spigrig Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν παίδες ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις απαντήσεις και όσους μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα με τη γνώμη τους! ύστερα και από συμβούλιο με την κοπέλα μου αγοράσαμε έναν nobo 1500 κυρίως για το δωμάτιο. Αν είχαμε σκοπό να μην φύγουμε του χρόνου θα κάναμε καλύτερη μελέτη με κάποιον που ξέρει. Επίσης αποφασίσαμε ότι αφού ανάβουν καλοριφέρ στην πολυκατοικία το πρωί και το απόγευμα να μην προχωρήσουμε σε επιπλέον αγορά γιατί θα μας βγει πολύ όλο αυτό και με καλοριφέρ και με ρεύμα και να κάνουμε υπομονή ένα τελευταίο χειμώνα αφού θα φύγουμε του χρόνου. Αν πάντως σταματήσει η κεντρική θέρμανση( το βλέπω λίγο δύσκολο φέτος γιατί έχουμε και μεγάλους ανθρώπους στην πολυκατοικία που έχουν πιέσει πάρα πολύ να ανάβει το καλοριφέρ) και σύμφωνα με τις συμβουλές που πήρα από εδώ μέσα πιστεύω ότι το πιο σοφό θα είναι να αγοράσω έναν ακόμη 2000W θερμοπομπό για το σαλόνι και αν χρειάζεται υποστήριξη να βάζω και τον 1500 μαζί. Δεν είμαι μηχανολόγος ούτε ειδικός αλλά πιστεύω ότι σε αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος2 έχει πάρα πολύ δίκιο. Κάποιοι μου είπανε και για τους mica οι οποίοι μπορεί και να είναι καλοί. Όμως δεν μπορώ να εμπιστευτώ εύκολα έναν mica με 75-100 ευρώ. Μπορεί να με πείτε κορόιδο αλλά επειδή έχει να κάνει με ρεύμα και επειδή είναι θέμα ασφάλειας και διάρκειας ζωής γίνομαι περισσότερο καχύποπτος (από ότι π.χ αν αγοράσω ένα φτηνό παπούτσι). Ευχαριστώ όλους πάντως.
fraggi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 μπορεις να παρεις εναν 2000watt για το σαλονι και εναν 1600 για το δωματιο, και να αναβεις αυτον του δωματιου πριν κοιμηθητε καμια ωρα, ο θερμοπομπος ζεσταινει πολυ πιο γρηγορα απο ενα καλοριφερ αυτο ακριβως μου συστησαν στο μαγαζι που τους πηρα για τα ιδια περιπου τετραγωνικα...αν και ισως θελει αλλον εναν για το σαλονι (συνολο 3000w)... συμφωνω οτι ζεσταινει πιο γρηγορα απο καλοριφερ
constantine89 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια μηπως γνωρίζει κανενας αν απαγορεύεται απο τον νομο η χρηση φορητης σομπας υγραεριου σε διαμέρισμα? Δεν υπάρχει καταστατικο κτλ χυμα κατασταση, απλα ο ιδιοκτήτης το ειχε αναφέρει μια φορα αλλα ειναι κ σκρουτζ ο τυπος κ λεω μηπως το ειπε για να βαλω κ γω λεφτα για πετρέλαιο. . Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα