trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ωραιος . πολυ καλη μνημη . αλλη μια τετοια λοιπον θα παρεις και μια χαρα θα εισαι . κολλαω στο να βαλεις αλλη μια 7870 απο την αποψη οτι ειναι προηγουμενης γενιας πλεον . μονο αυτο ,
trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δλδ να μην βαλω αλλη μια 7870? για μενα οχι . δεν μπορω να φανταστω παιχνιδι που δεν θα σηκωνει η 7870 . εχεις κανει κανενα προσφατο φορματ?καθαρισμα δισκου με προγραμμα οπως www.piriform.com/ccleaner . εννοω οτι το κολλημα που εχεις σε καποια παιχνιδια να μην οφειλεται σε καρτα η ' γενικα σε hardware
panikas123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ναι εκανα προσφατα φορματ γτ εβαλα τον καινουργειο μου ssd (πριν κανα 4-5 μερες)δεν εχω κοληματα απλος οταν παιζω wow στον πολθ κοσμο κολαω
trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 μονο για αυτο δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για καρτα προηγουμενης γενιας , με μια ραμ ακομα θα εισαι μια χαρα , και στην τελικη τις ραμ τις χρησιμοποιεις και σε επομενη αναβαθμιση ,
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το Rome II είναι περίπτωση δυστυχώς.Βάλε τα patch για αρχή και βλέπεις.
billeiros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι και τοσο προηγουμενης γεννιας η σειρα 7.στην ιδια λιθογραφια ειναι φτιαγμενη κα ιδεις επιδοσεις εχουν πανω κατω.μονο σον τομεα του ηχου εχουν διαφορα..και εινα κα πιο φθηνες..για μενα αξιζει το cf με 7870.ειδικα αν ειναι σε καλη τιμη 1
trujillo2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το Rome II είναι περίπτωση δυστυχώς.Βάλε τα patch για αρχή και βλέπεις. οντως εχεις κανει update? Δεν ειναι και τοσο προηγουμενης γεννιας η σειρα 7.στην ιδια λιθογραφια ειναι φτιαγμενη κα ιδεις επιδοσεις εχουν πανω κατω.μονο σον τομεα του ηχου εχουν διαφορα..και εινα κα πιο φθηνες..για μενα αξιζει το cf με 7870.ειδικα αν ειναι σε καλη τιμη μα δεν χρειαζεται να κανει crossfire γιατι η 7870 ειναι εξαιρετικη καρτα και σηκωνει τα παντα σε full settings
Prospector8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ναι εκανα προσφατα φορματ γτ εβαλα τον καινουργειο μου ssd (πριν κανα 4-5 μερες)δεν εχω κοληματα απλος οταν παιζω wow στον πολθ κοσμο κολαω Κόλλας γιατί όσο πιο πολύς κόσμος μαζεύεται,τόσο ζοριζεται το CPU και το ίδιο συμβαινει και στο Rome II. Κοιτά τα Msaa να μην εχεις καθόλου και βγάλε τα shadows. Επισης πολύ κακός πήρες τον 3570 non k εκδοση,λιγο oc ίσως βοηθούσε την κατασταση.. Οποτε τσαμπα θα εβαζες 2η κάρτα,γιατι όλα τα παιχνίδια που ανέφερε ειναι CPU bound.
lefstef Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αν θες να κάνεις crossfire για μένα καλλίτερα πήγαινε σε 270χ
iraklis 1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αν θα πας σε δευτερη 7870 το 500αρι τροφοδοτικο δε θα την παλεψει.... θες 750αρι τουλαχιστον...
lefstef Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 απ' ότι έχω διαβάσει σε διάφορα site γίνεται γιατί είναι ίδιες κάρτες. googlare να δεις. μπορω να κανω oc 270χ με 7870οc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα