Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι φοιτητής στο οαεδ και μου έχουν βρει μία δουλειά η οποία και δεν μ' αρέσει το κλίμα της σαν χώρος εργασίας και δεν κάνω αυτό που υποτίθεται θα έκανα και είναι και μακριά από το σπίτι μου. Η ειδικότητα μου είναι τεχνικός υποστήριξης συστημάτων Η/Υ και εγώ κάνω τον γραμματέα...Τέλος πάντων σκέφτομαι να ψάξω μόνος μου για δουλειά και θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς να κάνω - πω σ' αυτόν που θα του ζητήσω δουλειά? Ότι είμαι από τον οαέδ, πως ψάχνω για δουλειά και αν γίνεται να κανονιστεί σύμβαση με τον οαεδ? Τι θα τους πω? Γιατί ο οαεδ δίνει τα περισσότερα λεφτά που παίρνουμε εμείς π.χ εγώ παίρνω 17 ευρώ και ο οαεδ δίνει τα 5 για παράδειγμα. Αυτό τον συμφέρει τον άλλον αλλά δεν ξέρω αν γίνει να κανονιστεί κάτι τέτοιο μέσω εργοδότη και οαεδ. π.χ Media markt - οαεδ η πλαίσιο - οαεδ η οτιδήποτε.

Δημοσ.

Mη σε χαλαει καθολου μα καθολου που σου βρηκαν ακομα και αυτη τη δουλεια... Ιδια ειδικοτητα ειμαι και με εχουν βαλει αλλου εντελος και ευτυχως που το 'χω hobby και δεν περιμενα να μαθω απο την πρακτικη...  Μην πιανεσε κοροιδο εκει που εισαι θυμιζοντας τους πως εισαι μαθητης και πηγες για την πρακτικη σου εκει και δεν θα κανεις οτι κανει ο καθε υπαλληλος ουτε να υπολογιζουν πανω σου βαρδιες κλπ αν υπαρχουν γιατι αυτο που θελουν ειναι να σου φορτοσουν οτι μπουρουν :)

Δεν ειναι ασχημα και τα 270-300€ ετσι? O OΑΕΔ δινει τα 11 απο τα 17 και τα υπολοιπα ο εργοδοτης... 

Οπως και να εχει μπορεις να πας να βρεις δουλεια μονος σου λεγοντας πως ψαχνεις για την πρακτικη σου για τα 2 αυτα χρονια που θα εισαι και αν ενδιαφερονται...Αν συμφωνει ο εργοδοτης που βρηκες να σε παρει κλπ ζητας ενα τηλ επικοινωνιας μαζι του και το πας στον υπευθυνο ευρεσης εργασιας για τη σχολη σου και το τμημα σου και τα βρισκουν μεταξυ τους... 

Δημοσ.

Άσχημα δεν είναι καθόλου αλλά να ξυπνάω απ΄ τα χαράματα για να παίρνω 250 μετά καπάκι σχολή και να μην κάνω και αυτό που μου αρέσει τότε γίνεται κάπως περίεργο το πράγμα. Αν ήταν να κάνω κάτι επάνω στην ειδικότητα μου τότε πάω πάσο κανένα πρόβλημα αλλά όχι να είμαι "γραμματέας" ( που την μισώ την δουλειά αυτή ) ενώ μας είχαν πει θα απασχολήστε με τα pc μόνο. Δηλαδή το γράψιμο στο word ή στο excel το θεωρούν τρόπο εκπαίδευσης πάνω στα pc? Η μήπως αν κάνω ότι βαριούνται αυτοί θα με βοηθήσει σε κάτι? Πάντως σ' ευχαριστώ για την απάντηση με βοήθησες αρκετά. Θα ψάξω αλλού λογικά και ας ελπίσουμε πως θα βρω κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Το ωραριο μη νομιζεις οτι θα διαφερει και πολυ μιας και οι πρωτες ξεκινανε 2:50, 3:45, 4:30.. που καπου εκει ξεκινας και εσυ αναλογα τη μερα αρα πρεπει να εισαι εκει... Ουτε εμενα μ'αρεσει το γραφειο κλπ ειμαι και εγω του πρακτικου... θελω hardware πως να το κανουμε! :P Word & Εxcel ειναι ενα μερος της εκπαιδευσης παντως αφου με το πτυχιο που θα παρεις καλυπτεις και γνωσεις τυπου ECDL... Παντως δες το και αλλιως.. λες οτι εισαι τεχνικος Η/Υ και δεν ασχολησε με τπτ αλλο απο word και excel... :P Δεν κακο! :P 

Σε ποιο ΕΠΑΣ εισαι αληθεια? 

Δημοσ.

Μοσχάτου. Κακό όχι μέγα βαρετό όμως ναι :P. Nα έλεγα πως μαθαίνω και τίποτα πάει στο διάολο αλλά δεν μαθαίνω :o. Aν βρω έχω φύγει με τα χίλια πάντως :P

• Like 1
Δημοσ.

κατσε εκει που εισαι αφου πληρωνεσε...

πιστεψε με οτι δεν πληρωνουν ολη....

θα καταληξεις να περνεις τα λεφτα μονο της επιδοτησης απο τον οαεδ...

μην περιμενεις να μαθεις κατι απο την πρακτικη η καποιο εργαστιριο...

πέρνε τα λεφτα για χατζηλικη και οταν τελειωσεις το κυνηγας.

τοσο επερναν τα χρηματα εγω θυμαμε επερνα 5 κατοσταρικα....

Δημοσ.

Καλά είσαι.Και αλλού να βρείς τα ίδια και χειρότερα θα κάνεις εκτός και αν πας σε καμιά τράπεζα όποιυ θα την αράζεις την περισσότερη ώρα.

Δημοσ.

Καλα ας μη το συζηταμε για τα χρηματα, ειναι πραγματικα καταντια αυτο το πραγμα...ας ηταν 400 τουλαχιστον! Καναν και μειωση 1€ απο πλευρας του ΟΑΕΔ περυσι τον Απριλιο.. απο 12€ το ριξαν στα 11€ και οπου πας για δουλεια πρεπει να στα πριζουν και να σου φορτονουν δουλεια.. ε εκει γυρνας και ανοιγεις το στοματακι σου και λες οτι δεν παιρνεις τον ιδιο μισθο με αυτους και οτι εισαι μαθητευομενος και δεν τους παιρνει για πολλα πολλα... 

Δημοσ.

Γαργάλησε τα...Και σαν μαράκες που ήμαστε δεν μιλάμε. Αλλά ο μισός πλανήτης έτσι έχει καταντήσει εμείς θα κάνουμε την διαφορά νομίζεις? Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα :/. Από 800 που ήταν κάπου 500, 600, 400, 250 και μετά τζάμπα.

p.s Από ποιον ΟΑΕΔ είσαι εσυ btw?

Δημοσ.

Γαργάλησε τα...Και σαν μαράκες που ήμαστε δεν μιλάμε. Αλλά ο μισός πλανήτης έτσι έχει καταντήσει εμείς θα κάνουμε την διαφορά νομίζεις? Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα :/. Από 800 που ήταν κάπου 500, 600, 400, 250 και μετά τζάμπα.

p.s Από ποιον ΟΑΕΔ είσαι εσυ btw?

οοοχι.. ο τσαμπας παιθανε...για αυτους σιγουρα οχι.. για εμας ναι.. κατι πρεπει να κανουμε τοτε και μη σου πω και τωρα αλλα δεν μας παιρνει και πολυ... 

Στου Καλαμακιου ειμαι εγω..Αλιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...