Rapsthemaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αξιζει την αγορα του και τα σχεδον 90 ευρω που κοστιζει?Αν καποιος γνωριζει καποια πληροφορια σχετικα με το ποντικι του τιτλου ας την πει.
Haris San Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχεις το logitech g700 οπως λες στην συνθεση σου τοτε δεν αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!
Rapsthemaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το G700 μου παρουσιασε 2 φορες προβλημα στον αισθητηρα και εκτος αυτου με κουρασε η συνεχης φορτιση που θελει για να το χειριζομαι wireless.Επισης για να παιζω με το καλωδιο ενσυρματα ουτε κατα διανοια καθως ειναι πολυ δυσκαμπτο και μου χει περασει πολλες φορες απο το μυαλο να το σπασω γι αυτο τον λογο αλλα απευθειας σκεφτομαι και λυπαμαι τα 85 ευρω που ειχα δωσει για να το παρω!Να αναφερω κατι τελευταιο πως δεν θελω ξανα wireless αλλα με καλωδιο για τον λογο που προανεφερα!
ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μιας και το εχω παραγγειλει αν θες να περιμενεις λιγες μερες να μου ερθει και να σου πω εντυπωσεις. Απο ολα τα ποντικια που εχω ψαξει να βρω στο στυλ που θελω ΜΟΝΟ αυτο και το logitech G602 ηταν κοντα σε αυτα που εψαχνα αλλα τελικα κερδισε η "λογικη" και πηγα στο Μ95. 2
Rapsthemaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγω αυτο περιμενω να μαζεψω γνωμες προτου προβω στην αγορα του.Οσα reviews αν διαβασα στα forum κι αν ειδα στο youtube ολοι τα καλυτερα λενε.Οποτε θα περιμενω κι απο σενα τις εντυπωσεις σου,ειτε θετικες,ειτε αρνητικες.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μολις το τσιμπησω και το δουλεψω λιγο θα πω τις εντυπωσεις μου. Παντως σαν Corsair Vengeance που ειναι δεν περιμενω κατι λιγοτερο απο απλα εξαιρετικο προιον. Το Κ70 μου ειναι απλα απιστευτο και περιμενω και το ποντικι να ειναι της ιδιας κατηγοριας οσο αφορα την ποιοτητα. Το βρηκα και αρκετα χαμηλα σε τιμη απο Amazon (μαζι με μεταφορικα στα 80 ευρω) οποτε το δωρακι στον εαυτο μου εγινε.
Jenkins Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το λοιπόν, παρέλαβα προχθές και μιας και το δούλεψα 2 μερούλες σε full ρυθμούς, μπήκα να γράψω την άποψή μου για μελλοντικούς ενδιαφερόμενους. Να υπενθυμίσω απλά ότι το προηγούμενο ποντίκι μου ήταν το Microsoft Sidewinder X5 και το αναφέρω γιατί έχει σημασία με τί συγκρίνεις κάτι. Στα υπέρ του Corsair, είναι η ακρίβεια του ποντικιού, η πολύ ωραία αίσθηση ελαστικότητας που σου δίνουν τα κουμπιά του και το γεγονός ότι καταλαβαίνεις άμεσα ότι πρόκειται για ένα προϊόν κατασκευασμένο από κορυφαία υλικά. Ειδικά δε ο πάτος του, που είναι επικαλυμμένος από αλουμίνιο, δίνει τρόμερη αίσθηση στην κίνηση (και το χρησιμοποιώ χωρίς mousepad ακόμα). Μοιάζει σα να σιδερώνεις πουκάμισο, αλλά στο διασκεδαστικό του. Επίσης είναι πανέμορφο και ιδιαίτερα στιβαρό. Στα πολύ θετικά επίσης, ότι μπορείς να το δουλέψεις σαν κανονικό ποντίκι, χωρίς να ανησυχείς μήπως πατηθεί κάποιο από τα πλαϊνά πλήκτρα κατά λάθος, μιας και ο σχεδιασμός του δεν σου το επιτρέπει. Πάμε τώρα στα πράγματα που προσωπικά δεν με βόλεψαν (δεν λέω κατά, γιατί ο καθένας μας έχει την ιδιαιτερότητές του). Το ποντίκι είναι μικρότερο από το Microsoft που είχα και είναι σχετικά μικρό στο χέρι μου. Το χειρότερο όμως, δεν είναι το μέγεθος, αλλά το βάρος, μιας και το ποντίκι είναι αρκετά ελαφρύ για τα γούστα μου. Η Microsoft είχε προνοήσει και με ένα σετ βαρίδια, σου επέτρεπε να ορίσεις εσύ το βάρος σχετικά. Θα περίμενα να υπάρχει αντίστοιχη επιλογή, αλλά ίσως να φταίει και η συνήθεια χρόνων με ένα βαρύ ποντίκι. Τα κουμπιά τα οποία βρίσκονται στα πλάγια και τοποθετούνται περιμετρικά του πλαισίου όπως φαίνεται παρακάτω, αν εξαιρέσουμε δηλαδή τα δύο που βρίσκονται στη μέση, είναι πολύ ελαφριά σε αίσθηση και για κάποιον με μεγάλα δάχτυλα, σχετικά δυσπρόσιτα. Την κατάσταση δυσχεραίνει το ελαφρύ βάρος του ποντικιού, που δεν επιτρέπει να κρατήσεις ικανοποιητική αντίσταση για να πατήσεις τα περιμετρικά πλήκτρα και το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι εκνευριστικό πάνω στο παιχνίδι (θυμίζω, παίχτης WoW), ειδικά αν προσπαθείς να κινηθείς με το ποντίκι παράλληλα. Πάμε τώρα στην πάνω πλευρά: Η ροδέλα έχει πολύ ωραία αίσθηση, μου τα χαλάει όμως το middle button, μιας και είναι αρκετά σκληρό και απαιτεί αρκετή δύναμη για να πατηθεί. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι νομίζω πώς τα έκαναν ανάποδα. Δηλαδή η ροδέλα θα έπρεπε στο πάτημα να ανταποκρίνεται πιο χαλαρά και τα πλαϊνά κουμπάκια να έχουν μια πιο σκληρή υφή. Τα βελάκια πάνω από το αριστερό κλικ βολεύουν πολύ για αλλαγή dpi on the fly, το οποίο dpi το ορίζεις εσύ, με δυνατότητα να επιλέγεις ανάμεσα σε 4 διαφορετικά dpi, αλλά το κουμπάκι πίσω από τη ροδέλα είναι για εμένα εντελώς ανούσιο, μιας και για να το φτάσεις, θα πρέπει να αφήσεις το ποντίκι ή να τραυματίσεις τον δείκτη σου. Μάλλον εκεί θα βάλω την επιλογή για αλλαγή Profile on the fly. Τέλος το Software που συνοδεύει το ποντίκι είναι ιδιαίτερα δυσνόητο στην αρχή και αν δεν διαβάσεις το manual δεν βγάζεις άκρη, αλλά μόλις το μάθεις, κάνεις παπάδες. Overall είμαι αρκετά ικανοποιημένος και πιστεύω πώς τα περισσότερα από τα θέματα που αντιμετωπίζω, είναι περισσότερα θέματα εξοικείωσης και λιγότερο θέματα του ποντικιού, αλλά παρέθεσα μια πρώτη άποψη με τις πρώτες εντυπώσεις. 2
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ακομα περιμενω το δικο μου. Εντυπωση μου κανει που λες οτι το ποντικι το αισθανεσαι ελαφρυ καθως στα διαφορα review θεωρουν οτι ειναι μαλλον πολυ βαρυ και το χαρακτηριζουν ως μειωνεκτημα. Οπως δειχνει το πραγμα μαλλον περι ορεξεως προκειται μιας και εγω θελω τα ποντικια μου να εχουν ενα Χ βαρος να το αισθανομαι.
Rapsthemaniac Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο το mini review του φιλου jenkins και σιγουρα τον ευχαριστω γι'αυτο.Οσον αφορα την αγορα νεου mouse δεν υπαρχει περιπτωση να μην μας εχει αφησει "κουσουρια-ιδιοτροπιες" το προηγουμενο ποντικι μας.Η αληθεια ειναι πως κι εγω στα ξενα reviews που εβλεπα ολοι ανεφεραν το σχετικα μεγαλο βαρος του.Πιστευω παντως πως ειναι καθαρα θεμα συνηθειας.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Επιτελους ηρθε και το δικο μου. Πρωτη αποψη απο μια γρηγορη ματια συμφωνω κατα 90% με τον Jenkinks. Το ποντικι δειχνει να ειναι εξαιρετικης ποιοτητας κατασκευης, στιβαροτατο και με το σωστο βαρος για τα γουστα μου. Τα πλαινα πληκτρα ειναι πολυ ευχρηστα με εξαιρεση τα 2 πισω πισω οπου εκει θα πρεπει να βαλεις κανενα skill που δεν χρησιμοποιεις πολυ (οπως κανα on/off passive buff). Τα υπολοιπα 7 μια χαρα τα φτανεις. Η θεση των DPI ειναι σε πολυ καλο σημειο και δεν υπαρχει περιπτωση να τα πατησεις κατα λαθος. Η αισθηση που εχεις καθως το τσουλας ειναι πραγματικα φοβερη. Για το software απλα θα πω οτι ειναι -αδυνατον- να το καταλαβεις χωρις να διαβασεις το manual. Το μονο πραγμα που μπορεις να καταλαβεις ειναι το performance tab. Ολα τα αλλα με την καμια δεν θα καταλαβεις τι παιζει και τι μπορεις να κανεις με αυτο. Ως πρωτη αποψη λοιπον θεωρω οτι ειναι ενα φοβερο ποντικι. Υ.Γ. Το σχεδιο του ειναι αυστηρα για δεξιοχειρες με palm και hybrid palm/claw grip.
Jenkins Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλοτάξιδο ikaruga! Να προσθέσω στα αρνητικά του ότι άρχισε να τρίζει η ροδέλα όταν την κινώ προς τα κάτω. Πταίσμα, αλλά για τόσο ακριβό ποντίκι είναι κάτι που έπρεπε να προσεχθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα