and1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 .98$ domain .COM/.NET/.ORG @ namecheap σήμερα στις 6 PM EST Site: https://www.namecheap.com/promos/2013/black-friday-cyber-monday-deals.aspx 4
InsertCoinToJoi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 6PM EST?? τι ωρα δικια μας ειναι αυτο? βασικα δεν καταλαβαινω τι ειναι το EST για να κανω τον υπολογισμο EDIT: EST – Eastern Standard TimeEST is 5 hours behind of Coordinated Universal Time (UTC) παλι δεν υπολογισα ομως! χαχαχα
lazarakos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ τον topic starter, και εγώ τσίμπησα ένα domain.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 εγώ δεν μπόρεσα γιατί δεν βρήκα ποθ μπαίνει το κουπόνι, έχει πάλι μετά απο 2 ώρες. κανένας να με βοηθήσει να προλάβω κανένα; έχω κάνει ήδη λογαριασμό. άκυρο δεν είναι για νέα domain αλλα transfer.
kmarios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 δεξια στην φόρμα έχει ένα κίτρινο αν θυμάμαι που γράφει apply coupon ...
nek4d Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 άκυρο δεν είναι για νέα domain αλλα transfer. εχει και για νεα registrations, δες "Upcoming Deals" για τις ωρες που ξεκινουν.
eko13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ειχα ετοιμη εγραφη το πατησα και ειχε καμμια 150αρια, μεχρι , να βαλω το domain εληξε κα δεν εχει πλεον διαθεσιμα...! Λιγο περιεργο μου φανηκε...
BrocasHelm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι την είχα πατήσει προχτές κι εγώ. Σήμερα πρωί ήμουν προετοιμασμένος για το χαμό που θα γινόταν, είχα κάνει πρώτα δοκιμαστικά όλα τα βήματα μέχρι και το paypal και περίμενα. Ενώ ξεκίνησα τα κλικ από την στιγμή που βγήκε η προσφορά, όταν πήγα paypal πρέπει να είχαν μείνει 140/300 ακόμα διαθέσιμα. Στο τέλος μετά το paypal που έφαγε και ένα κόλλημα στο order processing τα χρειάστηκε είναι η αλήθεια αλλά με ένα manual refresh το έκλεισα το domain name. Ευχαριστώ τον TS. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα