Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο αν έχουν χαλάσει πετάω τα τρόφιμα, πράγμα που γινεται σπάνια μιας και εφοδιάζομαι με τα απαραίτητα κάθε βδομάδα.

Δεν μαγειρεύω καθημερινά ωστόσο. Μια ή δυο φορές την βδομάδα για όλο το διάστημα. Σημερα π.χ. έκανα πατάτες με μπιφτέκια μπήκαν σε τάπερ 3 μερίδες να υπαρχουν, έφτιαξα και μια κόκκινη σάλτσα που θα μου βγάλει 4-6 μερίδες μακαρονιών, καθάρισα για 5 μερούλες (ναι τρώω 2-3 φαγητά max per week για οικονομία).

Το σπιτικό ειδικά τον χειμώνα διατηρείται εύκολα. Έχω φάει και 6 μέρες μετα γεμιστά,fuckιες οτιδήποτε έχω φτιάξει.

Με ενα 35-40αρι/week είμαι gg στην μάσα μου (κρέας 1 φορα κάθε βδομάδα ή καθε 15)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ζω μόνο με μακαρόνια(και αυτά μόνο βούτυρο - τυριά και τέτοια ούτε για πλάκα αφού δε τρώω γαλακτοκομικά)/ρύζι και καμιά πατάτα και αυτή στο actifry γιατί δε πάω τα τηγανιτά. Και κρέας. Αν δε φάω κρέας το μεσημέρι, θα με πιάσουν τα νεύρα μου και πιθανότατα να το ρίξω σε γύρους το βράδυ, όπως έγινε και τις προάλλες και περίμενα 2 το βράδυ τον ντελιβερά, ή απαραιτήτως την άλλη μέρα.

Ξέρω, σκάτα διατροφή, αλλά.

Οπότε, δε πετάω τίποτα, αφού πάντα κανονίζω τις μερίδες -είναι εύκολο αφού πρόκειται για κρέας- και μαγειρεύω καθημερινά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...