Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η τιμη περνα σε δευτερη μοιρα φιλε μου , οταν το κυριοτερο ειναι πως εχουν ανυπαρκτο after sales υποστηριξη......ας οψεται το μαρκετινγκ που εχουν και κοροιδευουν τον κοσμο

Δεν κοροιδευουν  τον κοσμο,απλα εχουν κυριως ατομα που δεν ψαχνονται στις αγορες τους(τουλαχιστον στους υπολογιστες).Αρα εν μέρη καλα να παθουν...Ενταξυ σε ατομα μεγαλυτερης ηλικιας που δεν μπορουν να ασχοληθουν το καταλαβαινω,αλλα οταν πανε οι πιτσιρικάδες /φοιτητες και μου αγοραζουν ετοιμα  Gaming Pc χωρις καν να κανουν μια μικρη ερευνα ή να ρωτησουν και κανενα αλλο με παραπανω γνώσεις ,εστω και σε forum,τοτε δεν φταινε τα καταστηματα.

Να το πω πιο απλα,οταν βλεπω τον πιτσιρικα να πηγαινει και να μου αγοραζει το http://www.skroutz.gr/s/2091881/Borderlands-2-PS3.html απο το Seven που το εχει 60ευρο επειδη ειναι διπλα στο σπιτι του,και δεν κοιταζει απο το κινητο του ή τον υπολογιστη του στο skroutz να δει οτι αλλα καταστηματα το εχουν 20ευρο ,τοτε δεν φταει το καταστημα αλλα ο αλλος που δεν ψαχνεται.

Οχι θα αντισταθω να ρωτησω ΓΙΑΤΙ απο το πλαισιο...???? 

η τιμη περνα σε δευτερη μοιρα φιλε μου , οταν το κυριοτερο ειναι πως εχουν ανυπαρκτο after sales υποστηριξη......ας οψεται το μαρκετινγκ που εχουν και κοροιδευουν τον κοσμο

Και αυτο που εννοει ο Prospector8 δεν εχει να κανει με το After Sales,λαθος το καταλαβες.Εννοει οτι στα ιδια χρηματα αγοραζεις Gigabyte/Asus με πολυ καλο συστημα ψυξης,3 χρονια εγγυηση(ενω η Sapphire εχει μονο 2) και σε χαμηλοτερη τιμη που μπορεις να αγορασεις και παιχνιδι με την διαφορα πχ

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/AMD%20R9%20270%7CGIGABYTE%202GB%20D5%20X%20R9%20270X%20OC%20BF4%20Edition%20R%20(%20GV-R927XOC-2GD-GA%20) 200ευρο η Gigabyte 270x(10ευρο φθηνοτερα δηλαδη)με δωρο το BF4 που κοστιζει http://www.skroutz.gr/s/3077898/Battlefield-4-PC.html

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στόκ ψυκτρα....

Κι εγω στοκ εχω αν δεν κλοκαρεις ειναι οκ κι ησυχη. Το καλοκαιρι ισως χρειαστει αλλαγη dont worry.

Δημοσ.

Σχετικά με την απορία κάποιων που βιαστήκανε να κατακρίνουν γιατί από το πλαίσιο κατα την ταπεινή μου άποψη εδώ στην Λάρισα τα λίγα αξιόπιστα καταστήματα που έχουμε είναι ακριβά... Δεν έχω την πολυτέλεια να τρέχω σε κούριερ για να στείλω την κάρτα που μπορεί να μου έβγαλε πρόβλημα η οτιδήποτε άλλο.... Πετάγομαι ένα απόγευμα στο κατάστημα και τελείωσε... Σαφώς το φθηνό αξίζει αλλά επειδή δεν είμαι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη η και εγώ δεν ξέρω από που ξεφύτρωσε το κάθε μαγαζί που έχει 10 ευρώ φθηνότερα μια κάρτα δεν μπαίνω στον κόπο να αγοράσω με κούριερ.... Με την ίδια λογική να αγοράζουμε parts από eBay....

Το μόνο που ίσως άξιζε είναι eshop αλλά έχει άθλια εξυπηρέτηση επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν...

ΥΓ 5 χρόνια που παίρνω πράγματα από πλαίσιο δεν αντιμετώπισα το παραμικρό θέμα, από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Δημοσ.

Σχετικά με την απορία κάποιων που βιαστήκανε να κατακρίνουν γιατί από το πλαίσιο κατα την ταπεινή μου άποψη εδώ στην Λάρισα τα λίγα αξιόπιστα καταστήματα που έχουμε είναι ακριβά... Δεν έχω την πολυτέλεια να τρέχω σε κούριερ για να στείλω την κάρτα που μπορεί να μου έβγαλε πρόβλημα η οτιδήποτε άλλο.... Πετάγομαι ένα απόγευμα στο κατάστημα και τελείωσε... Σαφώς το φθηνό αξίζει αλλά επειδή δεν είμαι από Αθήνα η Θεσσαλονίκη η και εγώ δεν ξέρω από που ξεφύτρωσε το κάθε μαγαζί που έχει 10 ευρώ φθηνότερα μια κάρτα δεν μπαίνω στον κόπο να αγοράσω με κούριερ.... Με την ίδια λογική να αγοράζουμε parts από eBay....

Το μόνο που ίσως άξιζε είναι eshop αλλά έχει άθλια εξυπηρέτηση επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν...

ΥΓ 5 χρόνια που παίρνω πράγματα από πλαίσιο δεν αντιμετώπισα το παραμικρό θέμα, από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

be happy my friend τα παιδια για την τσεπη σου ενδιαφερθηκαν αν και με ατσουμπαλο τροπο :P

Δημοσ.

be happy my friend τα παιδια για την τσεπη σου ενδιαφερθηκαν αν και με ατσουμπαλο τροπο :P

Όταν κανεις αναφορές για φοιτητές και εγώ δεν ξέρω τι άλλο προφανώς και κατακρίνεις.... Η έστω αυτήν την εντύπωση δίνεις όπως είπα παραπάνω ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις συμβουλές τους και παροτρύνσεις τους σαφώς μπορεί να μην είχα καταλήξει ακόμα σε κάτι η να έκανα λάθος επιλογή αγοράζοντας κάτι πιο ακριβό και κάνοντας καμία ζημιά στο PC αλλά χάρη σε κάποια άτομα το θέμα θεωρείτε λήξαν.

Δημοσ.

Ξερεις γιατι δεν γνωριζεις τα αλλα μαγαζια που λες??Γιατι οπως ειπες και εσυ μονο απο Πλαισιο αγοραζεις,αρα λογικο ειναι να μην γνωριζεις τα αλλα καταστηματα και εκει ακριβως βασιζεται το Πλαισιο και ειναι τοσο ακριβο. Οσο για τις αγορες απο εξωτερικο πχ Ebay,amazon γιατι τι κακο εχουν...Εγω μαλιστα τα καλυτερα λογια ακουω ειδικα απο Amazon,και ειδικα σε θεματα χαλασμενων προιοντων και εγγυησεων. 

Προφανως και αγοραζεις απο οπου θελεις,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη εσυ αγοραζεις μονο απο Πλαισιο ολα τα υπολοιπα μαγαζια που τα βαζουν φθηνοτερα ειναι λιγοτερο γνωστα/αξιοπιστα απο το Πλαισιο.

Τελος παντων αυτα σαν μια μικρη παρενθεση στο θεμα Πλαισιο και μονο Πλαισιο,και δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,απλα εχω πετυχει και αρκετες παρομοιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Ξερεις γιατι δεν γνωριζεις τα αλλα μαγαζια που λες??Γιατι οπως ειπες και εσυ μονο απο Πλαισιο αγοραζεις,αρα λογικο ειναι να μην γνωριζεις τα αλλα καταστηματα και εκει ακριβως βασιζεται το Πλαισιο και ειναι τοσο ακριβο. Οσο για τις αγορες απο εξωτερικο πχ Ebay,amazon γιατι τι κακο εχουν...Εγω μαλιστα τα καλυτερα λογια ακουω ειδικα απο Amazon,και ειδικα σε θεματα χαλασμενων προιοντων και εγγυησεων. 

Προφανως και αγοραζεις απο οπου θελεις,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη εσυ αγοραζεις μονο απο Πλαισιο ολα τα υπολοιπα μαγαζια που τα βαζουν φθηνοτερα ειναι λιγοτερο γνωστα/αξιοπιστα απο το Πλαισιο.Τελος παντων αυτα σαν μια μικρη παρενθεση στο θεμα Πλαισιο και μονο Πλαισιο,και δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,απλα εχω πετυχει και αρκετες παρομοιες περιπτωσεις.

Αν πρόσεξες είπα ότι δεν θέλω να μπω στον κόπο να ασχοληθώ να μπλέκω με κούριερ.... Το αν αξίζει ο καθένας το κρίνει Βάση της εμπειρίας του... Εγώ όσες φορές είχα θέμα με κάτι που ήθελα άμεσα εξυπηρέτηση με βόλευε το πλαίσιο...... Φαντάσου φίλε μου τον πατέρα μου που του έχει καεί το μισό PC όπως έγραψα παραπάνω να μπαίνει στην διαδικασία να στέλνει το tower η το κάθε part ξεχωριστά για επιστροφή στο Amazon η το eBay....

Σαφώς και εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου απλά ο καθένας επιλέγει ότι θέλει.

Δημοσ.

Εντυπωσεις απο την 270Χ πες μας κι ασε τα υπολοιπα , οτι εγινε εγινε!

Καμία σχέση με την 4870 που είχα.... Είμαι ultra settings και δεν καταλαβαίνει τίποτα....
  • Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση με την 4870 που είχα.... Είμαι ultra settings και δεν καταλαβαίνει τίποτα....

Tρεξε αν εχεις χρονο ενα bench ultra preset στο rome 2 @ 1680x1050.

Δημοσ.

Εντυπωσεις απο την 270Χ πες μας κι ασε τα υπολοιπα , οτι εγινε εγινε!

Αυτό έλειπε, να χαν σχέση :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...