zvarthangalos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί παρόμοιο θέμα εδώ στο insomnia όμως θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος για το θέμα της προπαγάνδας μέσω κάποιον βίντεο που αναρτώνται στο youtube που έχουν σαν στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης με απώτερο σκοπό την αλλοίωση των χαρακτηριστικών ενός τόπου και της κουλτούρας του. Υπάρχει τρόπος μήπως με αρνητικές ψήφους να ''πέφτουν'' αυτού του είδους οι αναρτήσεις;
Crash_Batic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Οχι.Απο την στιγμη που δεν παραβαινουν τους ορους χρησης του Youtube γιατι να κατεβουν? Ελευθερο λογο εχουμε,ο καθενας μπορει να ανεβασει οτιδηποτε θελει.Ειτε αυτο ειναι αληθες ειτε οχι. Κριση εχει ο καθενας μας για να κρινει αυτο που βλεπει/ακουει/μαθαινει.. 2
Cryptic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί παρόμοιο θέμα εδώ στο insomnia όμως θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος για το θέμα της προπαγάνδας μέσω κάποιον βίντεο που αναρτώνται στο youtube που έχουν σαν στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης με απώτερο σκοπό την αλλοίωση των χαρακτηριστικών ενός τόπου και της κουλτούρας του. Υπάρχει τρόπος μήπως με αρνητικές ψήφους να ''πέφτουν'' αυτού του είδους οι αναρτήσεις; Θες να πεις ότι ο καθένας ανεβάζει ό'τι του κατέβει, ή έχεις συγκεκρημένα παραδείγματα; edit: πότε έγινα advanced member; edit#2: quote
Crash_Batic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Θες να πεις ότι ο καθένας ανεβάζει ό'τι του κατέβει, ή έχεις συγκεκρημένα παραδείγματα; edit: πότε έγινα advanced member; Θα ηταν καλυτερο να κανεις quote για να καταλαβαινουμε σε ποιον αναφερεσαι
παπι Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αμε, μπορει το κρατος να το banαρει οπως ειναι. http://en.wikipedia.org/wiki/Censorship_of_YouTube (Διαβασε λιγο τους λογους για τους οποιους μπαναριστικε, και μετα κανε μια αναθεωρηση στο "προπαγανδα" )
mikelamar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 <p>Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί παρόμοιο θέμα εδώ στο insomnia όμως θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος για το θέμα της προπαγάνδας μέσω κάποιον βίντεο που αναρτώνται στο youtube που έχουν σαν στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης με απώτερο σκοπό την αλλοίωση των χαρακτηριστικών ενός τόπου και της κουλτούρας του. Υπάρχει τρόπος μήπως με αρνητικές ψήφους να ''πέφτουν'' αυτού του είδους οι αναρτήσεις;</p> Στα ψυχολογικά νοσήματα δεν υπάρχει αυτοθεραπεια ΤΕΛΟΣ Sent from my iPhone using Insomnia
Crash_Batic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ειπαμε,ο καθενας εχει ελευθερια λογου και μπορει να ανεβασει/γραψει οτι θελει.Ειτε ειναι αληθεια ειτε οχι.Οπως επισης εχουμε και κριση για να κρινουμε το καθε τι απο αυτα..
akpe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 zvarthangalos, αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο βίντεο; Σε πολλές περιπτώσεις και σε πολλά θέματα, από πολιτικά μέχρι κοινωνίκά, είναι τραγικά δύσκολο να αναγνωρίσεις αν και ποιός προπαγανδίζει, δεδομένου ότι α) υπάρχουν άπειρες μεταβλητές, β) υπάρχει και η οπτική γωνία που πάντα είναι διαφορετική, και γ) σχεδόν πάντα και οι δυο «αντίπαλες» πλευρές προπαγανδίζουν, η κάθε μια με τον τρόπο της. Συν το ότι συνήθως σε τέτοιες «διαμάχες», κυριαρχεί η έννοια του «άσπρο-μαύρο», «ή μαζί μας ή εναντίον μας», με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι στην κρίση του θεατή/αναγνώστη το αν θα επιλέξει να καταπιεί ό,τι βλέπει αμάσητο, ή αν θα το ψάξει, όπως λέει και ο Crash_Batic. Απλά εκεί που διαφωνώ μαζί του είναι στο ότι διαθέτουμε (όχι οι Έλληνες, γενικά οι άνθρωποι) κριτική σκέψη. 2
liopyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι πως από τότε που το youtube φιλτράρει στην κεντρική αποτελέσματα από την Ελλάδα, νιώθεις σαν να κάνεις ζαπινγκ στην τιβί το μεσημέρι. 7
panagos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ειπαμε,ο καθενας εχει ελευθερια λογου και μπορει να ανεβασει/γραψει οτι θελει.Ειτε ειναι αληθεια ειτε οχι.Οπως επισης εχουμε και κριση για να κρινουμε το καθε τι απο αυτα.. Αν εγώ γράψω για πλάκα ότι στις τάδε του μήνα θα σκάσει βόμβα στο αεροδρόμιο, εσύ με ποια κρίση θα κρίνεις; Η ελευθερία σαφώς πρέπει να υπάρχει παντού, εφόσον υπάρχει και η ανάλογη υπευθυνότητα. Ειδικά όταν υπάρχει η ανωνυμία.
tsifotis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αν εγώ γράψω για πλάκα ότι στις τάδε του μήνα θα σκάσει βόμβα στο αεροδρόμιο, εσύ με ποια κρίση θα κρίνεις; Η ελευθερία σαφώς πρέπει να υπάρχει παντού, εφόσον υπάρχει και η ανάλογη υπευθυνότητα. Ειδικά όταν υπάρχει η ανωνυμία. Με την κριση οτι αυτη την αναρτηση την εκανε "καποιος" panagos. Αν ενα blog που ακουω πρωτη φορα γραψει 30 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!!!!11111 *οπου εκρηξη βάλε ο,τι θες πχ Παμε σε εθνικες εκλογες, διπλασιαζονται οι συνταξεις... Δεν θα το δωσω ιδιαιτερη σημασια εαν πιο αξιοπιστα μεσα δεν το υποστηριζουν. Οχι η Ελευθερη Ωρα ας πουμε που κατα καιρους γραφει οτι Πατερ Παισιος κατατροπωσε εξωγηινους στην Χαμενη Ατλαντιδα, δεν αποτελει αξιοπιστη πηγη. Αν το γραψει ακομα και το Mega, θα το δωσω καποια σημασια. Παραλληλα στο mega αν ακουσω οχι ειδησεις αλλα σκετες φλου αποψεις του στυλ "η κυβερνηση ακουει διθυραμβους απο οικονομολογους του εξωτερικου για το εργο της" δεν θα δωσω πολλη σημασια. Εν ολιγοις, ζητω η ελευθερια λογου. Η αξιοπιστια του καθενος κρινεται ΔΙΑΡΚΩΣ. Δυστυχως υπαρχει κοσμος που τσουβαλιαζει ολα τα μεσα και κανει στο κεφαλι του αντιφατικους αχταρμαδες. πχ σωστα ειναι επιφυλακτικος με τους Τραγκα, Μπαμπη, Τριανταφυλλοπουλο, Καλογεροπουλου, Χιο κλπ αλλα εχει τα ανυπογραφα αρθρα του link-oθηρικου troktiko σαν ευαγγελιο. Δηλαδη "αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι" εκτος αν λεν κατι αβαντοδορικο για το κομματικη ΜΟΥ προτιμηση, την αποψη ΜΟΥ, την ομαδαρα ΜΟΥ κτλ ωστε να ξεσπαθωνω σε καφενεια, forum κι οπου πρεπει να κηρυξω την αληθεια!
panagos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Tsifoti, για εξωγήινους, ψεκασμούς και Παΐσιους, ας γράφουν οτι θέλουν. Η βόμβα στο αεροδρόμιο έχει άλλη βαρύτητα και διαδίδεται ταχύτατα. Το ξέρεις πως είναι αναγκασμένοι να κλέισουν το αεροδρόμιο και να το γλύψουν όλο μήπως και υπάρχει; Πρέπει ο καθένας να είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει. Sent from my iPhone using Insomnia 1
kage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αυτα τα ζηταγε ο δενδιας... αντι να σε πειραξει η προπαγανδα στην τν σε νοιαζει το youtube?
saya Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αναλογα την προπαγανδα , η ρατσιστικου περιεχομενου νομιζω απαγορευεται. Πχ σε ενα βιντεο στο youtube με μια οικογενεια διαφυλετικη που εγιναν κατω ασχημα σχολια ρατσιστικα , αυτα λογοκριθηκαν.
tsifotis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Tsifoti, για εξωγήινους, ψεκασμούς και Παΐσιους, ας γράφουν οτι θέλουν. Η βόμβα στο αεροδρόμιο έχει άλλη βαρύτητα και διαδίδεται ταχύτατα. Το ξέρεις πως είναι αναγκασμένοι να κλέισουν το αεροδρόμιο και να το γλύψουν όλο μήπως και υπάρχει; Πρέπει ο καθένας να είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει. Sent from my iPhone using Insomnia Τσου! Εγω το εγραψα αλλα δεν θα γινει τιποτα! Ο λογος; σε αυτα που γραφω δεν φερεται να υπαρχει βαρυτητα. Εαν παρω και κανω απειλητικο τηλεφωνημα στην αστυνομια, εμπεριεχει καποιον κινδυνο. Εαν το κανει 10 χρονων χαχανιζοντας, δεν ασχολειται κανεις. Οποτε ενα χαζο βιντεακι στο νετ δεν σημαινει κατι για να ασχοληθει ο κρατικος μηχανισμος ενος σοβαρου κρατους. Μια αντιστοιχη προκυρηξη σε μια εφημεριδα (ακομα και φαρσα να ειναι) αξιζει προσοχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα