Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι καπου 1,5 μηνας τωρα που ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για ενα πακετο περιοδικων συνολικης αξιας 20 ευρω οπου με τα μεταφορικα ειχαν βγει στα 28-29 ευρω

Τα πληρωσα ολα και παρελαβα τα περιοδικα ολα στην εντελεια

Μετα εσβησα τον διαλογο μεσω πμ και μετα απο καμια εβδομαδα μου εφερε ο ταχυδρομος τα χρηματα πισω

Η μητερα μου που παρελαβε τα χρηματα πεταξε το αποκομα και δεν μπορω να τον βρω

Η αγγελια ειχε διαγραφτει και δεν θυμομουν και το νικ του παλικαριου αυτου

Μεσω αυτου του μυνηματος λοιπον εδω θελω να του εκφρασω τις θερμες ευχαριστιες μου εστω και αργα καθως εψαχνα να βρω το νικ του για τα κομικς που μου χαρισε

Αγνωστε φιλε αν το διαβαζεις αυτο σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!!

Να 'σαι καλα.....

Δημοσ.

Και γω εχω αν δεν τα χει πεταξει ο πατερας μου, πολλα τευχη Τ3 ..

Θα θελω να τα χαρισω αλλα ειναι πολυ βαρια... Κριμα να πανε για ανακυκλωση...

Θα παω να δω αν υπαρχουν ακομα..

Παντως πολυ καλη κινηση μπραβο του.. Σπανιζουν τετοιες κινησεις...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί τα πληρωσες εξαρχής.. Τα πουλούσε; και αν ναι γιατί σου επέστρεψε τα χρήματα; Μήπως έγινε κάποιο λάθος;

Δημοσ.

Τα χρήματα τα είχες στείλει κι εσύ μέσω ταχυδρομείου; Γιατί παίζει και μια άλλη εξήγηση, όπου το παλικάρι παριμένει ακόμα να πληρωθεί...

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι καπου 1,5 μηνας τωρα που ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον για ενα πακετο περιοδικων συνολικης αξιας 20 ευρω οπου με τα μεταφορικα ειχαν βγει στα 28-29 ευρω

Μετα εσβησα τον διαλογο μεσω πμ και μετα απο καμια εβδομαδα μου εφερε ο ταχυδρομος τα χρηματα πισω

Μεσω αυτου του μυνηματος λοιπον εδω θελω να του εκφρασω τις θερμες ευχαριστιες μου εστω και αργα καθως εψαχνα να βρω το νικ του για τα κομικς που μου χαρισε

Να 'σαι καλα.....

Μήπως εννοείς αυτήν την αγγελία?

Δημοσ.

Να 'σαι καλα.....

Δλδ τί ακριβως παιχτηκε τωρα? Σου επεστρεψε τα χρηματα?? Για ποιο λογο? Δεν ειχατε συννενοηθει απο πριν? Μονο εγω μπερδευτηκα??  :blink:

Δημοσ.

Μήπως εννοείς αυτήν την αγγελία?

Οχι δεν ηταν αυτη η αγγελια

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί τα πληρωσες εξαρχής.. Τα πουλούσε; και αν ναι γιατί σου επέστρεψε τα χρήματα; Μήπως έγινε κάποιο λάθος;

Τα χρήματα τα είχες στείλει κι εσύ μέσω ταχυδρομείου; Γιατί παίζει και μια άλλη εξήγηση, όπου το παλικάρι παριμένει ακόμα να πληρωθεί...

Τα περιοδικα πληρωθηκαν μεσω μεταφορικης κουριερ με αντικαταβολη και συστημενα (οχι ελτα) και μου επιστραφησαν τα χρηματα μεσω ελτα σχεδον μια εβδομαδα μετα....

Δεν υπηρξε τιποτα πονηρο σε ολο αυτο το σκηνικο αν εννοειτε αυτο

Αυτα......

Δημοσ.

Δλδ τί ακριβως παιχτηκε τωρα? Σου επεστρεψε τα χρηματα?? Για ποιο λογο? Δεν ειχατε συννενοηθει απο πριν? Μονο εγω μπερδευτηκα??  :blink:

Μόνο εμένα μου φαίνεται ειρωνικό το ποστάρισμα του ts;

Σόρι, αλλά δείχνει ειρωνικότατο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΙΡΩΝΙΚO ΠΟΥ ?

Δεν το καταλαβα αυτο....

Τεσπα δεν θα κατσω να απολλογηθω για τιποτα

Απλα ενα ευχαριστω ηθελα να πω ετσι γιατι ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.

Επεξ/σία από Gannicus
Δημοσ.

Καμια απο τις ερωτησεις δεν ειναι ειρωνικες. Οταν εχεις ενα ασυνηθιστα αδιευκρινιστο ποστ προκυπτουν ερωτηματικα.... Και φυσικα δεν προκειται για μικροπρεπεια...   :-D  Το σμαϊλυ στο τελος ειναι η πραγματικη εκφραση μετα την πρωτη αναγνωση.

Δημοσ.

Καμια απο τις ερωτησεις δεν ειναι ειρωνικες. Οταν εχεις ενα ασυνηθιστα αδιευκρινιστο ποστ προκυπτουν ερωτηματικα.... Και φυσικα δεν προκειται για μικροπρεπεια...   :-D  Το σμαϊλυ στο τελος ειναι η πραγματικη εκφραση μετα την πρωτη αναγνωση.

Για το ποστάρισμα του ts μίλησα, όχι το δικό σου....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...