Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tsifoti, για εξωγήινους, ψεκασμούς και Παΐσιους, ας γράφουν οτι θέλουν. Η βόμβα στο αεροδρόμιο έχει άλλη βαρύτητα και διαδίδεται ταχύτατα. Το ξέρεις πως είναι αναγκασμένοι να κλέισουν το αεροδρόμιο και να το γλύψουν όλο μήπως και υπάρχει;<br><br>

Πρέπει ο καθένας να είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει. <br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Γιαυτό είπα οτι αν ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ τους όρους καθε site ο καθένας μπορεί να πει και να ανεβάσει οτι θέλει. Αν δηλαδη φτιάξεις ενα slide που θα αναφερει επικείμενη έκρηξη βόμβας στο αεροδρόμιο προφανως και θα κατεβει αμεσως. Δηλαδή αν ανεβάσεις μια είδηση ότι ο Κολοκοτρώνης ζει ανάμεσα μας θα πρέπει να κατέβει από το YouTube ας πούμε επειδή ολοι ξέρουμε οτι δν ειναι αλήθεια? Δεν εχεις κριση εσυ σαν Παναγος να κρίνεις οτι αυτό ηταν αρλούμπα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί παρόμοιο  θέμα εδώ στο insomnia όμως θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος για το θέμα της προπαγάνδας μέσω κάποιον βίντεο που αναρτώνται στο youtube που έχουν σαν στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης με απώτερο σκοπό την αλλοίωση των χαρακτηριστικών ενός τόπου και  της κουλτούρας του. Υπάρχει τρόπος μήπως με αρνητικές ψήφους να ''πέφτουν'' αυτού του είδους οι αναρτήσεις;

Είμαι χρόνιος γιουτιουμπιστής και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι flag. Είτε για υβριστικό/ακατάλληλο/προσβλητικό περιεχόμενο, είτε copyright. Αλλά αυτό που περιγράφεις εσύ είναι άποψη, όχι γεγονός, και μάλιστα τόσο απροσδιόριστο που μπορεί να περιλάβει όλο το ίντερνετ. Μου φαίνεται θα πετάξεις καμία "πατριωτική" κουβέντα.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...