Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπερδεμένος ίσως τίτλος, να εξηγήσω όμως τι εννοώ. Εάν σε κάποιο σταθμό αναμεταδίδεται ο ήχος από τηλεοπτικές εκπομπές κλπ. Παράδειγμα, εάν ήθελα σήμερα να ακούσω μόνο και όχι να δώ την εκπομπή του Πρετεντέρη για παράδειγμα, υπάρχει σταθμός των FM που να παίζει/καλύπτει ηχητικά τη συγκεκριμένη εκπόμπή;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ζητάς δεν υπάρχει. 

Καλυτερα περιεγραψε μας την αναγκη σου μηπως υπάρχει διαφορετική λύση που να σε εξυπηρετήσει.

(Να σε προλάβω: Αν θες να εισαι στο αμαξι σου και να ακους live "MegaFM" ... αυτό δεν γίνεται) 

Δημοσ.

θέλω να ακούω αλλά όχι να βλέπω τηλεόραση όταν πέφτω για ύπνο, τώρα είπα τον Πρετεντέρη για πράδειγμα γιατί ήταν το τελευταίο που πήρε το μάτι μου στην tv πριν την κλείσω!

Δημοσ.

Όπως άνοιξες το θέμα σκέφτηκα οτι θες να παρακολουθείς κάποιες εκπομπές αλλά δεν μπορείς να εισαι μπροστά σε τηλεόραση. Που να φανταστώ οτι την θες για νανουρισμα. 

Λύσεις:

• Ραδιοφωνάκι απλό κλασσικό. Αν δεν μένεις σε κάποιο αποκομμένο απο ραδιοκύματα μέρος, σίγουρα θα βρεις αρκετές εκπομπές. 
  • Βάζεις την τηλεόραση στο καναλι που θες και καλύπτεις την οθόνη. Πρόσεξε μην καλύψεις τις γρίλιες εξαερισμου γιατί μετά θα ανοιξεις θέμα "Η τηλεόραση κάηκε μόνη της, εγω δεν έκανα τιποτα"
  • Android κινητό, wifi και εφαρμογή pvstar+ (youtube player). Βρίσκεις κάτι να παίζει (μπορείς να βρεις τα πάντα απο πολιτική μέχρι μουσική από ανω δυτική Αλάσκα). Σβήνεις την οθόνη, ρυθμίζεις το ρολόι και ... κοιμάσαι. 

Γίνετε αν βάλεις ενα multimedia στο αυτοκίνητο, όποτε όλα οκ

Μην του βάζεις ιδέες. Φαντάσου τι απορίες θα πέφτουν

• Like 1
Δημοσ.

Ζόρανμπ άκου τι θα κάνεις. Παίρνεις την τβ απ το υπνοδωμάτιο και την στέλνεις στα σκουπίδια πας στο σαλόνι αν δεν έχεις και εκεί. Την κουμπώνεις ένα fm transmitter, πάς μέσα ξαπλώνεις, ρυθμίζεις το "τρανζιστοράκι" στην ίδια συχνότητα με την εκπομπή και έτοιμος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...