Evelina :) Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα!! Έχω μια απορία για την κάρτα ανεργίας. Ποια είναι τα οφέλη; Έχω καμιά έκπτωση σε μαγαζιά; Μειωμένο εισητήριο για μεταφορικά ή ακόμα και σε κινηματογράφους και θέατρα; Κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλά δεν το έψαξα και πολύ!! Sent from my iPhone using Insomnia
N3k21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το βασικό "όφελος" είναι η εγγραφή σου στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ, κάτι που ενδέχεται να σου δώσει προτεραιότητα σε διάφορα προγράμματα για ανέργους - αν βέβαια έχεις συμπληρώσει αρκετά συνεχή έτη ανεργίας. Επίσης παίρνεις ένα μικρό βοήθημα (Στρατού ή σπουδών) αν συμπληρώσεις ένα χρόνο ανεργίας από τη στιγμή που έβγαλες την κάρτα. Κάποιο άλλο όφελος δεν έχεις απ' όσο γνωρίζω, αν και είχε πάρει το μάτι μου διάφορα καταστήματα (καφέ, κινηματογράφοι) που παρείχαν μια μικρή έκπτωση σε ανέργους. 2
Star_Light Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα!! Έχω μια απορία για την κάρτα ανεργίας. Ποια είναι τα οφέλη; Έχω καμιά έκπτωση σε μαγαζιά; Μειωμένο εισητήριο για μεταφορικά ή ακόμα και σε κινηματογράφους και θέατρα; Κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλά δεν το έψαξα και πολύ!! Sent from my iPhone using Insomnia Ασφάλιση ΙΚΑ για την υγεια μετα απο 2 ή 3 μήνες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα