sofia_01 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 εχω ενα αρχειο pdf κοντα στις 300 σελιδες περιπου...ο εκτυπωτης ειναι μεσω δικτύου..το προβλημα ειναι οτι οταν στελνω πχ 5 σελιδες για εκτυπωση το κάνει κανονικα (αλλα αυτο επειδη δεν γινεται λογω χρονου εργασίας) οταν στελνω να το κάνει ανα 100 ή έστω ανα 50 μπλοκάρει δείχνει πχ οτι ενώ συνολικα ειναι 10 mb, την ώρα που το στέλνει το βγάζει σε μεγεθος πενταπλάσιο και βάλε οπότε μπλοκάρει και δεν εκτυπωνει...θα μπορουσατε να μου πείτε τι φταίει;;;;;;
tsakonas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 πολλά μπορεί να φταίνε... ο εκτυπωτής είναι μέσω δικτύου σε άλλο pc/server? η χύμα?τι windows έχεις? το κάνει και σε αλλα pc ? drivers έχει τους τελευταίους?
sofia_01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 πολλά μπορεί να φταίνε... ο εκτυπωτής είναι μέσω δικτύου σε άλλο pc/server? η χύμα?τι windows έχεις? το κάνει και σε αλλα pc ? drivers έχει τους τελευταίους? ναι ο εκτυπωτής είναι μέσω δικτύου σε άλλο pc/server, εχει xp δεν το κανει σε αλλα...και εχει τους τελευταιους drivers...
rfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μαλλον δεν εχει την επαρκη μνημη να φορτωσει ολες τις σελιδες.
sofia_01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μαλλον δεν εχει την επαρκη μνημη να φορτωσει ολες τις σελι ετσι ξαφνικα;; ενω πριν εκτυπωνα κανονικά τοσες σελιδες;;
rfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ετσι ξαφνικα;; ενω πριν εκτυπωνα κανονικά τοσες σελιδες;; Δλδ εκτυπωνες 300 σελιδες pdf? ή σελιδες doc? Αν υπολογισεις οτι ενα pdf ειναι κατα μεσο ορο 1mB, το κοβω δυσκολο να εχετε τετοιο εκτυπωτη εκτος και ενα δωσει 4 -5 χιλιαρικα για εκτυπωτη. Φαντασου οτι ενας εκτυπωτης της ταξεως των 60-80ΜΒ εχει κατα βαση κοντα στο χιλιαρικο, ισως και περισσοτερο.
sofia_01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δλδ εκτυπωνες 300 σελιδες pdf? ή σελιδες doc? Αν υπολογισεις οτι ενα pdf ειναι κατα μεσο ορο 1mB, το κοβω δυσκολο να εχετε τετοιο εκτυπωτη εκτος και ενα δωσει 4 -5 χιλιαρικα για εκτυπωτη. Φαντασου οτι ενας εκτυπωτης της ταξεως των 60-80ΜΒ εχει κατα βαση κοντα στο χιλιαρικο, ισως και περισσοτερο. σελίδες pdf....αλλά νομίζω ότι το θέμα δεν είναι ποσα χρηματα μπορει να εχω δωσει για τον εκτυπωτη!!!!!
tsakonas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 δες ποσο χώρο ελεύθερο έχει ο server στο C: δοκίμασε επανεκκίνηση της υπηρεσίας print spooler στο server
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα