ChimairaX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις εγκατέστησα την νέα μου HD7850. Όλα καλά, όλα ωραία... Βάζω να παίξω, ξαφνικά αρχίσαν κάτι stuterings και τα ανεμιστηράκια να μου τρυπάνε τα αυτιά. Άνοιξα το Afterburner να δω τι παίζει, και κοιτάχτε τι έγινε: Σας φαίνονται φυσιολογικά τα stats; Κάθε φορά που ανοίγω 3D τα ανεμιστηράκια βαράνε κόκκινο και όπως φαίνεται η θερμοκρασία πάει στα ύψη και πέφτει λες και δεν έγινε τίποτα... Τι συμβαίνει;
WalkerSW Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Η καρτα ειναι του κουτιου.... Για καποιο λογο η ψυκτρα δεν έχει ελαχιστη η καμια επαφή με το chip. Ποια υλοποιηση είναι... βγαλε μερικες καθαρές φωτο την καρτα και ανεβασε τες εδω.
ChimairaX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Βρήκα λύση τελικά στο πρόβλημα. Άλλαξα θύρα PCIΕ και δούλεψε κανονικά. Δε ξέρω γιατί ωστόσο, γιατί η παλιά μου δούλευε κανονικά εκεί...
WalkerSW Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 4Χειναι η δευτερη θύρα; Τι θερμοκρασίες έχεις τώρα; Δεν έχει καμία λογική να ανεβασει 100+ βαθμους στην μια θύρα και όχι στην αλλη.
trujillo2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 τι μητρικη εχεις? επειδη διαβασα και σε αλλο ποστ παρομοιο προβλημα (προβληματικο πρωτο σλοτ καρτας γραφικων)
ChimairaX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτάχτε παιδιά, η αλήθεια είναι πως παίζει να είναι το 1ο που είπε ο φίλος. Επειδή η μαύρη η κάτω είναι 4Χ, προφανώς μειωμένων αποδόσεων, την ξανάβαλα στην πάνω πιο προσεκτικά και δουλεύει κανονικά... Μάλλον δεν καθόταν καλά η ψύκτρα, δεν την έβλεπε σωστά; Κάτι τέτοιο... Googlara πάντως και δεν υπάρχει θέμα με την μητρική μου. Την P5K Premium έχω.
WalkerSW Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αντε να ρωτήσω αλλη μια... Τι θερμοκρασίες έχεις τώρα ;
ChimairaX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αντε να ρωτήσω αλλη μια... Τι θερμοκρασίες έχεις τώρα ; Όταν τρέχω 3D; Με Kombuster και μέγιστες ρυθμίσεις, μέχρι 80 βαθμούς σταθερά όταν πιάσει για τα καλά, και το ανεμιστήρι σε νορμάλ στροφές.. Σε idle είναι 30-35
Zapee995 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Υπερβολικη θερμοκρασια ειναι για τετοια εποχη.. **^Kombustor
nestoras86 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 η δικια μου hd7850 εχει 22-23 idle με m/b θερμοκρασια 2-3 βαθμους πιο κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα