Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν σας παρακαλώ ΜΗΝ χλευάσετε το παρών POST  γιατί για αυτούς που καπνίζουν είναι ένα πρόβλημα, οπότε σας παρακαλώ λίγο σεβασμός.

Καπνίζω στριφτό τσιγάρο.

Θέλω να χρησιμοποιώ χαρτάκια που σβήνουν.

Συγκεκριμένα τα RIZLA τα πράσινα.

Το πρόβλημα είναι ότι στα συγκεκριμένα χαρτάκια η στάχτη «ξεκολλάει» πάνω από το τσιγάρο ΠΟΛΥ εύκολα με το παραμικρό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρομίζει ο τόπος με καπνό πριν προλάβω να την τινάξω στο τασάκι.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει το ίδιο με τα χαρτάκια που δεν σβήνει το τσιγάρο εύκολα όπως π.χ. με τα αντίστοιχα πορτοκαλί χαρτάκια της ίδιας εταιρίας.

Μήπως κάποιος φίλος χρησιμοποιεί κάποια χαρτάκια που να σβήνει το τσιγάρο αλλά ταυτόχρονα να μην πέφτει τόσο εύκολα η στάχτη όπως συμβαίνει με τα πράσινα;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

LongTom σεβασμός γενικά.

@ abeness

Smoking γαλάζια, OCB X-pert, Elements rice, RAW organic.

Τα τελευταία 2 δεν είναι για στοκάρισμα. 

Τα rizla απορώ πως τα καπνίζει ο κόσμος.

Αν παίρνεις έτοιμο καπνό άνοιγε τον κατά μήκος στο στρίψιμο.

Αν παίρνεις χύμα ζήτα να στον ψιλοκόβουνε.

/sc

Δημοσ.

LongTom σεβασμός γενικά.

@ abeness

Smoking γαλάζια, OCB X-pert, Elements rice, RAW organic.

Τα τελευταία 2 δεν είναι για στοκάρισμα. 

Τα rizla απορώ πως τα καπνίζει ο κόσμος.

Αν παίρνεις έτοιμο καπνό άνοιγε τον κατά μήκος στο στρίψιμο.

Αν παίρνεις χύμα ζήτα να στον ψιλοκόβουνε.

/sc

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, θα τα δοκιμάσω και θα σου πω τα αποτελέσματα... 

Όσο για τα RIZLA δυστυχώς είναι τα ποιο προωθημένα και καταλήγει να είναι σαν την παλιά διαφήμιση της KLINEX...

"Αυτήν ξέρετε αυτήν εμπιστεύεστε" χα χα χα 

Δημοσ.

Πάρε τσιγάρα να ησυχάσει το κεφάλι σου..

Ο καπνός στην ελλάδα του '13 δεν συμφέρει από οικονομικής άποψης..

Εκτός αν το κάνεις από γούστο ή φουμάρεις χύμα,οπότε πάσο..

Δημοσ.

Πάρε τσιγάρα να ησυχάσει το κεφάλι σου..

Ο καπνός στην ελλάδα του '13 δεν συμφέρει από οικονομικής άποψης..

Εκτός αν το κάνεις από γούστο ή φουμάρεις χύμα,οπότε πάσο..

Το αντίθετο θα έλεγα.

Κάνω αρκετά την ημέρα. Ένα πακέτο μου βγάζει μία μέρα αν μείνω κλεισμένος σπίτι. Αν βγω και για καφέ, βάλε 2 πακέτα + το οτι συνέχεια σκέφτομαι "άλλο ένα τσιγάρο μείον στο πακέτο, πιο κοντά στα 4 ευρώ μείον στο πορτοφόλι".

Στον καπνό πάλι, μου βγάζει δύο μέρες και το ευχαριστιέμαι. Ειδικά από την άποψη ότι σταματάω τα "άλλο ένα μείον". 

Οπότε, οικονομικά τουλάχιστον, ο καπνός συμφέρει. Δε μιλάω για χύμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις αρκετά επειδή καπνίζεις καπνό..

Στην ουσία,2 στριφτά=1κανονικό

Η μετάβαση ενός καπνιστή καπνού σε έτοιμα στην αρχή είναι "καταστροφική" λόγω της ιδιότητας του εγκεφάλου στην συνήθεια της επανάληψης..που εκεί αποτυγχάνουν όλοι είναι διότι η δοκιμή γίνετε για ένα 48ώρο το πολύ,κάτι που ο εγκέφαλος δεν γίνεται να αφομοιώσει την αλλαγή εξάρτησης και συνήθειας

Επεξ/σία από Superuser
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι, ακόμα καλύτερα. Καπνίζεις λιγότερο, δεν πάει καθόλου καπνός χαμένος (γιατί δεν το πίνει ο αέρας το στριφτό) και γλιτώνεις και τράκα (εξαιρουμένης της YiN που ξέρει να στρίβει) και δίνεις τα ίδια λεφτά σε 2-3 μέρες που θα έδινες για μία.

Άμα βγει και καπνός Davidoff όπως είχα δει στον ύπνο μου, ο πόλεμος είναι οριστικά δικός μας.

• Like 3
Δημοσ.

...

Άμα βγει και καπνός Davidoff όπως είχα δει στον ύπνο μου, ο πόλεμος είναι οριστικά δικός μας.

Ή απλά βρίσκεις άκρη να φέρεις απ' έξω Pueblo natural. ;)

/sc

Δημοσ.

Κάνε κανένα κολπά ρε να βγει. Σήμερα το ψήνω για ένα πακετάκι Dav, επειδή παίζει ειδική περίσταση. Γαμώ την οικονομική μας κατάσταση.

Δημοσ.

Ή απλά βρίσκεις άκρη να φέρεις απ' έξω Pueblo natural. ;)

/sc

Εδω στην Γερμανια εχει,σε δυο μηνες κατεβαινω Ελλαδα,10 ευρω το σακουλακι,ποσα να σου φερω?

Δημοσ.

Καταρχήν σας παρακαλώ ΜΗΝ χλευάσετε το παρών POST  γιατί για αυτούς που καπνίζουν είναι ένα πρόβλημα, οπότε σας παρακαλώ λίγο σεβασμός.

Καπνίζω στριφτό τσιγάρο.

Θέλω να χρησιμοποιώ χαρτάκια που σβήνουν.

Συγκεκριμένα τα RIZLA τα πράσινα.

Το πρόβλημα είναι ότι στα συγκεκριμένα χαρτάκια η στάχτη «ξεκολλάει» πάνω από το τσιγάρο ΠΟΛΥ εύκολα με το παραμικρό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρομίζει ο τόπος με καπνό πριν προλάβω να την τινάξω στο τασάκι.

γαλάζια , ασημί , τα πράσινα τι τα θες? κ οι στάχτες δεν πάνε πουθενά 

εκτός αν τρέμει το χέρι σου ή στρίβεις με κενό αέρος 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...