Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα αρχειο pdf κοντα στις 300 σελιδες περιπου...ο εκτυπωτης ειναι μεσω δικτύου..το προβλημα ειναι οτι οταν στελνω πχ 5 σελιδες για εκτυπωση το κάνει κανονικα (αλλα αυτο επειδη δεν γινεται λογω χρονου εργασίας) οταν στελνω να το κάνει ανα 100 ή έστω ανα 50 μπλοκάρει δείχνει πχ οτι ενώ συνολικα ειναι 10 mb, την ώρα που το στέλνει το βγάζει σε μεγεθος πενταπλάσιο και βάλε οπότε μπλοκάρει και δεν εκτυπωνει...θα μπορουσατε να μου πείτε τι φταίει;;;;;;

Δημοσ.

πολλά μπορεί να φταίνε... ο εκτυπωτής είναι μέσω δικτύου σε άλλο pc/server? η χύμα?τι windows έχεις? το κάνει και σε αλλα pc ? drivers έχει τους τελευταίους?

Δημοσ.

πολλά μπορεί να φταίνε... ο εκτυπωτής είναι μέσω δικτύου σε άλλο pc/server? η χύμα?τι windows έχεις? το κάνει και σε αλλα pc ? drivers έχει τους τελευταίους?

ναι ο εκτυπωτής είναι μέσω δικτύου σε άλλο pc/server, εχει xp δεν το κανει σε αλλα...και εχει τους τελευταιους drivers...

Δημοσ.

Μαλλον δεν εχει την επαρκη μνημη να φορτωσει ολες τις σελι

ετσι ξαφνικα;; ενω πριν εκτυπωνα κανονικά τοσες σελιδες;;

Δημοσ.

ετσι ξαφνικα;; ενω πριν εκτυπωνα κανονικά τοσες σελιδες;;

Δλδ εκτυπωνες 300 σελιδες pdf? ή σελιδες doc? 

Αν υπολογισεις οτι ενα pdf ειναι κατα μεσο ορο 1mB, το κοβω δυσκολο να εχετε τετοιο εκτυπωτη εκτος και ενα δωσει 4 -5 χιλιαρικα για εκτυπωτη.

Φαντασου οτι ενας εκτυπωτης της ταξεως των 60-80ΜΒ εχει κατα βαση κοντα στο χιλιαρικο, ισως και περισσοτερο.

Δημοσ.

Δλδ εκτυπωνες 300 σελιδες pdf? ή σελιδες doc? 

Αν υπολογισεις οτι ενα pdf ειναι κατα μεσο ορο 1mB, το κοβω δυσκολο να εχετε τετοιο εκτυπωτη εκτος και ενα δωσει 4 -5 χιλιαρικα για εκτυπωτη.

Φαντασου οτι ενας εκτυπωτης της ταξεως των 60-80ΜΒ εχει κατα βαση κοντα στο χιλιαρικο, ισως και περισσοτερο.

σελίδες pdf....αλλά νομίζω ότι το θέμα δεν είναι ποσα χρηματα μπορει να εχω δωσει για τον εκτυπωτη!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...