rowain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγώ έκανα τη μλκία και άρχισα να σκωτώνω αβέρτα captains και μετά όταν κατάλαβα για το revenge system σταμάτησα, καθώς ο ένας από αυτούς ο 'kaka'' έγινε combat master και δεν μπορουσα να τον ακουμπήσω μετά. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγώ έκανα τη μλκία και άρχισα να σκωτώνω αβέρτα captains και μετά όταν κατάλαβα για το revenge system σταμάτησα, καθώς ο ένας από αυτούς ο 'kaka'' έγινε combat master και δεν μπορουσα να τον ακουμπήσω μετά. Φτου "Kaka". 2
GjokerR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχαχαχα αυτο ειναι πραγματικα για γελοιο... Όπως βολεύεται ο καθένας, εγώ για να τερματίσω το black ops στο ps3 (το μοναδικό fps που έχω παίξει με χειριστήριο) βλαστήμησα πάντως.
Haris San Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όπως βολεύεται ο καθένας, εγώ για να τερματίσω το black ops στο ps3 (το μοναδικό fps που έχω παίξει με χειριστήριο) βλαστήμησα πάντως. Αλλο αυτο ρε...Στην κονσολα αναγκαζεσαι..Εγω εγινα pc gamer τον Ιανουαριο...Πριν ειχα playstation...Και επαιζα bf3 και αρκετα καλα...Αλλα αναγκαζομουν...Στο pc προφανως θα παιξεις fps με keyboard/mouse.. To assassins που ειπες παιζεται ανετα με keyboard/mouse γιατι δεν εχει combo..Αλλα action που χρειαζονται συνδυασμο κουμπιων προφανως θελουν gamepad. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2014 από Haris San
Greygore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παντως αυτο το οτι μαζευονται ολοι ειναι πολυ ενοχλητικο και παρεμβαινει στο gameplay...Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει καποιος περιορισμος.. Επισης με την καμερα εχει τεραστιο θεμα το παιχνιδι, ειναι παρα πολυ κοντινη και δεν μπορεις να παιξεις καλα! Σε εμποδιζει απειρες φορες... Αυτο για μενα ειναι απο τα σημαντικοτερα λαθη.. Αυτό με το FoV πάντως μπορείς να το "φτίαξεις" κάπως με την χρήση hex editing, δες εδώ για σχετικές πληροφορίες.
Oroku Saki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνιδι εχει μονο 20 main missions? Ακομα στο 9 εχω σταματησει και κανω ολα τα side missions για να μαζεψω ποντους για να αναβαθμισω το χαρακτηρα. Γενικα σαν παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο
panther_512 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι τα main missions το ζουμί του παιχνιδιού, αλλά το Nemesis System και οι αλληλεπιδράσεις σου με τους Orcs. Το τερμάτισα και εγώ στο 97% στις 32 ώρες. Υπολογίζω ότι θέλει ακόμα μία ωρίτσα για να πάει 100%. Τελικές εντυπώσεις: Το παιχνίδι είναι πάρα πάρα πολύ καλό και μακάρι να δούμε sequel. Το Nemesis system πραγματικά δίνει άλλη μορφή σε ένα παιχνίδι που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί μέτριο. Επίσης είναι από τα καλύτερα ports που έχουμε δεί το τελευταίο καιρό στο PC, με απρόσκοπτη trouble-free εμπειρία. Ήδη αγόρασα το season pass και αναμένω με ανυπομονησία το νέο περιεχόμενο. 4
Haris San Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αυτό με το FoV πάντως μπορείς να το "φτίαξεις" κάπως με την χρήση hex editing, δες εδώ για σχετικές πληροφορίες. Θα το δοκιμασω τωρα... Thanks ρεε Μονο αυτο μου την δινει λιγο στο παιχνιδι. Στα action γενικα θελω να εχω μακρυνη καμερα ετσι ωστε να βλεπω μεγαλο χωρο γυρο μου για να βλεπω τους εχθρους και να μην χρειαζεται να γυρναω την καμερα συνεχεια..Πχ οπψς ηταν στο god of war.... Αν ξεχασω αυτο λεει παρα πολλα Επιτελους ενα παιχνιδι της προκοπης
chrisde Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Θα το δοκιμασω τωρα... Thanks ρεε Μονο αυτο μου την δινει λιγο στο παιχνιδι. Στα action γενικα θελω να εχω μακρυνη καμερα ετσι ωστε να βλεπω μεγαλο χωρο γυρο μου για να βλεπω τους εχθρους και να μην χρειαζεται να γυρναω την καμερα συνεχεια..Πχ οπψς ηταν στο god of war.... Αν ξεχασω αυτο λεει παρα πολλα Επιτελους ενα παιχνιδι της προκοπης Αυτό με την κάμερα όντως ισχύει. Εγώ το παίζω με eyefinity και είναι άλλη φάση διότι σου διευρύνει το πεδίο...
wazzaa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πολύ ωραίο το παιχνίδι.... ΜΟυ αρέσει πολύ αλλά τελικά όπως πολύ λεγανε (και τους αμφισβητούσα,λάθος μου) το story του Lord το γαμίσ@@@νε ! Αλλά δεν με προβληματίζει καθόλου. Μου αρέσει πολύ!!!!
kataramenos32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδια παιζοντας εδω και μερικες μερες με εκδοση απο το θειο βασικα δεν ειχα κανενα προβλημα.Σημερα στα καλα καθουμενα τρωει σκαλωμα και αναγκαζομαι να το κλεισω απο task manager.Δοκιμαζω να το ξανανοιξω και εκει που παει να αρχισει κανει ελαχιστοποιηση και τιποτα μαυρη οθονη μονο.Το εκλεισα και το ξανανοιξα 2-3 φορες αλλα ως οτου δεν εκανα restart το pc δεν εστρωσε.Ελα που ομως μετα το restart χαθηκε ολη η προοδος μου ffs.Λετε να ειναι θεμα του θειου η να εφταιξε το pc σε κατι?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Όντως τέρμα ευχάριστο, και πολύ όμορφο περιβάλλον.Μου κάνετε εντύπωση όταν μου λέτε για το story, ενώ το LOTR και το Hobbit που γνωρίζουμε είναι μια κλανιά στον άνεμο compared στο Silmarillion. Που ξέρετε τι έγινε, και πότε.Μια χαρά ήταν, και με βάζει σε αρκετό mood να θέλω να τα βιάσω όλα αυτά τα Uruks.Αλλά τώρα τι παίζει; Θα σφάζω μέχρι να αδειάσω όλους τους Commander; και να μην πεθάνω για να πάρουν θέση επόμενοι; 1
Alex21121988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Kαι το game τα μπερδευει λιγο τα πραγματα στο Story, συγκριτικα παντα με το τι ειχε γινει με τον Sauron και τον Celebrimbor. Μυριζει sequel και φαινεται να το πανε αλλου απο τα hobbit και LotR.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Kαι το game τα μπερδευει λιγο τα πραγματα στο Story, συγκριτικα παντα με το τι ειχε γινει με τον Sauron και τον Celebrimbor. Μυριζει sequel και φαινεται να το πανε αλλου απο τα hobbit και LotR. δεν πειράζει,ας μην ακολουθήσει το lotr και τα hobbit(τί να ακολουθήσει σε αυτό δηλαδή) ...Ας πάμε για ιστορίες στην μέση γη! im creaming my panties already! 1
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Nαι εννοειται πως δεν το ειπα για κακο αυτο. Μεση γη ftw. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα