DDevil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 e-steki.gr Είχα κάνει σχέση από εκεί μέσα, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο για καφέ κτλ και γενικώς το λες και νυφομάγαζο για σπασίκλες (ήμουν η εξαίρεση για αυτό και με την μια το τσίμπησα το γκομενάκι). Ειμαι περήφανος για σενα. Υ.Γ από τους καθώς πρέπει κυρίους που μου έχουν στείλει κατά καιρούς πμ, εξαιρείται σαφώς ο μαλάκας που μου έστειλε "απλα ελεεινή" ως τιτλο και απο κάτω ένα καρο μαλακίες και κράξιμο απλά και μόνο γιατί είχα ποστάρει αυτό σε μια μαλακία fake ιστορία που είχε γράψει αλλά αυτός δεν πιάνεται, ουτως ή άλλως Μεσα στους καθωςπρέπει συμπεριλαμβάνομαι και εγω ε??? 1
DDevil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ποιός είσαι ρε; Ομολόγα. Δεν εμπαινα εκει καθολου!!! Αλλα έδωσες ιδέα τωρα
GreekMonkey Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εντάξει μόλις έπεισα την Νένυα για ραντεβού. 2
Anorymous Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 εκανα χθες λογαριασμο στο μπαντου, δεν το βλεπω και πολυ σοβαρο οι πολλοι για χαβαλε και τσατ μπαινουν αυτο ειδα απο την πρωτη επαφη.
the other one Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το μεγαλύτερο νυφοπάζαρο atm είναι το dod και εκπλήσσομαι που δε βλέπω κάποιον να το αναφέρει ( τουλάχιστον στις τελευταίες σελίδες που διάβασα ). ...έχει τύχει να παίζω tichu all random και ο αντίπαλος να τη πέφτει στη συμπαίκτριά του.
bedazzled Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το μεγαλύτερο νυφοπάζαρο atm είναι το dod και εκπλήσσομαι που δε βλέπω κάποιον να το αναφέρει ( τουλάχιστον στις τελευταίες σελίδες που διάβασα ). ...έχει τύχει να παίζω tichu all random και ο αντίπαλος να τη πέφτει στη συμπαίκτριά του. Δεν είμαι και πολύ του casual gaming... και από ό,τι βλέπω αυτό το site είναι μια flash αθλιότητα σαν το zoo.gr. :\ Στο PSN πάντως έχω δει κατά καιρούς κάτι άκυρα πεσίματα (και από γυναίκες προς άντρες, αλλά πιο σπάνια).
livefreeordie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 4fun μονο εγω εμπαινα ;;; κι εγω εμπαινα χαχα. στο γυμνασιο κι ελεγα πως ειμαι 22 συνηθως χαχαχαχα. υπαρχει ακομα? πολυ πλακα σπαγαμε!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 κι εγω εμπαινα χαχα. στο γυμνασιο κι ελεγα πως ειμαι 22 συνηθως χαχαχαχα. υπαρχει ακομα? πολυ πλακα σπαγαμε! Oυτε που ξερω αν υπαρχει ακομα..Παει κανα 5αρι χρονια που μπηκα τελευταια φορα Σε γενικες γραμμες καλο ηταν..στην αρχη λιγο μπλα μπλα κ μετα στο msn Μικρο παιδι τι δουλεια ειχες εκει μεσα;;;
livefreeordie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Oυτε που ξερω αν υπαρχει ακομα..Παει κανα 5αρι χρονια που μπηκα τελευταια φορα Σε γενικες γραμμες καλο ηταν..στην αρχη λιγο μπλα μπλα κ μετα στο msn Μικρο παιδι τι δουλεια ειχες εκει μεσα;;; χαχααχαχχαχα! πηγαιναμε στα νετ με τις φιλες μου και μπαιναμε και γελουσαμε! εχω καμια 10 χρονια να μπω πλεον.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 χαχααχαχχαχα! πηγαιναμε στα νετ με τις φιλες μου και μπαιναμε και γελουσαμε! εχω καμια 10 χρονια να μπω πλεον. Δεν νομιζω να υπαρχει πλεον, οπως δεν νομιζω οτι υπαρχουν πλεον τετοιου στυλ chatrooms οπου με ενα ονομα εμπαινες κ μιλουσες,τωρα απο οτι βλεπω ζητανε mail/φωτογραφιες/καποια στοιχεια/καποια ζητανε χρηματα απο οτι διαβασα πιο πανω...
livefreeordie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω να υπαρχει πλεον, οπως δεν νομιζω οτι υπαρχουν πλεον τετοιου στυλ chatrooms οπου με ενα ονομα εμπαινες κ μιλουσες,τωρα απο οτι βλεπω ζητανε mail/φωτογραφιες/καποια στοιχεια/καποια ζητανε χρηματα απο οτι διαβασα πιο πανω... γιαυτο ειχε πλακα εκεινο. εμπαινες απλως με ενα nick γρηγορα κι ωραια κι ελεγες οτι μαλακια σου κατεβαινε! επεφτε πολυ γελιο. απο τοτε δεν εχω μπει σε καποιο chatroom. φανταζομαι πως ετσι θα ειναι πλεον αφου τα παντα εχουν γινει ετσι και θελουν πολλα στοιχεια. κριμα.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 γιαυτο ειχε πλακα εκεινο. εμπαινες απλως με ενα nick γρηγορα κι ωραια κι ελεγες οτι μαλακια σου κατεβαινε! επεφτε πολυ γελιο. απο τοτε δεν εχω μπει σε καποιο chatroom. φανταζομαι πως ετσι θα ειναι πλεον αφου τα παντα εχουν γινει ετσι και θελουν πολλα στοιχεια. κριμα. Kοιτα για καποιον που μπαινει στα σοβαρα, καλο ειναι που γινανε καπως πιο ΄επισημα΄ γτ ετσι μπορει να ξεχωρισει τα ακυρα προφιλ απο τα σοβαρα,μην κοιτας εσυ που ελεγες ενα κατεβατο ψεμματα και πλεον δεν σε παιρνει : p 2
livefreeordie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Kοιτα για καποιον που μπαινει στα σοβαρα, καλο ειναι που γινανε καπως πιο ΄επισημα΄ γτ ετσι μπορει να ξεχωρισει τα ακυρα προφιλ απο τα σοβαρα,μην κοιτας εσυ που ελεγες ενα κατεβατο ψεμματα και πλεον δεν σε παιρνει : p χαχα καλα τοτε ημουν και 15 , τωρα 25 χρονων γαιδαρα τι να μπω να κανω καλα ναι καλυτερα ισως για οσους θελουν να κανουν σοβαρες γνωριμιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις