Alexthekiller1993 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια μια ερωτηση θελω να κανω την κοινοτητα διοτι δεν εχω παραγγειλει ξανα απο USA . Παρηγγειλα λοιπον μια ζελατινα - γυαλι για iPhone κοντα στα $30 ολα μαζι 26/11 με USPS . Στις 2/12 γραφει οτι εφυγε απο το Sorting Center που ειναι το Miami και οτι ειναι "in transit" . Αυτο τωρα ποσες μερες χρειαζεται ? Εγω φευγω απο το φοιτητικο σπιτι για διακοπες 16/12 το προλαβαινω ?? Αν οχι τι γινεται ? Το αφηνει ο ταχυδρομος κατω στην εισοδο της πολυκατοικιας ολα τα χριστουγεννα ?? Σας ευχαριστω πολυ !
Finn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Απο Αμερική έχω παραλάβει σε μια βδομάδα ακριβώς αλλά και σε 15-20 μέρες με USPS. Αν είναι συστημένο θα σου αφήσουν χαρτάκι και αν δεν παραλάβεις τότε στις 15 μέρες φεύγει πίσω. Αν είναι απλό θα το αφήσουν στην πόρτα σου ή στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου αφήνουν την αλληλογραφία.
Alexthekiller1993 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Απο Αμερική έχω παραλάβει σε μια βδομάδα ακριβώς αλλά και σε 15-20 μέρες με USPS. Αν είναι συστημένο θα σου αφήσουν χαρτάκι και αν δεν παραλάβεις τότε στις 15 μέρες φεύγει πίσω. Αν είναι απλό θα το αφήσουν στην πόρτα σου ή στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου αφήνουν την αλληλογραφία. Εχει tracking number αλλα οπως διαβασα τα first class mail ειναι απλο αρα λογικα στην εισοδο .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα