nicoc89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Χθες άκουσα βαβούρα και βγήκα όξω γιατι νόμιζα οτι κάποιο αδέσποτο είχε πάει στην περίφραξη του κήπου μου και βρήκα τις δύο σκύλες μου να έρχονται τούμπες και η μία να δαγκώνει το λαιμό της άλλης . (μάνα/κόρη - ενήλικα και τα δύο).κανονικά όσο και να έχουν αγριέψει με το που θα με ακούσουν η θα με δουν ηρεμούν και τρέχουν στο σκυλόσπιτο γιατι φοβούνται οτι θα τις μπουγελώσω, αυτή ηταν η τιμωρία τους όταν έκαναν κάτι ακραίο μικρότερες και έτσι όταν τους πω "ήσυχα" σταματάνε οτιδήποτε κάνουν και φοβούνται το μπουγέλωμα μόνο απο εμένα (το δοκίμασε η μάνα μου και τη γράψανε , μη πω γουστάρανε κ μπάνιο). Λογικά το έχουν συνδέσει οτι κάνουν κάτι κακό. anyway χθες όμως ηταν αλλιώς , δεν σταματούσαν και επειδή τις είδα να έχουν ξεφύγει πύρα το δοχείο με το νερό που τους έχω να πίνουν και τους το άδειασα πάνω τους (10 λίτρα+).δεν σταματούσαν ακόμα και με αυτό και έτσι έπιασα τις έπιασα απο τα κολάρα και τις χώρισα (θα το έκανα και πριν αλλα ένιωθα οτι θα φάω δαγκωνιά , έκαναν σαν τα σκυλιά που κατεβάζουν σε αγώνες μέχρι θανάτου.τότε ξαφνικά σταμάτησαν και άλλαξαν οι φάτσες τους και η γούνα που είχε σηκωθεί στην πλάτη και ηρέμησαν απότομα λες και δεν ήξεραν τι έγινε. έχουν κοντό τρίχωμα και στο λαιμό ειναι άσπρες οπότε τις έψαξα και δεν είχαν κάτι .και αναρωτιέμαι αν όντος ζηλευουν τα ζώα και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ζήλια τους.Κάνουν σαν τρελές οταν με βλέπουν και πάντα τις χαϊδεύω ταυτόχρονα αλλα τις ταΐζω ξεχωριστά για να μη πλακωθούν .Τι μπορεί να έκανε την μικρότερη να αρχίσει καβγά ? ειμαι σίγουρος οτι ηταν αυτή γιατι τις τελευταίες μέρες ηταν νευρική και αγρίευε με το γάλο που ειναι φίλος τους και αν πάει κοντά την ώρα που τρώνε δεν τις πειράζει.καμια ιδέα γιατί το κάνανε αυτό? ? απο θέμα φαγητού , προσοχής κλπ ειναι οκ όπως πάντα. προς το παρόν δεν τις βάζω μαζί , την κράτησα την μία στην βεράντα και κοιμάται στο γατόσπιτο
Lucifer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν πλακώνονται για πλάκα τα σκυλιά όπως οι γάτες; 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν πλακώνονται για πλάκα τα σκυλιά όπως οι γάτες; καμια φορά ναι αλλα αυτά κάνανε λες και προσπαθούσε η μία να πνίξει την άλλη μου είπε η μάνα μου πριν λίγο οτι το έκαναν και πέρσι μια φορά (που ήμουν στρατό) κ άνοιξε το λάστιχο με πίεση και τους έριξε στη μούρη, αλλιώς δεν σταματούσαν (τους είχε ρίξει με ενα μπουκάλι νερό κ δεν της έδωσαν σημασία , μάλλον η πίεση του νερού τις "ξύπνησε" ) , χθες όμως δεν ηταν αρκετό . σήμερα κάνουν λες και δεν έγινε τίποτα αλλα δε ξέρω αν θα τις ξαναφήσω μαζί , αμα δεν ήμουν σπίτι ?
bilis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Η ζηλεια ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα-επινοηση, απο τοτε που θεωρησε (ακομα και σαν σκεψη μονο) οτι μπορει να εχει στην κατοχη του ΔΙΚΟ ΤΟΥ μονο για τον εαυτο του εναν αλλο ανθρωπο αποκλειστικα και για παντα.
Cryptic Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Η ζηλεια ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα-επινοηση, απο τοτε που θεωρησε (ακομα και σαν σκεψη μονο) οτι μπορει να εχει στην κατοχη του ΔΙΚΟ ΤΟΥ μονο για τον εαυτο του εναν αλλο ανθρωπο αποκλειστικα και για παντα. Η ζήλεια είναι το επόμενο εξελικτικό στάδιο της προστατευτικής συμπεριφοράς ενός ζώου προς αυτό που θεωρεί το "δικό του" έδαφος.
bilis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Η ζήλεια είναι το επόμενο εξελικτικό στάδιο της προστατευτικής συμπεριφοράς ενός ζώου προς αυτό που θεωρεί το "δικό του" έδαφος. το εδαφος, η περιοχη, το φαγητο και αλλα τετοια ειναι οντως υπο διεκδικηση σαν εξελικτικο σταδιο συμπεριφορας ενστικτων. Ολα αυτα πρωτου δημιουργηθει ο λογος, η σκεψη και η συμπεριφορα βαση αυτων. Απο τα τελευταια δημιουργειται η ζηλεια στον ανθρωπο, λογω της εξελιξης της σκεψης αρα, και επομενως και η λαθος κριση στο τι του ανηκει και με ποιον τροπο.
saya Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ναι μου εχει τυχει να παω να χαιδεψω κουταβια και ερθει η μανα τους μπροστα μου να την χαιδεψω και αυτην. Ζηλευουν καποια αναλογα τον χαρακτηρα..
Str Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Η ζηλεια ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα-επινοηση, απο τοτε που θεωρησε (ακομα και σαν σκεψη μονο) οτι μπορει να εχει στην κατοχη του ΔΙΚΟ ΤΟΥ μονο για τον εαυτο του εναν αλλο ανθρωπο αποκλειστικα και για παντα. και η αγάπη το ίδιο είναι, δεν αγαπάνε τα ζώα... και ο φόβος το ίδιο, ούτε φοβούνται...
Iris_89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως που έχω ένα Yorkshire Terrier 11 ετών, είναι συνέχεια κολλημένη στον πατέρα μου, κοιμάται πάνω του, και μόλις πάω κοντά του και κάνει πως με χαιδέψει, μπαίνει σφήνα ανάμεσα και με σπρώχνει με τα πόδια της Βέβαια αν το κάνω πολλές φορές ή την βάλω στην άκρη, βρίσκω το κρεβάτι μου κατουρημένο.. 1
bilis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 και η αγάπη το ίδιο είναι, δεν αγαπάνε τα ζώα... και ο φόβος το ίδιο, ούτε φοβούνται... χα χα γελασαμε. Η αγαπη δεν ειναι συναισθημα που τη φτιαχνει ο ανθρωπος. Προερχεται απο μεσα του. Και στα ζωα το ιδιο. Και ο ανθρωπος εξελιγμενο ζωο ειναι αφου. Φυσικα και αγαπανε τα ζωα. Σας εχει κρατησει ποτε ζωο 'μουτρα' λογω ζηλειας; παντα θα ξαναερχεται για να μοιραστει αγαπη, ακομα και αν αγαπατε και αλλα ζωα ή ανθρωπους. Εκτος και αν του συμπερφερθει καποιος ασχημα. και εκει ειναι που γεννιεται ο φοβος. Αν νομιζεις οτι λειτουργουν το ιδιο οπως η αγαπη, ξανασκεψου το..
linkin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Aπλα παλευαν για το ποιο θα ειναι το alpha dog. Κλασικη συμπεριφορα μεταξυ θυληκων σκυλιων.
nicoc89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 κοίτα που νόμιζα οτι μόνο τα αρσενικά το κάνουν αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα