Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το overclock τόσο στο cpu όσο και στην gpu. Εάν αποφασίσει κάποιος να κάνει overclock, το hardware το οποίο θα το υποστεί βγαίνει εκτός εγγύησης; Επιπλέον, τι κίνδυνοι υπάρχουν αν αυτό γίνεται σε λογίκα πλαίσια;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εκτος εγγυησης δε βγαινει εφοσον μιλαμε για overclock με μαμα bios κτλπ. Με το overclock δε παθαινει κατι το hardware εφοσον μιλαμε για normal πραγματα και οχι extreme. 

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω την Gigabyte 990XA-UD3 Rev.3 και θέλω να πάρω τον 8350. Αν του κανω overclock στα 4.5 - 4.7 , όπου πιστεύω ότι νορμάλ (δεν ξέρω, εσείς θα μου πείτε) θα ισχύει κανονικά η εγγύηση; Μιλάω για overclock με "επίσημο" τρόπο, μέσα απο το bios κλπ.

Δημοσ.

Μάλιστα. Δεν υπάρχει δηλαδη κάποιος τρόπος να "δεί" κάποιος αν στον επεξεργαστή ή στην κάρτα γραφικών αντίστοιχα έχει γίνει overclock;

Δημοσ.

Ωραία τότε :P  Σας ευχαριστώ πολύ, σύντομα θα χρειαστώ και τη βοήθεια σας πάνω σε αυτό, προς το παρόν σας ευχαριστώ και πάλι. :)

Δημοσ.

Αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ, θα βρεις πανω απο 10 thread για το συγκεκριμενο θεμα. Οποτε ξεκινα το ψαξιμο, ξεκινα το διαβασμα.:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...