giannisv6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχάς χαιρετώ όλους τους insomniacs !Θα θελα να με βοηθήσετε λιγάκι με την αγορά ενός ιδιαίτερα οικονομικού tablet που να μην το πετάξω απο το παράθυρο σε ένα μήνα επειδή θα σέρνεται(χρησιμοποιώντας το ορθά βεβαίως). Προορίζεται για την μητέρα, θέλει να βλέπει καμιά σειρά, βιντεάκια στο utube και να διαβάζει και μερικά e-book. Αρχικά το budget ηταν 50 ( η καλύτερα αυτό και μόνο ),με τα χίλια ζόρια ανεβήκαμε στα 70€(και εκει θα μείνουμε) μου φαίνεται πόλυ καλό για τα λεφτά του και μόνο το VERO TAB A7720 7" διπύρηνο και 8gb μνήμη,1 έτος εγγύηση (μόνο?)Τι λέτε λοιπόν ? 1
toni50 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλό φαίνεται VERO TAB A7720,πιστεύω αξίζει. Δες και το PIPO S1s. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από toni50
giannisv6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλό φαίνεται VERO TAB A7720,πιστεύω αξίζει. Δες και το PIPO S1s. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Φιλε μου η αγορά θα γίνει απο εδω και όχι απο εξωτερικό. Άμα θέλουμε 8" ή 9" σε τι τιμή ανεβαίνουμε ? Με ελάχιστες προδιαγραφές να είναι διπύρηνο και να χει ανάλυσή απο 1024 και πάνω.
toni50 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μετά πάμε στο Vero A8826 (8GB) με αυτά που ζητάς. Πιστεύω είναι ποιο value επιλογή από άποψη τιμής-χαρακτηριστικών. 1
giannisv6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία,βρήκα και το VERO A8830 8" DUAL CORE στα 109, θα πάω να το δω απο κοντά και αν έχει αισθητη διαφορά απο το Α7720 θα το τσιμπήσω
toni50 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 To googlαρα λίγο το μοντέλο. Οι διαφορές Vero A8826 (8GB) και Vero A8830 (8GB) είναι οι εξής: α) SoC. Α8726-ΜΧ το A8826, A8726MXS το A8830,ο πρώτος έχει ταχύτερο CPU, πιο αδύναμα γραφικά ενώ ο MXS χάνει λίγο σε CPU προς όφελος των γραφικών. Στην πράξη, είναι μικρή η διαφορά. β) Το A8826 έχει αλουμινένια πλάτη, το A8830 πλαστική. γ) Το A8826 έχει 4000mAh μπαταρία, το A8830 3000mAh. Από τα φόρουμ της Οktabit,είναι η εταιρία που φέρνει τα vero στην Ελλάδα και τα υποστηρίζει αρκετά. Τέλος ένα βιντεάκι να δεις πως τρέχει το tablet αλλά άμα να το δεις από κοντά ακόμη καλύτερα. Καλές αγορές. 1
giannisv6 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά καταλήξαμε στο ALCATEL One Touch Tab 8 HD το οποίο έχει καλύτερη οθόνη IPS με ωραία χρώματα,μεταλλικό πίσω κάλυμμα,μπαταρία 4150mAh, και 2 χρόνια εγγύηση !Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, πολύ καλή κατασκευή,και καταπληκτική οθόνη(για τα χρήματα του) !Μπράβο Alcatel !
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είχα καταλάβει ότι σκόπευες να ανέβεις στα 130, αλλιώς θα σου πρότεινα να δεις το ZTE S8Q που συζητάμε στο παραδίπλα νήμα. Δεν το έχω δει ακόμη γιατί έχει εξαντληθεί από παντού, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις όπως διαβάζω είναι θετικές.
giannisv6 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είχα καταλάβει ότι σκόπευες να ανέβεις στα 130, αλλιώς θα σου πρότεινα να δεις το ZTE S8Q που συζητάμε στο παραδίπλα νήμα. Δεν το έχω δει ακόμη γιατί έχει εξαντληθεί από παντού, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις όπως διαβάζω είναι θετικές. Δεν έχεις άδικο, εγώ εντολές εκτελούσα...,νταξει δεν νομίζω οτι έχασα και πολλά μόνο που είναι τετραπύρηνο το ΖΤΕ με τα + και τα - του.
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης έχει και GPS και FM Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει περπατήσει ακόμη και δεν ξέρω τί θα βγει τελικά. Καλορίζικο πάντως το Alcatel, αν δεν βαρεθείς κάνε και ένα mini review να έχουμε.
giannisv6 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Οκ για το review καλή ιδέα αν βρώ χρόνο(αύριο ή μεθαύριο αν προλάβω ) Το FM θα ειναι όντως αισθητή έλλειψη, GPS δέκτη νομίζω οτι μου είπαν πως έχει(μπορεί και να τα μπέρδεψα), αν έχει δέκτη gps πρέπει οπωσδήποτε να έχει και προ εγκατεστημένο και κάποιο πρόγραμμα για αυτό ή οχι απαραίτητα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα