Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το παρακάτω Link.png Site: πολύμπριζο και μάλλον έχει χαλάσει η ασφάλειά του γιατί κάθε τρείς και λίγο σφυράει.

1. έχει κανείς κάτι αντίστοιχο ώστε να το επιβεβαιώσει πως το σφύρηγμα σημαίνει και χαλασμένη ασφάλεια?

2. από το εξωτερικό/ebay δεν μπορώ να βρώ το συγκεκριμένο πολύμπριζο; μόνο εδώ στην Ελλάδα γίνεται εισαγωγή και πουθενά στο εξωτερικό;

αυτό είναι το ανταλλακτικό by the way

Δημοσ.

Μαλλον το μοντέλο ειναι αρχαίο γιατί δεν βρίσκω τιποτα. Αν ισχύει αυτό τοτε δεν θα βρεις ανταλλακτικά. 

Έχεις το Manual; Εκει θα λεει τι συμβαίνει αν σφυρά.

Τηλεφώνησε στη legrand ( http://legrand.gr/contact.html ) και ρίξε μια ερώτηση.

Μήπως απλώς έχει καει κάποια εσωτερική ασφάλεια; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το ανοίξει;

Δημοσ.

Έχει κασετίνα που είναι η ασφάλεια και αποσπάται. Υπάρχει εδω Ελλάδα, αλλά ήλπιζα να το βρώ φθηνότερα από το εξωτερικό!

Δημοσ.

Και εγώ για την "κασετίνα" μιλησα. Αν εχεις κάποιον να την ανοιξει ίσως βρεις κάποιες καμμένες ασφάλειες. Αν είσαι τυχερος θα ειναι σε ασφαλειοθήκη αλλιώς κολλήμένη στην μητρική (οποτε θες κολλητήρι). Αν εχει καεί κάτι άλλο δεν ξέρω αν μπορεί να φτιαχτεί. 

Αν θες βοήθεια στην αναζήτηση γράψε τον κωδικό που εχει στην κατω (ή οποιαδήποτε) πλευρά της κασετίνας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...