Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Γιατί τα BR drives έχουν πατώσει στα PCs...
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Γιατί φωτιά και τσεκούρι στα δισκάκια, μόνο digital
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Άμα έχεις VDSL ναι, αλλιώς είναι δράμα το digital, ειδικά τώρα που όλα τα παιχνίδια είναι 60+GB.
panagiotis54 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 βασικα μολις ξεκλειδωσεις την ικανοτητα να τους παιρνεις με το μερος σου το παιχνιδι εχει τελειωσει...και πιο πριν δηλ απλα μετα απο αυτο...δεν εχει νοημα πλεον κατι
Zus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ναι, το διαπίστωσα χθες βράδυ μόλις ολοκλήρωσα το hunting του Graug. Πριν από αυτό βέβαια μου εμφανίστηκε στον χάρτη vendetta που μου ζητούσε να εκδικηθώ τον φίλο μου τον gavros10 που τον σκότωσε ένας 20αρης captain. Πήγα κι εγώ σαν μάγκας επειδή σίγουρα είμαι πιο παιχταράς και έψαχνα να βρω από που θα ξεφύγω 1
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Άμα έχεις VDSL ναι, αλλιώς είναι δράμα το digital, ειδικά τώρα που όλα τα παιχνίδια είναι 60+GB. Σωστό, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τεράστια διαφορά. Με συμβατική ADSL ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει άνετα ένα 12ωρο-15ωρο να κατέβει, με 50άρα VDSL (ελάχιστα πιο ακριβή) μιλάμε για τρίωρο και αν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα