kyriakosm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) To παιχνιδι τα σπαει τελικα 1200p ultra settings +hd pack κραρφωτα 60αρια Υπαρχει διαφορα με τo pack αλλα ειναι ομορφο και χωρις αυτο,(σιγουρα με αυτο θα το συνεχισω ομως,ειναι πιο ωραιο)Το gameplay του αρκετα καλο/διασκεδαστικο.Αυτο που batman-ιζει σε αλλες εποχες παρεα με τα orcs μου αρεσε πολυ Τα γραφικα του πολυ καλα μπορω να πω Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από kyriakosm
RPDrummer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πως μπορώ να πιάσω τον κάθε captain αποτελεσματικά όταν είναι μέσα σε εχθρική βάση; Ένας τρόπος είναι να τρομάξει με κάτι συγκεκριμένο και να τρέξει, αλλά αν δεν τρομάζει πάω και τους σκοτώνω όλους καθώς έρχονται κι άλλοι μαζεμένοι αφού "βάρεσε" ο συναγερμός και δεν υπάρχει χώρος για να τον πιάσω να τον ανακρίνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όπως και οι ταινίες. Αλλά από αυτές δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο (γι' αυτό τις έχω σε τόσο χαμηλή εκτίμηση). Ενώ το παιχνίδι αναγκαστικά πρέπει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, όχι μόνο επειδή έχουν βγει καμια 50αριά Middle Earth games πριν από αυτό, αλλά και για να μας δώσει περισσότερη ελευθερία στο gameplay. οι ταινίες μπροστά του είναι πιστές...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πως μπορώ να πιάσω τον κάθε captain αποτελεσματικά όταν είναι μέσα σε εχθρική βάση; Ένας τρόπος είναι να τρομάξει με κάτι συγκεκριμένο και να τρέξει, αλλά αν δεν τρομάζει πάω και τους σκοτώνω όλους καθώς έρχονται κι άλλοι μαζεμένοι αφού "βάρεσε" ο συναγερμός και δεν υπάρχει χώρος για να τον πιάσω να τον ανακρίνω. Ή τον παίρνεις στο κυνήγι ή αν έχεις το brand, κάνεις αρκετούς και κρατάνε τα άλλα ορκς πίσω.
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτησω, με το pc της υπογραφης μου "i5 4670 , gtx 770, 8gb ram" σε τι settings θα μπορω να τρεξω 1080p σε 60fps??
ChrisAttart Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τι settings να επιλεξω για i7 920@4ghz , GTX 580 και 6gb ram ?
dimitris21gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτησω, με το pc της υπογραφης μου "i5 4670 , gtx 770, 8gb ram" σε τι settings θα μπορω να τρεξω 1080p σε 60fps?? Με το δικό μου pc παίζω άνετα σε 1080p με όλα τα settings στο high και με 2-3 στο ultra. Οπότε εσύ τα ίδια και ίσως λίγο καλύτερα.
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Με το δικό μου pc παίζω άνετα σε 1080p με όλα τα settings στο high και με 2-3 στο ultra. Οπότε εσύ τα ίδια και ίσως λίγο καλύτερα. Eχει βγαλει η nvidia στο experience recommended settings?
Prospector8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Γεια όσους θελουν να παιξουν στα 120fps γιατι μπορουν, εδω το fix : http://imgur.com/tGqmsR5
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Με το σύστημα της υπογραφής το παίζω; Της ποιας; Παιχνιδαρα!!!!!!!! Είναι πανάθεμά το! Φοβερό παιχνίδι! 1
shadowlike Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια ο κοσμος ειναι λιγο μιεχ η μου φαινεται; πολυ βαρετος-μονοτονος. 2
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Στο δεύτερο χάρτη είναι πιο όμορφα τα πράγματα, στο πρώτο είναι χωματερή εντάξει αλλά πόσο πιο όμορφο να ήταν το μέρος; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ρε μαγκες το παιχνιδι ειναι αψογο και νιωθω και διπλη συγκινηση,μια γτ ειμαι απλα ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ και 2ον επειδη μπορω και τον παιζω με την GT430 xD καλα λιωσιματα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα