Gbax13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν, αγόρασα καινούριο μηχάνημα (http://www.ebay.de/itm/190905294495), το παρέλαβα χθες και παρατήρησα το εξής πρόβλημα: Αφού κάνω τις προφανείς συνδέσεις ρεύματος, πληκτρ/ιου, ποντικιού, οθόνης(με το DVI καλώδιο που είχα από τον παλιό μου υπολογιστή) & ηχείων, τον ανοίγω, bootάρει κανονικά στα windows (προεγκατεστημένα) όπως καταλαβαίνω από τον ήχο αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα (ούτε καν τα γράμματα του bios) από τη στιγμή που τον ανοίγω. όσο είναι ανοιχτός, ανταποκρίνεται στο πληκτρ/ιο (5 φορές το shift βγάζει beep κλπ) αλλά δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα να συνδέσω τον παλιό μου στην ίδια οθόνη και εμφανίζεται κανονικά το bios, άρα δε φταίει ούτε η οθόνη ούτε το καλώδιο (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος). Να δοκιμάσω να το συνδέσω με vga to vga βύσμα, ή είναι σίγουρα πρόβλημα της gpu;; Υ.Γ.1: Στην οθόνη δεν υπάρχει μήνυμα no signal από τη στιγμή που συνδέω το βύσμα, οπότε φαντάζομαι ότι ανιχνεύει κάποια τάση.
SPANK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δες αν εχει απο πισω καποιο βύσμα για ενσωματομένη κάρτα γραφικών οποτε δοκίμασε το καλώδιο εκει , αλλιως μετα αν παλι δεν ανάβει μπορεις να δοκιμάσεις μερικά πράγματα αλλα δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση ( αν εχεις μεσω ebay κτλπ) και μηπως την χάσεις ετσι. Κατα την γνώμη μου παντως δεν έπρεπε να αγοράσεις μηχάνημα απο το εξωτερικό / ebay για ακριβώς τετοια προβλήματα
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως έχει μεγάλη ανάλυση κ δε λειτουργεί σε αυτήν η οθόνη σου;;; Μου έχει τύχει. Δοκίμασε να το ανοίξεις σε ασφαλή λειτουργία ή με κάποια άλλη οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα