Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ανάγκη τις γνώσεις και την εμπειρία σας. 

Σήμερα το πρωί πήγα να λειτουργήσω το pc μου και το "αισθάνθηκα" κάπως βαρύ(κάποιος που ξέρει το pc του καταλαβαίνει κατευθείαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήταν αργό ακόμα και στο google chrome

Τέσπα τσέκαρα κάποια πράγματα και ένα από αυτά ήταν τα FPS στο Call of duty black ops 2 που ξαφνικά έπεσαν από 60 σταθερά στα 11 FPS . Εκεί κατάλαβα ότι παίζει πρόβλημα με GPU. Έχω την gtx 660 της EVGA. Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει κάποια στιγμή που έιχα συνδέσει το καλώδιο HDMI στη θύρα της μητρικής αντί για της κάρτας γραφικών, όμως αυτή τη φορά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όλα είναι όλα συνδεδεμένα όπως πρέπει. 

Αυτό που δοκίμασα λοιπόν ήταν να κάνω ένα clean installation τα drivers της κάρτας, η οποία λύση λειτούργησε κιόλας για 5 λεπτά περίπου και μετά ξανά "κλάταρε" η κάρτα και σε δοκιμή του COD black ops ενώ όταν άνοιξα το παιχνίδι ήταν όλα οκ (60 FPS στο αρχικό MENU) όταν μπήκα game έπεσε πάλι στα 11 FPS. Η απόδοση της κάρτας μου έπεσε δραματικά λες και σταμάτησαν να λειτουργούν σωστά τα drivers (με τα οποία δεν είχα ποτέ θέμα )

Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία ?

Τα SPECS μου:

CPU- i5 4430

RAM- corsair vengeance 8gb

MOBO- Gigabyte B85M-HD3

GPU- EVGA gtx 660 SC

BOOT DRIVE- ssd ocz Agility 4 256gb

HDD- Seagate 1TB

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οσον αφορα την καρτα, βαλε τους drivers που σου εδωσαν (το cd μαζι με την καρτα) και δοκιμασε ξανα. Τωρα, για το συστημα, μπορεις να δοκιμασεις το ccleaner:  https://www.piriform.com/ccleaner

Επισης, γραψε ποιο ειναι και το τροφοδοτικο σου, και δοκιμασε την καρτα και με αλλα παιχνιδια.

Δημοσ.

Sorry παιδιά το ξέχασα . Το τροφοδοτικό μου είναι το Thermaltake SE Smart 630W. Έχω και ένα update της κατάστασης. Εχθές έτρεξα κάποια tests. Ένα από αυτά ήταν το βασικό test του MSI kombustor μέσω του MSI afterburner. Τα Fps τις κάρτας ήταν 17 κατά μέσω όρο (αντί για 90 κανονικά) με usage 66 TPD σε ανάλυση 1024 x 576. Ώστοσο, έκανα απεγκατάσταση τα intel graphics και το πρόβλημα έφτιαξε. Σήμερα το πρωί όμως που άνοιξα το pc το πρόβλημα επανήλθε.

όλες οι θερμοκρασίες σε cpu και gpu είναι κανονικότατες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...