Gannicus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ειναι καπου 1,5 μηνας τωρα που ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για ενα πακετο περιοδικων συνολικης αξιας 20 ευρω οπου με τα μεταφορικα ειχαν βγει στα 28-29 ευρω Τα πληρωσα ολα και παρελαβα τα περιοδικα ολα στην εντελεια Μετα εσβησα τον διαλογο μεσω πμ και μετα απο καμια εβδομαδα μου εφερε ο ταχυδρομος τα χρηματα πισω Η μητερα μου που παρελαβε τα χρηματα πεταξε το αποκομα και δεν μπορω να τον βρω Η αγγελια ειχε διαγραφτει και δεν θυμομουν και το νικ του παλικαριου αυτου Μεσω αυτου του μυνηματος λοιπον εδω θελω να του εκφρασω τις θερμες ευχαριστιες μου εστω και αργα καθως εψαχνα να βρω το νικ του για τα κομικς που μου χαρισε Αγνωστε φιλε αν το διαβαζεις αυτο σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!! Να 'σαι καλα.....
Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Και γω εχω αν δεν τα χει πεταξει ο πατερας μου, πολλα τευχη Τ3 .. Θα θελω να τα χαρισω αλλα ειναι πολυ βαρια... Κριμα να πανε για ανακυκλωση... Θα παω να δω αν υπαρχουν ακομα.. Παντως πολυ καλη κινηση μπραβο του.. Σπανιζουν τετοιες κινησεις... 1
johnbond Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί τα πληρωσες εξαρχής.. Τα πουλούσε; και αν ναι γιατί σου επέστρεψε τα χρήματα; Μήπως έγινε κάποιο λάθος;
V for Vagelis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τα χρήματα τα είχες στείλει κι εσύ μέσω ταχυδρομείου; Γιατί παίζει και μια άλλη εξήγηση, όπου το παλικάρι παριμένει ακόμα να πληρωθεί... 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 αμα ηθελε να τα χαρίσει γιατι δεν στα χάρισε απο την αρχή και εκανε όλη τη διαδικασία να τα πάρει και μετά να τα επιστρέψει;
veteranos123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ειναι καπου 1,5 μηνας τωρα που ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για ενα πακετο περιοδικων συνολικης αξιας 20 ευρω οπου με τα μεταφορικα ειχαν βγει στα 28-29 ευρω Τα πληρωσα ολα και παρελαβα τα περιοδικα ολα στην εντελεια Μετα εσβησα τον διαλογο μεσω πμ και μετα απο καμια εβδομαδα μου εφερε ο ταχυδρομος τα χρηματα πισω Η μητερα μου που παρελαβε τα χρηματα πεταξε το αποκομα και δεν μπορω να τον βρω Η αγγελια ειχε διαγραφτει και δεν θυμομουν και το νικ του παλικαριου αυτου Μεσω αυτου του μυνηματος λοιπον εδω θελω να του εκφρασω τις θερμες ευχαριστιες μου εστω και αργα καθως εψαχνα να βρω το νικ του για τα κομικς που μου χαρισε Αγνωστε φιλε αν το διαβαζεις αυτο σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!! Να 'σαι καλα..... Μήπως εννοείς αυτήν την αγγελία?
poten159 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ειναι καπου 1,5 μηνας τωρα που ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για ενα πακετο περιοδικων συνολικης αξιας 20 ευρω οπου με τα μεταφορικα ειχαν βγει στα 28-29 ευρω Τα πληρωσα ολα και παρελαβα τα περιοδικα ολα στην εντελεια Μετα εσβησα τον διαλογο μεσω πμ και μετα απο καμια εβδομαδα μου εφερε ο ταχυδρομος τα χρηματα πισω Η μητερα μου που παρελαβε τα χρηματα πεταξε το αποκομα και δεν μπορω να τον βρω Η αγγελια ειχε διαγραφτει και δεν θυμομουν και το νικ του παλικαριου αυτου Μεσω αυτου του μυνηματος λοιπον εδω θελω να του εκφρασω τις θερμες ευχαριστιες μου εστω και αργα καθως εψαχνα να βρω το νικ του για τα κομικς που μου χαρισε Αγνωστε φιλε αν το διαβαζεις αυτο σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!! Να 'σαι καλα..... Δλδ τί ακριβως παιχτηκε τωρα? Σου επεστρεψε τα χρηματα?? Για ποιο λογο? Δεν ειχατε συννενοηθει απο πριν? Μονο εγω μπερδευτηκα??
Gannicus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μήπως εννοείς αυτήν την αγγελία? Οχι δεν ηταν αυτη η αγγελια Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί τα πληρωσες εξαρχής.. Τα πουλούσε; και αν ναι γιατί σου επέστρεψε τα χρήματα; Μήπως έγινε κάποιο λάθος; Τα χρήματα τα είχες στείλει κι εσύ μέσω ταχυδρομείου; Γιατί παίζει και μια άλλη εξήγηση, όπου το παλικάρι παριμένει ακόμα να πληρωθεί... Τα περιοδικα πληρωθηκαν μεσω μεταφορικης κουριερ με αντικαταβολη και συστημενα (οχι ελτα) και μου επιστραφησαν τα χρηματα μεσω ελτα σχεδον μια εβδομαδα μετα.... Δεν υπηρξε τιποτα πονηρο σε ολο αυτο το σκηνικο αν εννοειτε αυτο Αυτα......
gigisoni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δλδ τί ακριβως παιχτηκε τωρα? Σου επεστρεψε τα χρηματα?? Για ποιο λογο? Δεν ειχατε συννενοηθει απο πριν? Μονο εγω μπερδευτηκα?? Μόνο εμένα μου φαίνεται ειρωνικό το ποστάρισμα του ts; Σόρι, αλλά δείχνει ειρωνικότατο.. 1
Gannicus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μόνο εμένα μου φαίνεται ειρωνικό το ποστάρισμα του ts; Σόρι, αλλά δείχνει ειρωνικότατο.. ΕΙΡΩΝΙΚO ΠΟΥ ? Δεν το καταλαβα αυτο.... Τεσπα δεν θα κατσω να απολλογηθω για τιποτα Απλα ενα ευχαριστω ηθελα να πω ετσι γιατι ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2013 από Gannicus
spirit)earth)aflame Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 πιθανότατα κάτι μπλέξαν στην μεταφορική, δεν βγάζει νόημα η ιστορία. προκύπτουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
poten159 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μόνο εμένα μου φαίνεται ειρωνικό το ποστάρισμα του ts; Σόρι, αλλά δείχνει ειρωνικότατο.. Καμια απο τις ερωτησεις δεν ειναι ειρωνικες. Οταν εχεις ενα ασυνηθιστα αδιευκρινιστο ποστ προκυπτουν ερωτηματικα.... Και φυσικα δεν προκειται για μικροπρεπεια... Το σμαϊλυ στο τελος ειναι η πραγματικη εκφραση μετα την πρωτη αναγνωση.
gigisoni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Καμια απο τις ερωτησεις δεν ειναι ειρωνικες. Οταν εχεις ενα ασυνηθιστα αδιευκρινιστο ποστ προκυπτουν ερωτηματικα.... Και φυσικα δεν προκειται για μικροπρεπεια... Το σμαϊλυ στο τελος ειναι η πραγματικη εκφραση μετα την πρωτη αναγνωση. Για το ποστάρισμα του ts μίλησα, όχι το δικό σου.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα