σε λαθος section. Στους επεξεργαστες ειμαι και ρωταω κατι συγκεκριμενο για 2 κατηγοριες. αν απαντησω ομως σε αυτα που ρωτας θα βγω off. Επαναλαμβανω λοιπον, οποιος γνωριζει μπορει να μου πει που υποκειται η διαφορα στη λειτουργια των παραπανω επεξεργαστων;
angel2525 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλα ντε μην βαρας. εχεις δικιο εγω απαντησα γενικα αλλα με σκοπο να κατανοησουμε την χρηση που θα κανεις γιαυτο και σε ρωτησα ποιο συγκεκριμενα πραγματα. εσυ ειπες οτι θελεις λαπτοπ οποτε γιαυτο ειπα "νομιζω" εισαι οφφ. αλλα ας μην το ζαλιζουμε αλλο. η διαφορα του dual core (2 cores) με τον i3 ειναι οτι ο ι3 ειναι 2πυρηνος και αυτος με αλλη αρχιτεκτονικη καθως και ποιο δυνατους πυρηνες συνολικα. διαθετει την τεχνολογια hyper-threading η οποια ειναι στην ουσια η προσθηκη 2 εικονικων πυρηνων (αρα 2 cores - 4 threads)που βοηθανε στο multitasking και γενικοτερα στο να εκτελουνται πιο γρηγορα οι διεργασιες. επισης εχει καλυτερα ενσωματομενα γραφικα.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Γτ ειμαι σε λαθος section. Στους επεξεργαστες ειμαι και ρωταω κατι συγκεκριμενο για 2 κατηγοριες. αν απαντησω ομως σε αυτα που ρωτας θα βγω off. Επαναλαμβανω λοιπον, οποιος γνωριζει μπορει να μου πει που υποκειται η διαφορα στη λειτουργια των παραπανω επεξεργαστων; Απο την στιγμη που ενδιαφερεσαι για αγορα Laptop,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ανοιξεις νεο topic στον τομεα των laptop,να πεις τι budget διαθετεις και εκει θα γινουν και οι αναλογες προτασεις και μπορεις να κανεις οτι ερωτησεις εχεις πανω σε αυτες. Ενα παραδειγμα σε αυτα που λεω ειναι εδω http://www.insomnia.gr/topic/508228-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-vfm-laptop/
Tony_Stark_21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δν βαραω εγω αλλα οι μοντ :Ρ ο γραπτος λογος συχνα παρεξηγειται και παρερμηνευσες το υφος μου. Μιας και απαντηθηκε η απορια μου εχουμε και λεμε: η χρηση του λαπτοπ ειναι για ταινιες (απο gaming μονο Football Manager). Δν θα ηθελα να ξεφυγω πανω απο 400 ευρω και οπου κι αν κοιταξα ολα τα ι5 επαιζαν αρκετα ψηλα. οι δε προσφορες ηταν για dual core. Γι αυτο και ρωτησα σε τι διαφερουν στη λειτουργια.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αρα κοιτας μηπως και βρεις κατι σε i3 που ειναι δυνατοτερος και πιο καινουργιος απο τους Dual Core. Ριξε μια ματιά στα http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342314_363861/4GB-Intel-Core-i3.html?keyphrase=laptop&price_max=500.001 1
angel2525 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 δεν σε παρεξηγω φιλε μου να βοηθησω θελω εφοσον το budget σου ειναι 400 θεωρω πολυ καλη επιλογη το lenovo http://www.skroutz.gr/s/3797743/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3217U-4GB-500GB-Linux.html εχει την hd 4000 πανω που ειναι υπεραρκετη για το manager. περιμενε να σου πουν και καμια αλλη γνωμη ομως. ουπς δεν σε προλαβα Fulgore1
Tony_Stark_21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω. θα περιμενω κι οποιον αλλο εχει προτασεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα