garrett156 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον μερικες τελευταιες λεπτομεριες για να ριξω το order.αξιζει η δωρεαν συναρμολογηση του e-shop η να κοιταξω να το φτιαξω μονος και οποτε τελειωσω μιας και ειμαι ασχετος; και μια καλυτερη προταση σε οθονη εστω κ εαν παω λιγο ακριβοτερα και να μην ειναι lg παρακαλω οποιος μπορει!
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Συναρμολόγηση κάνουν και άλλοι.Dell u2312hm δες.
garrett156 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 μωρε κανουν το θεμα ειναι οτι επειδη θα παρω τα parts απο εκει αμα ειναι οκ στην δουλεια αυτη το eshop.8ms response η dell?καλη φαινετε αλλα 8 δεν ειναι πολλα?
Fulgore1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Παρε την Lg τοτε αν το σκεφτεσαι τοσο πολυ για τα Ms. Αλλωστε η Dell Κοστιζει περιπου 50ευρο παραπανω και δεν βλεπω να χωραει στο budget σου. 700-750λες στον τιτλο και η συνθεση που σου εκανα ειναι στα 765.
Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αν από αυτές χωράει μόνο η LG πάρτην.Η Dell είναι συνολικά καλύτερη ως πρόταση αν και η LG έχει το μεγάλο ατού της τιμής με πολύ καλό vfm.Στα ms μη δίνεις σημασία.Είναι ονομαστικά,δεν είναι πραγματικά.
garrett156 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 επεσε η παραγγελια κομπλε το συστημα που προτεινε ο fulgore + τον σκληρο 1t και με διαφορετικο κουτι.το πακετο πηγε στα 709 χωρις οθονη η οποια θα αγοραστει μολις πουλησω τα παλια κομματια + την παλια οθονη και τσονταρω λιγα ακομα για κατι καλυτερο απο τα προτεινομενα. ευχαριστω πολυ και θα επανελθω να πω εντυπωσεις! 1
garrett156 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 σημερα μαλλον παραλαμβανω και επειδη κοιταζω οθονες θελω να μου πει καποιος εαν δεν με ενδιαφερουν τοσο πολυ οι γωνιες θεασης υπαρχει αλλος σοβαρος λογος για ips?βλεπω πολυ την dell αλλα δεν εχει hdmi και θα ηθελα να κοτσαρω που κ που το ps3 πανω και για αυτο το λογο(ηχεια) κοιταζω κ μερικα tv monitors.πιστευετε οτι ποιοτηκα τα tv monitors ειναι πολυ κατωτερα απο τα monitors σε αυτο το price range(μεχρι 250)?
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αν πάρεις TV monitor κοίταξε ναναι ips.Έχει LG με hdmi http://www.insomnia.gr/topic/510858-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-tv-monitor/ 1
garrett156 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω... λοιπον το συστημα ηρθε και σεταριστηκα και ολα καλα εκτος του οτι οταν εγινε το πρωτο boot ηταν σχετικα ησυχο.απο εκει και περα δουλευει η ψυκτρα με αρκετο θορυβο στα επιπεδα του παλιου pc. ειπα θα εφτεγε το οτι δεν ειχε fans πλαινο κ πισω και εβαλα του παλιου τα 2 12αρια αλλα τπτ δεν ειδα δραματικη αλλαγη. να υποθεσω οτι πρεπει να βαλω καλυτερη ψυκτρα ετσι;παιζει να θελει καποια ρυθμιση στα bios που δεν γνωριζω λογω του οτι ειμαι κ σχετικα ασχετος;;;; αν θελει αλλη ψυκτρα με ποσα λεφτα θα πω οτι ειμαι καλυμενος;
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αν έχεις Asus δες στο bios για Fan Xpert/Qfan profile και ρύθμισε το. Για άλλη δες μια από αυτές http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html http://www.skroutz.gr/s/3081463/Deepcool-Gammaxx-300.html 1
garrett156 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον πηρα την lg 23a63v τελικα και το ολο σετ ολοκληρωθηκε και μας εφυγε κοντα ενα 900αρι σας ευχαριστω απειρως και τους 2 που συνδραματε μιας κ ειμαι υπερευχαριστημενος καλες γορτες and keep up the go(o)d work 1
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Τίποτα.Καλοδούλευτα και καλές γιορτές.
garrett156 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ξεθάβω το θέμα μου για να κανω ερώτηση τώρα ενα χρόνο αργότερα αξίζει να πουλήσω την 270 και να παρω μια 290 και αν ναι ποια 290; για οποιον βαριετε να κοιταει πισω fx6300 kai 8gb εχει το μηχανημα ΥΓ.βλεπω τις τιμες στο ποστ που μου προταθηκε το συστημα και εκπλησσομαι με το οτι μερικα κομματια εχουν ανεβει αντι να πεσουν!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα