Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου τους τελευταιους 2 μηνες,μου εχει κολλησει 3 φορες.Οταν κολλαει κανει εναν παρατεταμενο θορυβο και δεν μπορω να κανω τιποτα, ουτε ctrl-alt-del δεν μπορω να πατησω μονο με επανεκκινηση ξεκολαει.Σημειωτεον οτι και τις 3 φορες που κολλησε το συστημα ημουν συνδεδεμενος στο internet και ακουγα μουσικη η εβλεπα βιντεο.Μετα την επανεκκινηση ο mozilla δεν μπαινει με τιποτα στο internet για αρκετη ωρα.Ειναι θεμα mozzilla η ειναι κατι που αφορα σε θεμα hardware?

Y.Γ πριν απο περιπου 4 μηνες αλλαξα επεξεργαστη στο συστημα,αν αυτο μπορει να βοηθησει στο να βρουμε καποια λυση στο θεμα μου.

Δημοσ.

Θα έλεγα να κοιτάξεις τις θερμοκρασίες. Τον έχεις πειράξει τον επεξεργαστή; Έβαλες καινούρια πάστα όταν τον άλλαζες.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Είχα εν μέρει παρόμοια εμπειρία σε παλιό pc όταν έβλεπα video (είτε μέσω vlc είτε μέσω mpc) . Κολλούσε η εικόνα , παρατεταμένος (ενοχλητικός) ήχος και ξεκολλούσε με restart .

Μετά από πολύ ψάξιμο , κατέληξα σε αλλαγή κάρτας γραφικών και καινούρια εγκατάσταση λειτουργικού και λύθηκε το πρόβλημα .

Το pc ήταν AMD Athlon 2600+ (ή 2800) , 2gb ram ddr1 , nvidia 5200 128mb και windows xp .

Αναφέρω την σύνθεση του , μήπως βρεις κάποια ομοιότητα .

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την κάρτα και να μπεις μέσω της μητρικής να συνδέσεις δηλαδή την οθόνη σου με.την έξοδο της μητρικής σου

Δημοσ.

1)Φιλε Federation,οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα 25-27 βαθμοι συμφωνα με την BIOS.Kαινουργια παστα εβαλα οταν τον αλλαξα,εβαλα μια της coolermaster 7 ευρω εκανε αν θυμαμαι καλα.

2)Φιλε ΝeOSL η καρτα γραφικων μου ειναι 6 μηνων ειναι μια Gigabyte hd 6670 2gb και το λειτουργικο μου ειναι windows 7 64bit.

3)Φιλε mikegad σαν πρωτη λυση αυτο που ειπες θα κανω μηπως τελικα οφειλετε στον Μozilla.

4)Φιλε LOVExVOTKA αν μου κανει παλι τα ιδια και μετα την επανεγκατασταση του mozilla,θα κανω αυτο που λες,αλλα μου κανει εντυπωση να ειναι η καρτα γραφικων επειδη ειναι καινουργια σχετικα(6 μηνες την εχω) και δεν την ζοριζω ιδιαιτερα,καμια ταινια βλεπω στο pc παιχνιδια δεν παιζω καθολου.

Δημοσ.

Λοιπον δοκίμασε παλαιότερους η καινούργιους drivers στην κάρτα γραφικών , δες λιγο την κατάσταση του δίσκου με το hdsentinel και τελος κανε και εναν έλεγχο στις ram με το memtest

Δημοσ.

Λοιπον δοκίμασε παλαιότερους η καινούργιους drivers στην κάρτα γραφικών , δες λιγο την κατάσταση του δίσκου με το hdsentinel και τελος κανε και εναν έλεγχο στις ram με το memtest

o δισκος ειναι καινουργιος(2 μηνων) και το hdsentinel μου δειχνει οτι δουλευει αριστα.Κατεβασα το memtest θα το τρεξω αυριο και μετα θα κοιταξω και τους drivers της καρτας γραφικων.Πιστευω να βρω απαντηση στο προβλημα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...