autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σημερα το Πολεμικο Ναυτικο και οι Ελληνες ναυτικοι εορταζουν τον προστατη τους Αγ. Νικολαο. Χρονια πολλα απο εμενα και να συνεχισουν με επιτυχια το δυσκολο εργο τους.. Το Πολεμικο Ναυτικο εχει καταταχθει 6ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για την ποιοτητα του προσωπικου και των πλοιων του ενω ο ελληνικος ιδιοκτητος εμπορικος στολος ειναι ο μεγαλυτερος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! οπως ειπε και ο Θουκιδιδης εχουμε Γη και Πατριδα οταν εχουμε καραβια στη θαλασσα.. Γιατι η Ελλάδα χωρις το ναυτικο της και τα νησιά της ειναι ενα ακομα βαλκανικο κοτέτσι... Η Ελλάδα ειναι οι θαλασσες της! Αυτα τα ολιγα γιατι μας εχει παρει πολυ απο κατω..
Mika Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι η Ελλάδα χωρις το ναυτικο της και τα νησιά της ειναι ενα ακομα βαλκανικο κοτέτσι... αν ειναι δυνατον. Ουτε η μοναδικη χωρα των Βαλκανιων με νησαρες και θαλασσαρες ειναι η Ελλαδα, ουτε εχει δωσει πατηματα να μην αποκαλειται κοτετσι. 1
autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εγω παντως το μετανοιωσα σα το σκυλι που δεν εγινα ναυτικος.. σχολη εμποροπλοιαρχων..
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 αν ειναι δυνατον. Ουτε η μοναδικη χωρα των Βαλκανιων με νησαρες και θαλασσαρες ειναι η Ελλαδα, ουτε εχει δωσει πατηματα να μην αποκαλειται κοτετσι. Ποιές είναι οι άλλες? 2
acid18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σημερα το Πολεμικο Ναυτικο και οι Ελληνες ναυτικοι εορταζουν τον προστατη τους Αγ. Νικολαο. Χρονια πολλα απο εμενα και να συνεχισουν με επιτυχια το δυσκολο εργο τους.. Το Πολεμικο Ναυτικο εχει καταταχθει 6ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για την ποιοτητα του προσωπικου και των πλοιων του ενω ο ελληνικος ιδιοκτητος εμπορικος στολος ειναι ο μεγαλυτερος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! οπως ειπε και ο Θουκιδιδης εχουμε Γη και Πατριδα οταν εχουμε καραβια στη θαλασσα.. Γιατι η Ελλάδα χωρις το ναυτικο της και τα νησιά της ειναι ενα ακομα βαλκανικο κοτέτσι... Η Ελλάδα ειναι οι θαλασσες της! Αυτα τα ολιγα γιατι μας εχει παρει πολυ απο κατω.. σίγα μην ισχυει
Mika Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ποιές είναι οι άλλες? Κροατια και Μαυροβουνιο σιγουρα. Δεν εχω επισκεφθει Αλβανια
autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 σίγα μην ισχυει http://www.strategypage.com/fyeo/howtomakewar/databases/navy/navalforcesoftheworld.asp για το ελληνικο εμπορικο ναυτικο δεν χρειαζεσαι καν λινκ.. μαλλον δεν εισαι Ελληνας αλλιως θα το ξερες..
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Κροατια και Μαυροβουνιο σιγουρα. Δεν εχω επισκεφθει Αλβανια Για Κροατία έχω ακούσει, Μαυροβούνιο δε ξέρω Αλλά και πάλι δε νομίζω ότι κοντράρουν την Ελλάδα σε θέμα καλοκαιρινών διακοπών(παραλίες/καιρός/πλήθος νησιών κ.λπ) 1
autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Για Κροατία έχω ακούσει, Μαυροβούνιο δε ξέρω Αλλά και πάλι δε νομίζω ότι κοντράρουν την Ελλάδα σε θέμα καλοκαιρινών διακοπών(παραλίες/καιρός/πλήθος νησιών κ.λπ) η Αλβανια κοντραρει την Κέρκυρα γιατι οι Κερκυραιοι το εχουν παρακανει με τις υψηλες τιμες.. Κροατια και Μαυροβουνιο μπορει να πας για μπανιο και να πεσεις πανω και σε καμια ναρκη.. λεμε τωρα.. Σε καθε περιπτωση δεν συγκρινονται με τα ελληνικα νησια..
Mika Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Κροατια και Μαυροβουνιο μπορει να πας για μπανιο και να πεσεις πανω και σε καμια ναρκη.. Εντελως αναληθες. Μια εβδομαδα καμπινγκ εκανα σε ολη την ακτογραμμη. Γενικα απο τουρισμο εχουν παρει σωβρακα, ειδικα οι Κροατες. Ανα μισο χιλιομετρο εχει καμπινγκ
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Και η Τουρκία κοντράρει τα ανατολικά μας παράλια Λογικό είναι όταν οι διακοπές εκεί βγαίνουν μισή τιμή Πάντως όποιος ψάχνει, βρίσκει παντού οικονομικές τιμές 1
acid18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 http://www.strategypage.com/fyeo/howtomakewar/databases/navy/navalforcesoftheworld.asp για το ελληνικο εμπορικο ναυτικο δεν χρειαζεσαι καν λινκ.. μαλλον δεν εισαι Ελληνας αλλιως θα το ξερες.. Η σελίδα βγάζει error. Και για το εμπορικό έχω ακούσει αλλά δεν το πιστευω EDIT: Τελικά άκυρο βρήκα πηγή απο UN. http://unctad.org/en/PublicationsLibrary/rmt2012_en.pdf
autoktonimenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Η σελίδα βγάζει error. Και για το εμπορικό έχω ακούσει αλλά δεν το πιστευω Δεν φταιω εγω που δεν δουλευει το λινκ.. καντο κοπυ-πειστ http://www.strategypage.com/fyeo/howtomakewar/databases/navy/navalforcesoftheworld.asp Αυτο που με εξοργιζει εμενα ομως ειναι οτι η Ευρωπαικη Ενωση δεν επιτρεπει στην Ελλάδα να ναυπηγει εμπορικα πλοια ουτε να μπορει να εμπορευτει πολεμικα πλοια.. Μεχρι και τα καινουργια υποβρυχια που πηραμε ναυπηγηθηκαν στην Γερμανια παρολο που τα ελληνικα ναυπηγεια μπορουσαν να τα φτιαξουν..
kage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη των Ναυτικών Αγίου Νικολάου, η Φ/Γ ΥΔΡΑ, το ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ και το Υ/Β ΠΟΝΤΟΣ θα καταπλεύσουν από πρωινές ώρες Παρασκευής 06 Δεκεμβρίου έως απογευματινές ώρες Κυριακής 08 Δεκεμβρίου 2013, στο λιμένα του Πειραιά, όπου θα παραβάλουν στα κρηπιδώματα 12 και 13 (Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί. Οι ώρες του επισκεπτηρίου έχουν ως ακολούθως: - Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου, από 15:00 έως 18:00 - Σάββατο 07 Δεκεμβρίου, από 10:00 έως 18:00 - Κυριακή 08 Δεκεμβρίου, από 10:00 έως 18:00 ---------------------------------------- ποιος ειπε οτι η ε.ε. δεν επιτρεπει?η ελλαδα δεν επιτρεπει στο ναυπηγειο που αγορασε το αμπου νταμπι. υπαρχουν και ιδιωτικα απλα ακομα υπαρχουν κομματοσκυλα,υπαρχουν καλυτερες τιμες κοντα στην ελλαδα και σε αρκετα αλλα μερη ε.ε. κ απω ανατολη δεινουν και χρηματοδοτηση... ----------------------------------------- ειναι γεγονος οτι οντως δεν υπαρχει στην μεσογειο χωρα με τοσα νησακια.αλλα πολλα νησακια δεν εχουν ουτε λιμανι οχι μαρινα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις