Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ να μην μπορω να εχω avatar εναν ηλιο.....Μεταξυ σοβαρου και αστειου:αν διαγραψω με καταλληλη-τρομερη-επιστημονικη επεξεργασια το πασοκ και εχω avatar ΜΟΝΟ τον ήλιο επιτρέπεται;; :)

Λεπον επιστροφη.Δεν παει αλλο παιδες εδω το νιωθετε στο πετσι σας και εσεις (ειμαι βεβαιος γι'αυτο).Ομως!!!ναι μεν θα κανεις πετρα την καρδια σου και θα μεταναστευσεις (θα φυγεις απο γονεις αδελφια φιλους κτλ)  τουλαχιστον ομως θα εχεις δουλεια (χωρις να εισαι δουλος θελω να πιστευω) και θα εχεις 5 φραγκα στην τσεπη σου ρε αδερφε.Θα λες ξερω γω αυτο το μηνα δουλευω για να κανω εκεινο εκεινο το αλλο να παρω αυτο το αλλο να τα κανω δωρεα στο ελληνικο κρατος για αποπληρωμη του χρεους κτλ κτλ....(λεμε ετσι;; ;)

Η Ρωσια δεν ξερω νομιζω πως ειναι πιο "φιλικη".Νομιζω πως η κουλτουρα τους η κοινωνια τους εχει αρκετα κοινα με την ελλαδιτσα.(οχι δεν θα πω για τον χριστιανισμο).Κατι συγκεκριμενο για επιχειρηση δν εχω στο μυαλο μου.Καφε θα ειναι;;Μαναβικο θα είναι;;;Μινι μαρκετ θα ειναι και με ελληνικα προιοντα (λεμε τωρα!) δεν ξερω.Εδω σ αυτο το στολιδι της γης και αναφερομαι στην Ελλαδα φσκα πριν ανοιξεις οτιδηποτε η απογοητευση που τρως και λογω της φορολογιας αρκει για να μην το κανεις.Εκει τι συμβαίνει;Βοηθαει το κρατος η οχι;Απο την αλλη ρε παιδες ομως σκεφτομαι αν ειναι καλα οι Ρωσιδες γιατι ερχονται εδω;;(ερχονταν μαλλον ή ερχοντουσαν)

Δημοσ.

Δεν ξερω αν παιρνετε ναρκωτικα ή τα γραφετε μπερδεμενοι αυτα ομως θα αναφερω απλα τα εξης :

- Για το αν εχει κριση στη Ρωσια , οι έχοντες ,κατέχοντες και βολεμενοι στην ρωσία ζουν μια χαρά . Ο απλός λαός ζόρι τραβάει . Μην ξεχνατε πτωχευσαν το 1999... οι μισθοι του δημοσιου τους ουσιαστικα τα τελευταια χρονια επανηλθαν σε νορμαλ επιπεδο

-Διαφθορα κλπ δεν θα αναλύσω  σε γενικές γραμμες μας ξεπερνάν

-Για την κοινη κουλτουρά γελαω ... που ειναι το κοινό ? στις 17-18χρονες εγκυες? στον ρωσο που πινει αλκοολ οπως εμεις πινουμε καφε(ναι ναι ξερω θα πειτε ειναι στερεοτυπο , οχι δυστυχως δεν ειναι στερεοτυπο.. το αλκοολ λεει κυριολεκτικα οπως ο καφες σε εμας)? ότι ωρα και να ειναι? στο οτι σου τραβαει ο αλλος πιστολι γιατι τον εκλεισες στον δρομο?

-Φιλικοι? ειχες παρε-δωσε με ρωσο ποτε χωρις να σε εχει αναγκη? ο ρωσος για να σου μιλησει αγγλικα (προφανως δεν ισχυει αν ειναι τουριστας..) -ΑΝ ξερει αγγλικα- πρεπει να ειναι σε πολυ μεγαλη αναγκη , εχουν σε πολυ μεγαλο βαθμο το "εγω ειμαι καποιος σπουδαιος και σιγα που θα καθομαι να μιλαω στους παρακατιανους σε αλλες γλωσσες" 

και τελος η Ρωσια δεν ειναι ΕΕ με οτι συνεπαγεται αυτο απο βιζες εως ανοιγμα επιχειρησης

Δημοσ.

Η Ρωσια δεν ξερω νομιζω πως ειναι πιο "φιλικη".Νομιζω πως η κουλτουρα τους η κοινωνια τους εχει αρκετα κοινα με την ελλαδιτσα.(οχι δεν θα πω για τον χριστιανισμο).Κατι συγκεκριμενο για επιχειρηση δν εχω στο μυαλο μου.Καφε θα ειναι;;Μαναβικο θα είναι;;;Μινι μαρκετ θα ειναι και με ελληνικα προιοντα (λεμε τωρα!) δεν ξερω.Εδω σ αυτο το στολιδι της γης και αναφερομαι στην Ελλαδα φσκα πριν ανοιξεις οτιδηποτε η απογοητευση που τρως και λογω της φορολογιας αρκει για να μην το κανεις.Εκει τι συμβαίνει;Βοηθαει το κρατος η οχι;Απο την αλλη ρε παιδες ομως σκεφτομαι αν ειναι καλα οι Ρωσιδες γιατι ερχονται εδω;;(ερχονταν μαλλον ή ερχοντουσαν)

Όχι....Από ότι μου είχε πει Ρωσίδα "φίλη" πριν 2 χρόνια οι ρώσοι είναι πολύ περίεργοι.Δεν είναι μόνο το κλίμα που τους κάνει μπεκρούλιδες και "άξεστους" λόγω του μεθυσιού(πίνουν πολύ οι άτιμοι)....αλλά η νοοτροπία που έχει περάσει από τις διάφορες κυβερνήσεις.Δεν συμπαθούν τους μετανάστες,μπορείς να διαβάσεις και το ακόλουθο άρθρο http://gr.voanews.com/content/russia-nationalism/1785726.html .Επίσης, μην νομίζεις ότι είναι εύκολα και ότι υπάρχουν μισθουλάρες.....Δυστυχώς η Ρωσία αποτελεί χώρα 2 ταχυτήτων όπου υπάρχουν οι πολύ πλούσιοι οι οποίοι είναι φυσικά λίγοι και πολλοί μεροκαματιάρηδες οι οποίοι προσπαθούν κάθε μέρα να βγάλουν τα βασικά για να ζήσουν.http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=535157 

Άποψη μου είναι ότι αν δεν έχεις κάποιον γνωστό εκεί ή αν δεν ξέρεις την γλώσσα μην πας....θα είναι άδικος κόπος.

Edit: Σε πολλά με πρόλαβε ο "epp" :P

Δημοσ.

Καταρχας στην Ρωσια,στην Βραζιλια,στην Ινδια,στην Κινα και σε πολλες αλλες χωρες,ελαχιστοι ανθρωποι εχουν τον πλουτο  και υπολοιποι  στον αγωνα.Στο θεμα μας μια χαρα ανθρωποι ειναι οι Ρωσοι,απλως ειναι καπως κλειστοι,συντηρητικοι σε πολλα θεματα και γενικα εχουν μια ψυχρη συμπεριφορα.Ρατσιστες παντου υπαρχουν,απλως αντιθετα με τις περισσοτερες χωρες εκει μπορει να στο δειξουν και εμπρακτα πως δεν σε θελουν και το κρατος να κανει τα στραβα ματια.Επισης στις μεγαλες πολεις το κοστος ζωης ειναι υψηλο.

Δημοσ.

Στο θεμα μας μια χαρα ανθρωποι ειναι οι Ρωσοι,απλως ειναι καπως κλειστοι,συντηρητικοι σε πολλα θεματα και γενικα εχουν μια ψυχρη συμπεριφορα.

Τι μια χαρά άνθρωποι ρε συ. Οι άνθρωποι είναι μάστερ σε εγκλήματα, ληστείες, ναρκωτικά, ποτά και πορνεία. Λογικό βέβαια με αυτά που πέρασαν πριν κάτι δεκαετίες το χει η νοοτροπία τους...

Είχαμε κάτι ρώσους στρατό πραγματικά μεγαλύτερα κωλόπαιδα δεν έχω ξανασυναντήσει. Όλο φασαρίες δημιουργούσαν, κλέβανε πράγματα και μεγάλοι παρτάκιδες επίσης, δεν μπορούσες να τους κάνεις και φασαρία γιατί ο ένας ήταν 2 μέτρα ήξερε box (τι σκατά) είχε σπασμένα δόντια και κάτι τέτοια... 'Επιναν τα μαλιοκέφαλα τους εντωμεταξεί ακόμα και μεσα, βγάζανε κρυφά ποτά, τα χαμε δει όλα...

Και ο πιο μαλάκας Έλληνας του στρατοπέδου ήταν αρνάκι μπροστά τους.

Έτυχε πρόσφατα και είδα κάτι βιντεάκια με Ρώσους οδηγούς.... Οι τύποι είναι απλά στα @@ τους..Πάνε κομμάτια σε κάτι χιονισμένους δρόμους με προσπεράσεις ενώ από το απέναντι ρεύμα έρχονται φορτηγά, νταλίκες, μηχανάκια επίσης κομμάτια με αποτέλεσμα να συμβαίνουν τραγικά ατυχήματα και αυτοί συνεχίζουν σα να μη τρέχει κάτι, δε σταματάνε καν μερικες φορές... Για πλάκα επίσης σε καβγάδες τραβάνε όπλα όπως ειπώθηκε...

Τώρα θα μου πεις ότι όλα αυτά είναι μειοψηφεία. Ξέρεις πόσος κόσμο έχω γνωρίσει που μου λέει τα χειρότερα;

Γενικά είναι άνθρωποι των ακρων, σίγουρα δεν θα είναι όλοι έτσι αν και δεν έχω πάει Ρωσία δεν τους έχω σε καμία εκτίμιση και δεν είμαι και κάνας ρατσιστής  να σου πω την αλήθεια...

Δημοσ.

ΠοΠΟπΟπΟπΟ χαμος δλδ....Περιστατικο με οπλο μου αφηγηθηκε και μια παλια φιλη οταν ειχε κανει μια τουριστικη βολτα μεσα σε αυτοκνητο με το παιδι του να φωναζει δωστου να καταλαβει μπαμπα και ο μπαμπας να εχει το οπλο στη μεση του!!Το ιδιο συμβαινει ομως και στη Μοσχα για παραδειγμα η ειναι το φαινομενο υπαρχει στα χωρια;(αλλες μικροτερες πολεις εννοω)

Δημοσ.

Η Ρωσια ειναι ανερχομενη δυναμη.

Δεν νομιζω να το αμφισβητει κανεις αυτο.

Και φυσικα, εχει τα προβληματα της.

Αλλα ποια αλλη μεγαλη προβληματα δεν εχει μύρια προβληματα;

Η Αμερικη? Η Αγγλια;

Οσο για συγκριση με Ελλαδα, εμεις παμε πατο, κι αυτοι ανεβαινουν.

Νομιζω σε λιγα χρονια θα τριβουμε τα ματια μας με την άνοδο της.

Δημοσ.

Η Ρωσια οπως και ολες οι πρωην "σοσιαλιστικες" χωρες εχουν υιοθετησει το μοντελο του κρατικου καπιταλισμου και εχουν γινει πιο καπιταλιστικες χωρες απο αυτες της Δυσης..

Αυτο δεν σημαινει ομως οτι μπορεις να πας και να ανοιξεις μια επιχειρηση το ιδιο ευκολα και πετυχημενα οπως πχ θα πηγαινες στη Δανία που εχουν την πιο ελευθερη αγορα..

Εγω δεν θα πηγαινα ποτε στη Ρωσια αλλα αυτος ειμαι μονο εγω..

Προσωπικα θα πηγαινα να ανοιξω μια επιχειρηση στην Κρήτη που εχει πνιγει κυριολεκτικα απο Ρωσους τουριστες και επιχειρηματιες που ψαχνονται..

Γουναραδικα.. Ξενοδοχεια.. Εστιατορια.. ολα ειναι στα ρωσικα!!!

Τα ρωσικα επισης ειναι αρκετα δυσκολη γλωσσα..

http://ielanguages.com/russian.html

Οι Ρωσοι εχουν που διαφορετικη κουλτουρα και νοοτροπια απο τη δικη μας..

Κατι λεγεται οτι θα ανοιξουν μεχρι και εργοστασια ρωσικων οπλων στην Ελλαδα (Μακαρι!) και θα ενισχυθουν σημαντικα οι ελληνορωσικες εμπορικες σχεσεις.. αλλα ολα ειναι στα λογια..

Οι Ρωσοι ειναι πολυ ψυχροι στις συναλλαγές τους και δεν "χαριζονται"..

Απο τους Γερμανους ομως ειναι απειρως καλυτεροι..

Δημοσ.

Αρχικά σταματά να διαβάζεις defencenet.

lol! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...