ioannis77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας, Έχω ένα πύργο και θέλω να ρωτήσω αν παίρνει 2 οθόνες,πληκτρολόγια,μάους για να δουλεύουν 2 χρήστες ξεχωριστά και ανεξάρτητα σε διαφορετικά πράγματα σαν να δουλεύουν σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές.Το λειτουργικό μου είναι win7.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δυο οθόνες παίρνει αν εχει δυο εξόδους η κάρτα γραφικών, αλλα δυο ανεξάρτητοι χρήστες δεν ξερω αν γίνετε
Galatea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να παραθέσω σύνδεσμο από άλλο portal, αλλά νομίζω ότι αυτό θα σε βοηθήσει. Είναι σχετικά απλό. http://www.tomshardware.co.uk/forum/237498-44-users-computer-tutorial-simplified#.
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Παλιά (win 98 se) θυμάμαι ότι κυκλοφορούσε μια συσκευή που σύνδεες δύο ποντίκια, πληκτρολόγια και οθόνες και δούλευαν δύο χρήστες ταυτόχρονα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως λεγόταν ούτε αν δουλεύει στα 7άρια. Αυτό που λέει ο galatea για το vmware μου φαίνεται η ποιο απλή λύση. Το σημείο για την κάρτα ήχου μπορείς να το παρακάμψεις αν δεν σε ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα