Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, επιθυμώ να αγοράσω ένα tablet και θα ήθελα μερικές γνώμες. Ο βασικός λόγος που το χρειάζομαι είναι για ανάγνωση ebooks,comics, ενώ θα με εξυπηρετούσε και να μπορώ να γράφω, στυλ word. 1) Τα 8αρια βολεύουν καλύτερα για ανάγνωση,σωστά; 2) Η apple θα με περιορίσει λόγω της έλλειψης sd card αλλά και της μη συμβατότητας αν δεν κάνω λάθος με όλα τα αρχεία comics/manga; Γιατί θέλω να τα καεβάζω από το pc και να τα διαβάζω εκεί. 3) Αρχικά έλεγα να πάρω το Samsung galaxy tab 3 8.00,αν και δε μου γεμίζει το μάτι, έχει ό,τι χρειάζομαι, αλλά από την άλλη το ipad air είναι πιο ελκυστικό. 

Δημοσ.

Στο θεμα της οθόνης δε μπορώ να σε βοηθήσω, αν και το νέο mini retina λόγω ανάλυσης ειναι μαλλον το απόλυτο. Εχω το iPad 2 όπου με την εφαρμογή comic zeal εχω περάσει αρκετά comic και με εχει εξυπηρετήσει αφάνταστα τόσο σε θεμα οργάνωσης όσο και σε ευκολίες ανάγνωσης (κλείδωμα διαστάσεων σελίδας ώστε να εκμεταλλευεσαι όλο το εύρος της οθόνης πχ).

Όσο αφορά τη συμβατότητα δέχεται σίγουρα αρχεία cbz, cbr, cbi.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Οπωσδήποτε 8άρα οθόνη. Ούτε να σκεφτείς για μικρότερη.  Κατ'εμέ οι 8 ίντσες είναι το ιδανικό μέγεθος, ειδικά για ανάγνωση. Ένα 10ιντσο έχει χορταστική οθόνη αλλά δεν μπορείς να το κρατήσεις πολύ ώρα στο χέρι ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή γενικότερα σε χαλαρή στάση ανάγνωσης (πολυθρόνα, καναπές κλπ).

Δημοσ.

Για αρχή αποκλείουμε τα 7ινστσα τάμπλετ μιας και θα είναι ενα και το αυτό με το να τα διαβάζεις στο τηλ σου...

Στη συνέχεια αποκλείουμε οτιδίποτε δέν έχει επεκτάσημη μνήμη εκτός και αν δεν έχεις θέμα να πληρώνεις 50 και 100 ευρώ για 16gb επιπλέον. Τα comic τρώνε χώρο και τα 16gb που σου δίνουν οι περισσότερες εταιρίες δεν αρκούν.

Αν διαβάζεις western comics και graphic novels όπου η κάθε σελίδα είναι γεμάτη κείμενο θα σου πρότεινα δεκάρι τάμπλετ. Αν έισαι τύπος manga, και ένα 8αρι θα σε εξυπηρετήσει. 

Σαν πλατφόρμα τώρα εμένα οι επιλογές μου θα ήταν είτε android ή windows 8.1 full. Το iOS θα σε κουράσει με τον οπισθδρομικό τρόπο μεταφοράς αρχείων μέσα απο itunes, άσε που αν αλλάξεις reader θα ψάχνεις τα κόμικ σου.

Για android δες Galaxy Tab 8 και LG G pad 8. Αν τα βρείς σε καλή τιμή. Σε windows Dell Venue 8 pro είναι ότι καλύτερο.

Σε 10αρι νομίζω οτι το Transformer Book T100 είναι μονόδρομος, ότι καλύτερο στα λεφτά του. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ, κάτι βρήκα για πιο εύκολη μεταφορά  στα ipad και λέω να παίξω εκεί μπάλα. Θα γράψω μετά από καμια βδομάδα χρήσης εντυπώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...