Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς χαιρετώ όλους τους insomniacs !
Θα θελα να με βοηθήσετε λιγάκι με την αγορά ενός ιδιαίτερα οικονομικού tablet που να μην το πετάξω απο το παράθυρο σε ένα μήνα επειδή θα σέρνεται(χρησιμοποιώντας το ορθά βεβαίως).

Προορίζεται για την μητέρα, θέλει να βλέπει καμιά σειρά, βιντεάκια στο utube και να διαβάζει και μερικά e-book. Αρχικά το budget ηταν 50 ( η καλύτερα αυτό και μόνο ),
με τα χίλια ζόρια ανεβήκαμε στα 70€(και εκει θα μείνουμε) μου φαίνεται πόλυ καλό για τα λεφτά του και μόνο το VERO TAB A7720 7"  διπύρηνο και 8gb μνήμη,1 έτος εγγύηση (μόνο?)

Τι λέτε λοιπόν ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό φαίνεται VERO TAB A7720,πιστεύω αξίζει.

Δες και το PIPO S1s.

Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

Επεξ/σία από toni50
Δημοσ.

Καλό φαίνεται VERO TAB A7720,πιστεύω αξίζει.

Δες και το PIPO S1s.

Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

Φιλε μου η αγορά θα γίνει απο εδω και όχι απο εξωτερικό.

Άμα θέλουμε 8" ή 9" σε τι τιμή ανεβαίνουμε ?

Με ελάχιστες προδιαγραφές να είναι διπύρηνο και να χει ανάλυσή απο 1024 και πάνω.

Δημοσ.

Ωραία,βρήκα και το VERO A8830 8" DUAL CORE στα 109, θα πάω να το δω απο κοντά και αν έχει αισθητη διαφορά απο το Α7720 θα το τσιμπήσω ^_^

Δημοσ.

To googlαρα λίγο το μοντέλο.

Οι διαφορές Vero A8826 (8GB) και Vero A8830 (8GB) είναι οι εξής:

α) SoC. Α8726-ΜΧ το A8826, A8726MXS το A8830,ο πρώτος έχει ταχύτερο CPU, πιο αδύναμα γραφικά ενώ ο MXS χάνει λίγο σε CPU προς όφελος των γραφικών. Στην πράξη, είναι μικρή η διαφορά.

β) Το A8826 έχει αλουμινένια πλάτη, το A8830 πλαστική.

γ) Το A8826 έχει 4000mAh μπαταρία, το A8830 3000mAh.

Από τα φόρουμ της Οktabit,είναι η εταιρία που φέρνει τα vero στην Ελλάδα και τα υποστηρίζει αρκετά.

Τέλος ένα βιντεάκι να δεις πως τρέχει το tablet αλλά άμα να το δεις από κοντά ακόμη καλύτερα.

Καλές αγορές.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά καταλήξαμε στο ALCATEL One Touch Tab 8 HD το οποίο έχει καλύτερη οθόνη IPS με ωραία χρώματα,μεταλλικό πίσω κάλυμμα,μπαταρία 4150mAh, και 2 χρόνια εγγύηση !
Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, πολύ καλή κατασκευή,και καταπληκτική οθόνη(για τα χρήματα του) !
Μπράβο Alcatel ! ^_^ 

Δημοσ.

Δεν είχα καταλάβει ότι σκόπευες να ανέβεις στα 130, αλλιώς θα σου πρότεινα να δεις το ZTE S8Q που συζητάμε στο παραδίπλα νήμα.  Δεν το έχω δει ακόμη γιατί έχει εξαντληθεί από παντού, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις όπως διαβάζω είναι θετικές.

Δημοσ.

Δεν είχα καταλάβει ότι σκόπευες να ανέβεις στα 130, αλλιώς θα σου πρότεινα να δεις το ZTE S8Q που συζητάμε στο παραδίπλα νήμα.  Δεν το έχω δει ακόμη γιατί έχει εξαντληθεί από παντού, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις όπως διαβάζω είναι θετικές.

Δεν έχεις άδικο, εγώ εντολές εκτελούσα...,νταξει δεν νομίζω οτι έχασα και πολλά μόνο που είναι τετραπύρηνο το ΖΤΕ με τα + και τα - του. :-)

Δημοσ.

Επίσης έχει και GPS και FM :) Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει περπατήσει ακόμη και δεν ξέρω τί θα βγει τελικά.

Καλορίζικο πάντως το Alcatel, αν δεν βαρεθείς κάνε και ένα mini review να έχουμε.

Δημοσ.

Οκ για το review καλή ιδέα αν βρώ χρόνο(αύριο ή μεθαύριο αν προλάβω ;) )

Το FM θα ειναι όντως αισθητή έλλειψη, GPS δέκτη νομίζω οτι μου είπαν πως έχει(μπορεί και να τα μπέρδεψα), αν έχει δέκτη gps πρέπει οπωσδήποτε να έχει και προ εγκατεστημένο και κάποιο πρόγραμμα για αυτό ή οχι απαραίτητα  ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...