Προς το περιεχόμενο

Nokia lumia 920 'η sammsung galaxy s4 mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

15 χρόνια μόνο νοκια εχω πάρει!

Σκέφτομαι να παρω καινούργιο κινητό κ δεν ξέρω ποιο από τα δύο να πάρω,ενω είχα καταλήξει στο s4 για αλλάγη,μου είπανε διάφοροι οτι τα adroid κολλάνε ενω τα w8 σαν πιο ελαφριά πάνε σφαίρα.Έχω μπερδευτεί,εγώ κυρίως θέλω το κιν. για ιντερνετ,φωτογραφίες,απλά πράγματα,Επίσης μου αρέσει οτι στο s4 μπορείς να βάλεις οτι φόντο θέλεις σε αντίθεση με το w8.Ευχαριστώ, όποιον βοηθήσει!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά το νοκια 625 που το έχω απολυτά ευχαριστημένος δεν θέλω να αλλάξω με τίποτα και μάλιστα και κάτι παιδιά στην παρέα που το είδαν και έχουν android λένε πολύ καλύτερο το wp8  από το android ποιο εύχρηστο και ποιο γρήγορο.δες αν έχεις την οικονομική δυνατότητα το 925 έχει καλύτερη μπαταριά και ποιο μεγάλη οθόνη 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας,η αλήθεια είναι ότι κλείνω προσ το 920.Θα πάω αύριο σε ένα κατάστημα να τα δω από κοντά!Να είστε καλα!

Δημοσ.

(δεν τα λέω εγώ..κριτική από το skroutz είναι)

Το είχα για 2 μήνες αλλά το έδωσα.Το κινητό σαν συσκευή ήταν το κάτι άλλο.Ποιότητα απίστευτη. 
Το τεράστιο πρόβλημά του ήταν το λειτουργικό του. 
Δεν έχει ακόμα κάποια βασικά πράγματα όπως πχ file manager. 
Είχα 500+ κομμάτια μέσα και δεν μπορούσα να τα βρω με το τίποτα λόγο του ότι τα περισσότερα μου τα έβγαζε κινέζικα το nokia music. 
Όσο για το ότι η microsoft βγάζει 500+ apps κάθε μέρα να σας ενημερώσω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.2 μήνες που το είχα το μόνο που έβλεπα ήταν τα ίδια apps στις νέες κυκλοφορίες και δεν έφτανε αυτό αλλά και κάποια free που τα είχαν στην αρχή μετά τα έκαναν πληρωτέα όπως youtube. 
Δεν έχει ούτε καν firefox,opera,chrome. 
Ακόμα και το official youtube του είναι πληρωτέο. 
Δεν υπάρχουν γενικά opensourse apps στα windows phones.Τα έκλεισε η μαμά microsoft. 
Δεν έχει copy paste(αφού είπαμε πιο πάνω ότι δεν έχει file manager) 
Το μόνο που παίρνει 10'' είναι η κάμερα του. 
Όσο για το ότι δεν lagarei λογικό είναι αφού δεν έχει και καμία ρύθμιση στο προφίλ του.Όλα είναι fix.Είναι σαν να τρέχεις ms dos με υπολογιστή του σήμερα και να είσαι χαρούμενος που δεν lagarei. 
Από εμένα ένα μεγάλο,τεράστιο,πελώριο ΌΧΙ.Μακριά από window phone.

Δημοσ.

δεν είπε ότι η συσκευή ήταν χαλια..αναφέρεται στο λειτουργικό του κάτι θα ξέρει παραπάνω.. το είχε 2 μήνες και έγραψε τι γίνετε..τα θετικά σχόλια είναι από αυτούς που περνούν ένα τηλ και τραβάνε φωτογραφίες..εσείς εδώ μέσα προτείνεται  windows phone και μερικοί δεν έχουν χρησιμοποιήσει καν αυτό το λειτουργικό και το προτείνουν

Δημοσ.

δεν είπε ότι η συσκευή ήταν χαλια..αναφέρεται στο λειτουργικό του κάτι θα ξέρει παραπάνω.. το είχε 2 μήνες και έγραψε τι γίνετε..τα θετικά σχόλια είναι από αυτούς που περνούν ένα τηλ και τραβάνε φωτογραφίες..εσείς εδώ μέσα προτείνεται  windows phone και μερικοί δεν έχουν χρησιμοποιήσει καν αυτό το λειτουργικό και το προτείνουν

οχι δεν ξέρει κάτι παραπάνω

κάποιος που έχει δουλέψει το λειτουργικό ξέρει ότι αυτό το και καλά "review" (καλά ντροπή και μόνο που έγραψα την λέξη review) είναι της πλάκας. Οπότε άσε τα περι 2 μήνες γιατί δεν ισχύουν. Εκτός και αν μέσα σε 2 μήνες δεν έμαθε πως να κάνει copy paste ή ότι το official? YT app έγινε επι πληρωμή ή τι είναι ακριβώς το nokia music.

Όπως είπα απλά FUD.

Όσο για το ότι κάποιοι προτείνουν το συγκεκριμένο λειτουργικό χωρίς να το έχουν χρησιμοποιήσει από που προκύπτει? Όπως και ότι τα θετικά σχόλια είναι από αυτούς που τραβάνε μόνο φωτογραφίες.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ πάντως χωρίς να έχω αγοράσει τηλ μίας και τώρα σκέφτομαι να πάω στο 920 πιστεύω ότι θα είναι μια τέλεια επιλογή.μπορεί να μην αρέσει σε μερικούς το λογισμικό αλλά το βλέπω να παίρνει μεγάλη δόξα

• Like 1
Δημοσ.

επειδή είναι δύο διαφορετικά λειτουργικά διαλέγεις ότι σου αρέσει και εάν δεν ξέρεις πάς στη τύχη τι να λέμε τώρα 

εγώ από τότε που βγήκε το iphone έχω βολευτεί αλλά με βολεύει η apple κάθε χρόνο με τη τιμή του

σαν δεύτερο πάντα είχα windows διότι το android δεν μου αρέσει όσες φορές το αγόρασα από τη πρώτη στιγμή που βγήκε για ξεκολλήσω από την apple πάλι εκεί γύριζα εκτός από τώρα που είμαι με σκέτο windows phone διότι βαρέθηκα να κουβαλάω συσκευή τον 700+ και να φοβάμαι μη το ένα μη το άλλο 

όσο για τις εφαρμογές σε σχέση με τους άλλους δύο και βέβαια τα παράθυρα είναι πίσω αλλά όχι τόσο ώστε να λέμε την ίδια καραμέλα αυτό έχει το μήλο το άλλο έχει το ρομποτάκι και το παρ άλλο το παραθυράκι 

το lumia 625 αυτή τι στιγμή στα σκρουτζομάγαζα έχει τη καλύτερη τιμή και δεν φοβάται χάρο ούτε με 512 ram 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας ανωνυμος του σκρουτζ που απ τα γραπτα του δειχνει οτι δεν ξερει ουτε να το ανοιγει εγραψε κατι αρνητικο,φοβερο review.

To oτι ειναι βεβαια το μοναδικο αρνητικο γραπτο αναμεσα σε τοσα θετικα που το παρουσιαζουν ως ενα απ τα καλυτερα vfm ελαχιστη σημασια εχει.

Επεξ/σία από alimentas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...