besddimo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Πήρα τον Seagate ST2000DM001 Barracuda 2TB 3.5" για να τον βάλω στη θήκη από τον WD mybook studio που έχει αρχίσει να μου κάνει κάτι περίεργα και μιας και τον χρησιμοποιώ για back up δε θέλω να το ρισκάρω. Σήμερα λοιπόν άνοιξα τη θήκη και τον έβαλα μέσα αλλά από ότι φαίνεται δεν τον υποστηρίζει η πλακέτα. Το είχα ξανακάνει αυτό παλιά και είχα αλλάξει τον 500αρι που είχε με έναν 1τέρα. Τώρα πρόσεξα βέβαια πως και ο αρχικός και ο 1 τέρα είναι wd green. Οπότε μάλλον θα υποστηρίζει μόνο WD. Σαν εσωτερικός σε desktop δουλεύει κανονικότατα. To γκούγλαρα κιόλας και φαίνεται πιθανό να υπάρχει ασυμβατότητα με τη θήκη wd. Δοκίμασα κι ένα κόλπο για να κάνω reset τo onboard chipset memory αλλά τζίφος. Έχει συναντήσει ποτέ κανείς αυτή την περίπτωση; Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ, ΥΓ: Δε θέλω να ασχοληθώ να αγοράζω άλλη θήκη κτλ. Αυτή που έχω με βολεύει γιατί έχει esata και firewire οπότε θα κοιτάξω να βρω κανέναν WD να βάλω.
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Έχοντας διαβάσει το ίδιο Post και στο άλλο topic, θέλω να σου πω ότι και εγώ αγόραζα για χρόνια τους WD My Book εξωτερικούς, για αποθήκευση υλικού και backup, μέχρι ότου κατάλαβα ότι συμφέρει καλλίτερα να έχεις ένα ψτηνό docking station usb 3.0 και να αγοράζεις εσωτερικούς ίδιας χωρητικότητας που είναι αρκετά πιο φτηνοί (όχι, βέβαια, τόσο φτηνοί όσο αυτός που πήρες και που πήραμε με την λανθασμένη αναγραφή τιμής, την οποία, άλλωστε, δεν πρόκειται να ξαναδούμε για πολύ καιρό). Σκέψου λίγο αυτή τη λύση αφού έχει πολλά πλεονεκτήματα.
besddimo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ makfil. Αυτή είναι μια λύση αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν έχω usb 3 ούτε προβλέπεται να έχω σύντομα. Και μετά ακριβαίνουν τα docking station. Άσε που μετακινούμαι αρκετά οπότε είναι πιο βολικό μέσα σε θήκη, ακόμη και 3.5".
makfil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι εννοείς με το ακριβαίνουν αλλά εγώ αγόρασα το LogiLink πριν από αρκετούς μήνες και βλέπω ότι έχει την ίδια τιμή ακόμη.
besddimo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι εννοείς με το ακριβαίνουν αλλά εγώ αγόρασα το LogiLink πριν από αρκετούς μήνες και βλέπω ότι έχει την ίδια τιμή ακόμη. Εννοούσα πως για να πάρω docking station με firewire και eSata, πάει ακριβά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα