Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Συναντηση φιλων ouija στην παληνη!!! Ωρα και μερος με pm p
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρουμε τα πνεύματα σε ποιο δίκτυο είναι; Γιατί έχω 500 λεπτά προς όλους στην Vodafone, μην μας βγει και ο κούκος αηδόνι σε περίπτωση που αποφασίσει να απαντήσει κανένα εκτός δικτύου μου. Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνεις κάποιο βιβλίο με αξιόπιστες γνώσεις μυστικισμού ώστε να μάθω 5 πράγματα και να αναπτύξω και την πνευματική μου πειθαρχία. Μην γίνουμε και ρεζίλι στο πνεύμα και μας κοροιδεύει το κάθε τυχαίο φάντασμα. Εξαρτάται πόσο τακτικά παίρνει κανείς, αλλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για κάνα πρόγραμμα περιαγωγής μιας και χρεώνονται σαν κλήσεις προς εξωτερικό. Ελπίζω να βοήθησα. 2
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Eιναι καλο να μην μπλεκουμε με τετοια επικινδυνα πνευματικα παιχνιδια.Οι δυναμεις που μπορει να απελευθερωθουν ειναι πολυ ισχυρες και εαν το ts δεν ειναι αρκετα εμπειρος δεν θα μπορει να ελεγξει την μεταφυσικη δραστηριοτητα που θα δημιουργηθει. Σε καθε περιπτωση καλο ειναι να μην ενθαρυνουμε τετοιες καταστασεις διοτι οι συνεπειες ειναι απροβλεπτες,εκτος αν υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ επικοινωνιας με τα πνευματα και ολοι οι αλλοι συμβατικοι τροποι δεν εχουν αποδωσει βλ. φλιτζανια,ταρω,χαρτια,βουντου,μεντιουμ,γυαλινες σφαιρες κτλπ. 2
benign Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εξαρτάται πόσο τακτικά παίρνει κανείς, αλλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για κάνα πρόγραμμα περιαγωγής μιας και χρεώνονται σαν κλήσεις προς εξωτερικό. Ελπίζω να βοήθησα. Με προλαβε ο παππους. Eιναι καλο να μην μπλεκουμε με τετοια επικινδυνα πνευματικα παιχνιδια.Οι δυναμεις που μπορει να απελευθερωθουν ειναι πολυ ισχυρες και εαν το ts δεν ειναι αρκετα εμπειρος δεν θα μπορει να ελεγξει την μεταφυσικη δραστηριοτητα που θα δημιουργηθει. Σε καθε περιπτωση καλο ειναι να μην ενθαρυνουμε τετοιες καταστασεις διοτι οι συνεπειες ειναι απροβλεπτες,εκτος αν υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ επικοινωνιας με τα πνευματα και ολοι οι αλλοι συμβατικοι τροποι δεν εχουν αποδωσει βλ. φλιτζανια,ταρω,χαρτια,βουντου,μεντιουμ,γυαλινες σφαιρες κτλπ Αριστες επισημανσεις,αλλα χωρις να θελω να σε τρομαξω Φωτη,ειναι γνωστο στους ''εσωτερικους κυκλους'' οτι τα πνευματα και ειδικα τα σκοτεινα,απεχθανονται τους iphone users γιατι τους θεωρουν,εξυπνακηδες,καινοφανεις,βολεμενους φλουφληδες,οποτε επειδη διαφωνω καθετα μαζι τους ,απο συνφορουμιτικη αλληλεγγυη σε προειδοποιω να μην αποπειραθεις ποτε εσυ,η οποιοσδηποτε αλλος εραστης του μηλου. 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 οταν ασχολείσαι με τέτοια θέματα γίνεσαι σαν μαγνήτης .Αν δεν πιστευεις σε αυτά είσαι ικανοποιημένος ,οταν δεις όμως , τότε ποτέ δεν ειναι αρκετό , ειναι σαν δίψα να πας παρακάτω το Ouija ειναι ένας τρόπος , υπαρχουν κ άλλοι .
benign Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 το Ouija ειναι ένας τρόπος , υπαρχουν κ άλλοι . Και το σεξ μπορει να χρησιμοποιηθει για αυτον τον λογο.
autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 χα χα χα.. ρε παιδια εχετε πολυ πλακα.. μπα σε καλο να μας βγει σήμερα.. Γιατι καθεστε και παιδευεστε με ουιτζα μπορντς οταν μπορειτε να παρετε τη "Σολωμονικη" και να καλεσετε το πνευμα αυτοπροσωπως να σας συμβουλευσει για τα εσωτερικα σας προβληματα? απλα να διαλεξετε μια μερα που θα εχει καλο καιρο για να μπορει να παρει μορφή στον αέρα..
nicoc89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Και το σεξ μπορει να χρησιμοποιηθει για αυτον τον λογο. φυσικά . Για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα όργια σε κάποιες τελετές παραγωγή ενέργειας over 9000 που θα έλεγε κ ο vegeta χα χα χα.. ρε παιδια εχετε πολυ πλακα.. μπα σε καλο να μας βγει σήμερα.. Γιατι καθεστε και παιδευεστε με ουιτζα μπορντς οταν μπορειτε να παρετε τη "Σολωμονικη" και να καλεσετε το πνευμα αυτοπροσωπως να σας συμβουλευσει για τα εσωτερικα σας προβληματα? απλα να διαλεξετε μια μερα που θα εχει καλο καιρο για να μπορει να παρει μορφή στον αέρα.. χαχαχχαχαχα με έκανες και γέλασα πειραματικέ
autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 φυσικά . Για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα όργια σε κάποιες τελετές παραγωγή ενέργειας over 9000 που θα έλεγε κ ο vegeta χαχαχχαχαχα με έκανες και γέλασα πειραματικέ τα "μαγικα φιλτρα" ειναι τα καλυτερα.. η συνταγη ειναι μυστική ομως.. altered states of consciousness.. και.. Καλωσηρθατε στο κόσμο των Πνευματων! Ακολουθηστε το κουνέλι! Since we cannot change reality, let us change the eyes which see reality. Nikos Kazantzakis
Doomsayer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εντωμεταξύ ολοι πιάσατε τις φανφάρες και τα δικολαβίστικα και κανείς δεν βγηκε μπροστά ως τώρα να πει "μάγκες εγώ το δοκίμασα και έγινε αυτό κι αυτό."
autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εντωμεταξύ ολοι πιάσατε τις φανφάρες και τα δικολαβίστικα και κανείς δεν βγηκε μπροστά ως τώρα να πει "μάγκες εγώ το δοκίμασα και έγινε αυτό κι αυτό." Εγω τα εχω δοκιμασει ολα.. αγγελικη μαγεια.. μαυρη μαγεια.. ερωτικη μαγεια.. τελετουργικη μαγεια.. κτλ επικλησεις πνευματων νεκρων, αγγελων και δαιμονων.. σε μαυρο καθρεπτη, σε μαγικη σφαιρα, σε μαγικο κυκλο, ακομα και μεσα στο σώμα μου με διαλογισμο με κινδυνο να καταληφθω απο τον host!!! κερινα ομοιωματα, κουκλακια βουντου, ουιτζες, ταρω, εκκρεμη, μαγικες σφραγιδες κτλ τα παιζω στα δακτυλα.. προσπαθησα να βρω μεχρι και κρυμενο θυσαυρο καθ υποδειξη πνευματος με κινδυνο της ζωης μου! εχω κανει ηδη συμβολαιο με τον διάολο να με κανει πλουσιο αλλα μαλλον με ξεγελασε.. μεχρι και αιτηση στους μασωνους εκανα να με κανουν μανατζερ σε καμια πολυεθνικη αλλα δεν με δεχτηκαν.. μπορεις να πεις ανετα οτι συνεχισα το έργο του Αλιστερ Κροουλι!!! μεχρι και κοπελες που τα χαμε με χωρισαν γιατι νομιζαν οτι τις χρησιμοποιουσα ως σεξουαλικα αντικειμενα και δεν συζητουσα αρκετα μαζι τους.. εχω επιπεδο B2 στην ενοχιακη γλωσσα και πιανω ευκολα τα μακρά φωνηεντα.. ξερω να φτιαχνω σπανια μαγικα φιλτρα.. σαμανικη συνταγη απο την Φιλανδια! οτι αποριες εχετε ρωτηστε να σας κατατοπισουμε.. Η Γνωση ειναι για ολους!!!
nicoc89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εντωμεταξύ ολοι πιάσατε τις φανφάρες και τα δικολαβίστικα και κανείς δεν βγηκε μπροστά ως τώρα να πει "μάγκες εγώ το δοκίμασα και έγινε αυτό κι αυτό." το θέμα με το ouija board ειναι πως όσοι ασχολούνται μαζι του δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα όσοι ξέρουν δεν χρησιμοποιούν ouija θα στο πω απλά αν θες να ανακαλύψεις αν υπάρχει κάτι εκεί ώξω , απο περιέργεια και μόνο το κάνεις εσύ και βλέπεις αν έγινε κάτι, ανακαλύπτεις δοκιμάζοντας. Για εμένα το ouija ειναι άχρηστο. Αν θέλω να δοκιμάσω τα όρια , να ανακαλύψω την αλήθεια υπάρχουν άλλοι τρόποι . Αν είσαι τυχερός (χαχαχαχχαχαχαχαχαχ) και βρεις άτομο να σου μάθει δυο πράγματα , μπορείς να ανακαλύψεις αν υπάρχουν δαίμονες ,πνευματα , οντότητες γενικότερα . Απότι μου έχει πει αρχιερέας Μασονικής στοάς, το θέμα αυτό δεν ειναι παιχνίδι τώρα τα πιθίκια που προσπαθούν να προσβάλουν και να κοροιδεψουν απλά για να γράψουν κάτι κ μόνο, χωρίς να έχουν την παραμικρή επαφή ας πάνε να φάνε καμια μπανάνα . /γούτου γούτου Εγω τα εχω δοκιμασει ολα.. αγγελικη μαγεια.. μαυρη μαγεια.. ερωτικη μαγεια.. τελετουργικη μαγεια.. κτλ είσαι βαπίρ? αν έχεις ζίσει τις ζωές του brickman του pinwkolwnies , του autoktonimenos και των υπολοίπων account σου πρέπει να είσαι τετρακοσίων χρονώνε!!!!!
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Since we cannot change reality, let us change the eyes which see reality.Nikos Kazantzakis Μετά θέλω και quote Σεφέρη στα Σουαχίλι. 1
autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Οι περισσοτεροι δεν θα ξερετε ομως οτι η ουιτζα μπορντ εχει αρχαιοελληνικη προελευσις! Οι αρχαιοι ημων προγονοι που ασχολουνταν με την φιλοσοφια και το ανθρωπινο πνευμα χρησιμοποιουσαν συχνα μια κατασκευη απο μαρμαρο και ενα δεικτη για να επικοινωνουν με τον "εσωτερικο κοσμο" τους.. Προφανως οι διαφορες παγανιστικες θρησκειες ειχαν κατι παρομοιο αλλα με τελειως διαφορετικη χρηση αναλογα με τις δυσειδαιμονιες και προκαταληψεις που ασπαζονταν..
akpe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Οι αρχαιοι ημων προγονοι που ασχολουνταν με την φιλοσοφια και το ανθρωπινο πνευμα χρησιμοποιουσαν συχνα μια κατασκευη απο μαρμαρο και ενα δεικτη για να επικοινωνουν με τον "εσωτερικο κοσμο" τους.. Η σημερινή κολονοσκόπηση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα