Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να πάω από ΟΤΕ στη Hol ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παίδες έχω ΟΤΕ με δωρεάν αστικά + υπεραστικά και την υποτιθέμενη 24άρα σύνδεση και σε κάθε λογαριασμό (ανά 2 μήνες) μου έρχεται 80 ευρώ χωρίς να πάρω κινητά.

 

Κοίταξα στο site της Hol και έχει ένα πακέτο παρόμοιο με αυτό που έχω,το Double Play - GR,στο οποίο λένε το κόστος είναι 34 ευρώ το μήνα. Που σημαίνει πως το δίμηνο θα πρέπει να πληρώνω 68 ευρώ, 12 ευρώ φθηνότερα από ότι στον ΟΤΕ.

 

Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να πάω στη Hol,και θα τη σπάσω σε 2 κομμάτια:

 

#1 Είναι πράγματι αυτή η τιμή που λένε στο site τους η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τιμή που θα πρέπει να πληρώνω σε κάθε λογαριασμό ? Γιατί παλιά που είχα κάνει το λάθος να πάω σε άλλες εταιρίες κατέληξα να ξαναγυρίσω τον ΟΤΕ,γιατί είχαν κρυφές χρεώσεις,με έξτρα πάγια,φόρους κτλπ που δεν ανέφεραν στα sites τους.

Τα 34 ευρώ το μήνα που αναφέρει η Hol θα είναι 34 ακριβώς αυτά που θα πρέπει να πληρώσω σε κάθε λογαριασμό,ή είναι και αυτοί σαν τις άλλες εταιρίες ?

 

#2 Δεύτερον,τι παίζει με το internet τους ? Είναι όλο το 24ωρο ή έχει "τεχνικά προβλήματα" και κάθε τόσο κόβεται και επανέρχεται η σύνδεση randomly ? Πόσο να περιμένω να πιάσω από τη σύνδεση τους την 24αρα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το πρώτο που λες με κρυφές χρεώσεις και τέτοια νομίζω πως θα είναι όλα οκ (εμένα δεν με έχουν ταλαιπωρήσει ποτέ με κρυφές χρεώσεις και άλλα τέτοια). Ωστόσο ένα τηλεφωνάκι στην γραμμή εξυπηρέτησης της hol θα σου λύσει όλες τις απορίες.

 

Όσο για το δεύτερο η σταθερότητα της σύνδεσης σου με το internet και η ταχύτητα ρυθμίζονται από πολλούς παράγοντες όπως το πόσο μακριά είσαι από το dslam (κέντρο διαμοιρασμού internet), την καλωδίωση του σπιτιού κλπ..

 

Εγώ που έχω hol πάντως θεωρώ πως είναι η καλύτερη (για μένα πάντα, δεν ισχύει σε όλους), έχω 15mbp/s και πολλές φορές παραπάνω και είμαι 1200 μέτρα από το dslam (αρκετά κοντά). Όσο για την σταθερότητα της σύνδεσης είναι αρκετά καλή, 3 χρόνια τώρα 1-2 αποσυνδέσεις μου είχε κάνει και επανήλθε άμεσα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου έχουν κάνει κάποια προσφορά από hol? 

Έχεις άλλο λόγο να την επιλέξεις εκτός της τιμής?

Γιατί αν δεν έχει, ρίξε μια ματιά και στις τιμές των άλλων.

Η forthnet τα απεριόριστα υπεραστικά και αστικά  τα έχει στα 25 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 50 το δίμηνο και θα γλυτώνεις 30 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...