Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια  εδω και καποιο καιρο ενω ειμαι στο ιντερνετ  ειτε παιζω λολ ειτε οτιδηποτε η οθονη αρχιζει  μπλεδιζει κοκκινιζει ολα τα χρωματα ακουγεται ενας περιεργος ηχος αν ακουγα μουσικη και κανει επανακινηση μονος του προτου την κανει βγαζει μια μπλε εικονα που κατι λεει εκει δεν καταλαβαινω γιατι ολα αλλοιωμενα τι μπορει να φταει?ιος δεν ειναι προσφατα εκανα φορματ,δωστε μου τα φωτα σας ευχαριστω 

Δημοσ.

Το πιθανότερο ειναι η κάρτα γραφικών δώσε ομως μερικά στοιχεία απο τι αποτελείται ο υπολογιστής σου.

Υ.Γ : Έχεις γράψει τον τίτλο με greeklish

Δημοσ.

επεξεργαστης Intel®Core i3 CPU 540 @3.07 GHz  ram 2.00 GB windowns 7 home premium λειτουργικο συστημα 32bit  καρτα γραφικων nvidia GEforce 210 

Το πιθανότερο ειναι η κάρτα γραφικών δώσε ομως μερικά στοιχεία απο τι αποτελείται ο υπολογιστής σου.

Υ.Γ : Έχεις γράψει τον τίτλο με greeklish

Δημοσ.

η geforce 210 ειναι απο την προσφατη προσφορα του public?

οχι την εχω 4χρονια απο τοτε που εφτιαξα το pc

Δημοσ.

κατεβασα το hwmonitor  αλλα πως να στο ανεβασω σε φωτο δεν ξερω!

Ανέβασε μια φωτογραφίες απο θερμοκρασίες του συστήματος με το hwmonitor

Ανέβασε μια φωτογραφίες απο θερμοκρασίες του συστήματος με το hwmonitor

http://prntscr.com/281z29 νομιζω το βρηκα..

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες ειναι φυσιολογικές , οποτε τώρα δοκιμάζεις αλλη οθόνη να δούμε οτι δεν ειναι η οθόνη , ανέβασε μια φωτογραφία με την κατάσταση του δίσκου σου απο το hdsentinel και πέρνα παλαιότερους η καινούργιους drivers για την κάρτα γραφικών.

Ο θόρυβος που λες μπορεις να καταλάβεις απο που ακούγεται μηπως ειναι απο το τροφοδοτικό ? πες λιγο και την μάρκα του τροφοδοτικού μηπως ειναι κανα no name και ειναι απο εκει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες ειναι φυσιολογικές , οποτε τώρα δοκιμάζεις αλλη οθόνη να δούμε οτι δεν ειναι η οθόνη , ανέβασε μια φωτογραφία με την κατάσταση του δίσκου σου απο το hdsentinel και πέρνα παλαιότερους η καινούργιους drivers για την κάρτα γραφικών.

Ο θόρυβος που λες μπορεις να καταλάβεις απο που ακούγεται μηπως ειναι απο το τροφοδοτικό ? πες λιγο και την μάρκα του τροφοδοτικού μηπως ειναι κανα no name και ειναι απο εκει το πρόβλημα.

o θορυβος απο τα ηχεια ερχεται ετσι οπως κρασαρει το pc  τραβαει τον ηχο καπως,τροφοδοτικο δεν νομιζω να ειναι αλλαξα προσφατα η μαρκα του ειναι TURBOX PSU DR-812BTX 450W.. http://prntscr.com/282fud η κατασταση του δισκου

Δημοσ.

Απο την πρώτη καρτέλα του overview βάλε να δουμε, θα σου έλεγα κατευθείαν οτι πολυ πιθανόν να ειναι τροφοδοτικό μιας και τα turbo x ουσιαστικά ειναι no name και πολυ κακής ποιότητας τροφοδοτικά για να μην πω τιποτα χειρότερο αλλα απο την στιγμή μου ειναι καινούργιο (οχι οτι εχει και σημασία)

Ωραία λοιπον δοκίμασε αυτο που σου ειπα με αλλη οθόνη , μετα αν μπορεις βρες απο καποιο φίλο η αν εχεις εσυ να δοκιμάσεις μια αλλη κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...