scordp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 νέος με το ταμπλετ αυτο μια βδομάδα και ενώ εγκαθιστούσε ένα παιγνίδι του υιού έκανε μόνο του επανεκκίνηση και έχει κυλίσει στη αρχική φόρτιση υπάρχει κάποια βοήθεια βρε παιδιά? του έχω κάνει 4-5 επανεκκινήσεις αλλά δεν ξεκολλάει Galaxy on Fire 2™ HD αυτό εγκατασταθηκε και μετα κώλυσε
evmenis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τι σημαινει "έχει κυλίσει στη αρχική φόρτιση" ?
scordp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ανοίγει και σταματά στη παρουσίαση των εικονιδίων του συστήματος
evmenis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Κρατα παρατεταμενα το power για 20 δευτερολεπτα και (ισως) κανει hard reset ,φυσικα χανεις οτιδηποτε δεδομενα ειχες μεσα και θα σου γυρισει την γλωσσα στα κινεζικα αλλα ευκολα το γυριζεις στα ελληνικα. Δεν εχει reset το Onda?Μια μικρη τρυπα που βαζεις μεσα ενα τσιμπιδακι και σου κανει reset.
scordp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 να το δω ρε φίλε hard reset δεν κάνει Η μικρή τρύπα υπάρχει κάτω στο κέντρο δίπλα απο τις θύρες μπαίνει συνδετήρας άλλα δεν αισθάνομαι κάτι να πατιέται πατάω παρατεταμένα 20'' και τα 2 κουμπιά και τοτε με βάζει εδω -root system now -apply update from ADB -wipe dade/factory reset -apply update from TF -apply update from cache τι να κάνω? wipe dade/factory reset εδω είμαι εχει βγει το ανθρωπάκι android και περιστρέφετε πόσο χρόνο κρατάει?
scordp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εντάξειi reset και από την αρχή σε ευ χριστώ πολύ.
evmenis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παντα αργει να κανει μπουτ οταν κανεις ρισετ (ποσο ωραια ειναι να γραφεις αγγλικες λεξεις στα ελληνικα ). Προσεξε τα λαιβ γουολπειπερς ( ) αυτα κανουν την μεγαλυτερη ζημια.
mitsi90 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 έχει αγοράσει κανεις απο το http://www.onda-tablet.com να μου πει τι παίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα