Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να μην εχει ελληνικα παντως ειναι ενα θεμα....

ετοιμος ημουν να το αγορασω αλλα για μενα ειναι πολυ σημαντικο οποτε παει η ευκαιρια!

• Moderators
Δημοσ.

Αν θελετε να μεινει το θεμα ζωντανο θα πρεπει να δωσετε ενα λινκ που να φαινεται οτι στα 17.5 ευρω ειναι προσφορα και οχι διαφημιση.

(γιατι εγω δεν μπορω να το βρω ΠΑΝΩ απο 17€ ψαχνοντας στο google)

• Like 1
Δημοσ.

Αν θελετε να μεινει το θεμα ζωντανο θα πρεπει να δωσετε ενα λινκ που να φαινεται οτι στα 17.5 ευρω ειναι προσφορα και οχι διαφημιση.

σχόλιο αριθμός #6

http://www.insomnia.gr/topic/509314-natec-nkl-0400-medusa-2-φωτιζομενο-πληκτρολόγιο-175ευρώ-eshop/?p=52821981

Δημοσ.

Δεν ειναι... Γερμανια και Τσεχια που το βρηκα η τιμη ειναι στα 14 εως 18

Δημοσ.

Για τιμές εξωτερικού, ναι δεν είναι προσφορά.

Υπάρχει όμως κάποιο αντίστοιχο στα ίδια χρήματα από Ελλάδα;

Δημοσ.

Για τιμές εξωτερικού, ναι δεν είναι προσφορά.

Υπάρχει όμως κάποιο αντίστοιχο στα ίδια χρήματα από Ελλάδα;

Οι τιμες τσεχιας ειναι +- ιδιες με της ΕΛ.

το θεμα ειναι οτι το παρων δεν υπαρεχι στην ελλαδα αλλου η εστω οχι σε μαγαζι που ειναι στο σκρουτζ.

Το οτι αναφερουν ΑΠΟ 36 ευρω (η τι γραφουν) 17.5 δεν μου αρκει να το χαρακτηρίσω προσφορα

• Moderators
Δημοσ.

@χριστοφορος.

Αυτο δεν το κανει προσφορα. 1000αδες ανωνυμα προιοντα στο ebay που στην ντοπια αγορα δεν υπαρχουν στην ιδια τιμη. Θα ανοιξουμε θεματακι για rca->rca καλωδιο παραδειγμα στα 0.20€, επειδη εδω τα επωνυμα εχουν απο 1 ευρω; Και για τα υπολοιπα 1000αδες επισης; Προσφορα επι του ιδιου ακριβως προιοντος νοειται οταν υπαρχει διαφορα τιμης, οχι γαιδουρι με αλογο.

@sokos, just before the lock, τσεκαρε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=2v4s7KQL5ZQ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...