Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις παρελαβα απο eshop το cm storm quickfire tk red.Το πηρα μαζι με τα μεταφορικα 88 ευρω και μπορω να πω οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη και στιβαρη!Επισης ειναι compact κατι που ηθελα καθως δεν με βολευουν τα τεραστια πληκτρολογια και γενικα σου δινει μια αισθηση οτι αξιζει τα λεφτα του 100% !Πραγματικα αξιζει αν δεν θελει καποιος macros.το μονο του αρνητικο εως τωρα ειναι το ''space'' το οποιο ''παιζει΄'' και δινει την αισθηση πληκτρου μεμβρανης..Πριν ειχα το roccat arvo και η διαφορα στην αισθηση ειναι τεραστια...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω φιλε ειχα roccat kova+,arvo,apuri (usb hub) και το mousepad παλι της roccat το sense.Σε ενα χρονο μεσα το μονο που εχει μεινει ειναι το apuri με πολυ νορμαλ χρηση οποτε roccat δεν ξαναπαιρνω για κανενα λογο..Βεβαια αυτα που σου ειπα δεν ειναι τα τοπ της αλλα δεν ηταν και φθηνα τοτε και μιλαω για ποιοτητα κατασκευης κυριως.Αν μπορεις να το δεις απο κοντα γιατι τα λεφτα ειναι πολλα..Εγω με τοσα λεφτα θα πηγαινα σε razer μαλλον που στα πληκτρολογια δεν εχω ακουσει παραπονο.

• Super Moderators
Δημοσ.

με τόσα λεφτά πας για Das Keyboard ή Filco...

θα μου πεις "απλά", ούτε καν led backlight, αλλά η ποιότητα κατασκευής τους φτάνει και περισσεύει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...