AntiCambeR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα... 1)Μπορειτε να μου πειτε αν οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες?Η φωτο τραβηχτηκε με θερμοκρασια δωματιου 20c. 2)Επισης γιατι ο ανεμιστηρας της ψυκτρας δουλευει σχεδον σε φουλ στροφες,θα επρεπε με αυτες τις θερμοκρασιες?Δεν θα επρεπε να δουλευει σε χαμηλοτερες στροφες και οταν ανεβαινουν οι θερμοκρασιες πχ το καλοκαιρι να ανεβαζει στροφες?Απ'οσα εχω διαβασει απο το φορουμ υποθετω οτι μαλλον η mobo εχει ρυθμισει αυτοματα τις στροφες και για να αλλαχτουν πρεπει μεσω bios με την προυποθεση ομως να το επιτρεπει η mobo.2ος τροπος με το Speed fan και 3ος με Fan Controler.Δεν εχω δοκιμασει κανεναν τροπο και δεν ξερω αν χρειαζεται.Η ψυκτρα ειναι η Hyper T4 και υποτιθεται οτι δουλευει απο 600 εως 1800 rpm.Ειναι συνδεδεμενη νομιζω με 4 πινο και την εβαλα πριν κανα 2 μηνο που εστησα γενικα ολο το PC με καινουριο Hardware. 3)Στην φωτογραφια του εκει που γραφει CPUFANIN εννοει τον ανεμιστηρα της ψυκτρας και εκει που γραφει SYSFANIN εννοει τον μπροστα ανεμιστηρα που ειναι συνδεδεμενος στην Mobo?Οποτε μενει ο πισω ανεμιστηρας που ειναι συνδεδεμενος μεσω τροφοδοτικου και για αυτο δεν τον διαβαζει το HW Monitor? Το κουτι ειναι το Zalman Z11 με προεγκατεστημενους 4 ανεμιστηρες της εταιριας.1 ανεμιστηρα 120 mm led μπροστα και 1 120 mm απλο πισω.Τον μπροστα ανεμιστηρα τον εχω ειναι συνδεδεσει με 3πινο στην mobo και τον πισω μεσω τροφοδοτικου γιατι το βυσμα του μονο εκει ταιριαζε.Οι αλλοι 2 ειναι οι πλαινοι ενσωματωμενοι 80 mm τους οποιους δεν εχω συνδεσει.Λογικα θα κανουν περισσοτερο θορυβο και δεν ξερω αν ειναι απαραιτητοι για καλυτερο airflow γενικα η για τους δισκους.
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Οι θερμοκρασίες σου ειναι παρα πολυ καλές δεν υπάρχει λογος ανησυχίας και θα έλεγα αφου εισαι κομπλέ να μην πειράξεις τιποτα
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Του υπολογιστή καλες ειναι, του δωματίου δεν μου φαίνονται καλες
AntiCambeR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εγινε,τα αφηνω οπως ειναι τοτε... Αυτη ειναι φωτογραφια οταν ειχα τα ιδια πραγματα αλλα διαφορετικο κουτι (μαμισιο σειρας),αρκετα πιο μικρο και επαιρνε 2 ανεμιστηρες μαλλον 80 mm αλλα δεν τους εβαλα ποτε 6-7 χρονια,βλακεια μου.Και επισης με την μαμισια ψυκτρα της intel που εκανε σαν αεροπλανο.Ειναι πριν τα αλλαξω και αυτα. Οι θερμοκρασιες στην φωτογραφια ειναι πιο υψηλες και η μαμισια ψυκτρα δουλευε στο φουλ.Το παλιο κουτι το ακουμπουσα στο πλαι και εκαιγε.Το καινουριο ειναι κρυο,καμια σχεση γενικα σαν κουτι.
WalkerSW Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 To print screen για κάποιο λόγο θα υπάρχει σαν λειτουργία. 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 To print screen για κάποιο λόγο θα υπάρχει σαν λειτουργία. ?
WalkerSW Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ? Για πιο λόγο βγαζεις φωτογραφίες την οθόνη σου ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το print screen που θα σου δώσει και καλύτερο αποτέλεσμα και πιο εύκολο είναι σαν διαδικασια.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για πιο λόγο βγαζεις φωτογραφίες την οθόνη σου ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το print screen που θα σου δώσει και καλύτερο αποτέλεσμα και πιο εύκολο είναι σαν διαδικασια. Πως γινεται print screen,απο τον επεξεργαστη κειμενου στο φορουμ η με καποιο προγραμμα? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2013 από AntiCambeR
WalkerSW Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πατα το prntsrc .. Ανοιξε ένα paint και κάνε paste.
Silverage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ή με το sniping tool αφού βλέπω οτι έχεις 7αρια
AntiCambeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πατα το prntsrc .. Ανοιξε ένα paint και κάνε paste. Ενταξει,το δοκιμασα και καταλαβα πως γινεται,ευχαριστω.Δεν ειχα χρησιμοποιησει ποτε το printscreen...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα