Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον καλησπερα... ξεκινωντας εχω στο σπιτι μου σταθερο τηλεφωνο με ιντερνετ!! εχω ενα ρουτερ στο πισι διπλα και ολα καλα πιανω και ασυρματο στα δωματια αλλα εδω ειναι το κομβικο σημειο!!

απο την συντομη εμπειρια μου αν στο δωματιο μεσα σε μια γραμμη τηλεφωνου βαλω αλλο ενα ρουτερ-μοντεμ (δν ξερω τι ακριβως εβαλα).. το ενα αποκλειει το αλλο (δηλαδη δουλευει παντα το ενα)

αρα ρωταω εγω τωρα αν υπαρχει κατι που απλα περνει το μικρο καλωδιακι του τηλεφωνου και μου βγαζει ενα καλωδιο ethernet το οποιο θα βαλω στον υπολογιστη μου!! (καπου ειδα κατι διαμοιραστες κατι τετοια πραγματα αλλα δν ξερω)

σημειωση.. θελω να δουλευουν και τα 2 μην σταματησει το αλλο!!

ευχαριστω!!

Δημοσ.

Για να περάσεις ethernet χρειάζεσαι τουλάχιστον 4 καλωδιάκια. Αν απο την τηλεφωνική πρίζα που είσαι ξεκινούν 4 καλώδια και ολα πανε στην πριζα του αλλου δωματίου τότε κάνοντας επεμβάσεις και πατέντες μπορείς να το κάνεις "ψευδο ethernet"

Η προταση μου ειναι να μην το σκαλίσεις τόσο πολύ γιατί δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο. Καλύτερα αγόρασε ενα ζευγάρι powerlines (ψαξε στο forum υπάρχουν δεκάδες σχετικές συζητήσεις) και δώσε ethernet στο αλλο δωμάτιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...