Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύνολο των χρημάτων που διαθέτεις για κινητό πόσο είναι

εξαρτάται πόσο θα πουληθεί το S.

γενικά ας πουμε κανα 250αρι? 

με ενδιαφέρουν και μεταχειρισμένα αν είναι φυσικά σε ανάλογη κατάσταση όπως το δικό μου,άψογα.

Δημοσ.

sry αλλά το desire 500 είναι τρελή παπάντζα σε σχέση με το S :P

δεν θέλω υποβάθμιση..

για το 920 το ψήνω αλλά δεν ξέρω τα μειωνεκτίματα του σε σχέση με το android. είναι κλειστό λογισμικό όσο νάναι.

απο την άλλη σε android το ψήνω για κανα nexus 4,δεν αξίζει λέτε?

το SP και το L9 αδιάφορα και είναι σε οριακά ίδια ή και κατώτερα επίπεδα απο το S..

Δημοσ.

Δεν σου πρότεινα το nexus 4 λόγο του οικονομικού πάει 277,00 ευρώ στα σκρουτζομαγαζα εάν κοιτάς σε αυτά τα χρήματα δες και το galaxy s3 

• Confused 1
Δημοσ.

Χάρη hijacker έχεις καμμιά προτίμηση σε samoled-ips ; Εγώ σε nexus θα κοίταγα περισσότερο.

Και εγώ αυτό γλυκοκοιταζω..

Ευχαριστώ guys!

το μαμησα λιγάκι το thread sry

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα ειμαι αναμεσα σε:

lenovo A820 απο skroutz 190euro - καλα χαρακτηριστικα με χαλαει λιγο οτι δεν εχει καμερα μπορστα και φλας μονο

Turbo x g420 sta 230 apo plaisio - καλα χαρακτηριστικα παλι με 2 χρονια εγυηση αλλα κολαω γτ ειναι τουρμπο χ παντως το πιασα και μου φανηκε πολυ καλο ποιοτικα σε σχεση κιολας με το

turbo x g510 sta 270 apo plaisio- τελεια χαρακτηριστικα + καλθτερι οτηονο αλλα μου φανηκε ψευτικο

LG optimus P880 δεν το δα στα χερια μου στα 250 ευρω

Huawei G700 sta 260euro τα σπαει με ραμ 2 gb

Huawei ascend G615 275euro 

Htc desire 500 sta 230 και αυτο γαματο αλλα με 2πυρινο επεξεργαστη 

κατεμε θα πηγαιανα με τη μια στο λενοβο που ναι και φθηνο και καλο γτ τα αλλα μετα ξεφευγουν. μετα τουρμπο χ στα 2 χρονια εγυηση αρχοντας και μετα huawei αλλα κολαω στο οτι ειναι κινεζικα

δεν ξερω. πειτε μου τι αλλες επιλογες εχω μεχρι 250ευρω. Helparete!

Το σύνολο των χρημάτων που διαθέτεις για κινητό πόσο είναι

TURBO-X G510 

Mακριά  από αυτό το κινητό. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Το αγόρασα τον Σεπτέμβριο του 2013 και από τότε άρχισαν τα προβλήματα. Κολάει  συνεχώς σε διάφορες εφαρμογές. Ειδικά η φωτογραφική μηχανή κολάει συνεχώς. Μαύρη οθόνη. Εχω κάνει άπειρες επαναφορές εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τώρα χάλασε και το buton επαναφοράς. Το GPS του από τις χειρότερες αποκρίσεις. Το πρόγραμμα που σου δίνουν δωρεάν με το κινητό dont panic δεν εχει δυνατότητες αναβάθμισης .Φυσικά δεν συνεργάζεται με το google play αλλά αυτό τουλάχιστον στο λένε από την αρχή. Μου άλλαξαν συσκευή την πρώτη εβδομάδα αλλά πάλι τα ιδία. Τώρα μου ζητάνε να το στείλουν Αθήνα χωρίς να μου το αντικαταστήσουν. Μακριά παιδιά μπας και σωθεί κανείς. Μακριά από turbo-x.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...