Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Το Ripple συνεχίζει την άνοδο! Αν και μπήκα αργά είμαι ήδη 25% πάνω! :o 

Και το ADA εκτοξέυτηκε σήμερα! Ωραία μέρα! :)

Το bitcoin να ανέβει λίγο γιατί έχει κολλήσει...:)

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Το Ripple συνεχίζει την άνοδο! Αν και μπήκα αργά είμαι ήδη 25% πάνω! :o 

Και το ADA εκτοξέυτηκε σήμερα! Ωραία μέρα! :)

Δεν ξέρω αλλά αυτό το βλέπω να φτάνει κάποια στιγμή 5$. Εεεε μην σας πάρω στο λαιμό μου έτσι. :P

Δημοσ.

Απο poloniex καποιος που χρησιμοποιει τι γνωμη εχει?Η επαληθευση ειναι ευκολη?Μπορεις να καταθεσεις μεσω sepa?Αναληψεις ευκολες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Παιδες ανοιξα νεο θεμα για altcoins, το εχουμε τσακισει στα offtopic με τα alts και ισως ειναι καιρος να πανε μονα τους.

πλάκα κάνεις, άνοιξα κι εγώ ένα ίδιο πριν από ελάχιστο. Τα μεγάλα πνεύματα που λένε:

Έχω βάλει στην αρχική σελίδα και μερικά links τα οποία θα ανανεώνω όσο προστίθεται υλικό.

Επεξ/σία από Praetorianos
  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Απο poloniex καποιος που χρησιμοποιει τι γνωμη εχει?Η επαληθευση ειναι ευκολη?Μπορεις να καταθεσεις μεσω sepa?Αναληψεις ευκολες?

δεν κάνει sepa το poloniex ούτε trading σε fiat money μόνο σε tether

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chek2fire είπε

δεν κάνει sepa το poloniex ούτε trading σε fiat money μόνο σε tether

Για αυτα που αναφερω ποιο ειναι το καλυτερο?

Δημοσ.

Ξέρουμε τι εξετάζεται ως ενδεχόμενο για περαιτέρω scaling σε 2ο layer πάνω απ'το blockchain του btc;

Α και με τα Atomic Swaps τι παίζει από χρονοδιάγραμμα, παίζει να τα δούμε εντός του '18;

Δημοσ.

Το coinomi ως wallet σε κινητό είναι οκ? Τι άλλο προτείνεται για πορτοφόλι; 

Φαντάζομαι ειναι πιο ασφαλές να τα κάνω σε desktop,ε;

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα περίπου 50 ripple. Μπορώ να τα μεταφέρω όλα σε πορτοφόλι η θα μείνουν τα 20 ως reserve στην διεύθυνση του ανταλλακτηριου? 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Εγώ θα ελεγα να περιμένει τις αποκριες για αν ντυθεί ετσι. Να μην κινησει και υποψίες.

Πέρα από την πλάκα όμως..... αν θες να κανεις κατι ανωνυμα.... ξεκινάς από το να μην το δημοσιευεις σε δημόσιο forum. Αν θες να είσαι ανωνυμος για να παραγγελίες κατι που δεν πρεπει από site που δεν πρεπει..... εχεις αποτύχει ήδη.

Όχι ρε συ, δε θέλω να κάνω κάτι παράνομο, απλά δε μου αρέσει όλος αυτός ο έλεγχος. Έπειτα το bitcoin και τα κρυπτονομίσματα υποτίθεται ότι προστατεύουν την ιδιωτικότητα των συναλλαγών, έτσι δεν είναι;

Τέλος πάντων, αφού δεν είναι δυνατόν (ή εύκολο) να παραμείνει κάποιος ανώνυμος, λέω να πάω σε ανταλλακτήριο που έχει και μικρότερες προμήθειες. Υπάρχει κάποιο exchange που να μη χρειάζεται να στείλεις ταυτότητα/διαβατήριο και να επιτρέπει εμβάσματα (έστω και μικρά) σε Ευρώ; Εκτελώντας μεταφορά SEPA από/προς τράπεζα στην Ευρώπη φαίνονται ούτως ή άλλως τα προσωπικά στοιχεία, για ποιό λόγο ζητάνε έγγραφα πιστοποίησης; Με το ένα ανταλλακτήριο να χακάρεται μετά το άλλο νομίζω υπάρχει πραγματικός κίνδυνος identity theft...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Ξέρουμε τι εξετάζεται ως ενδεχόμενο για περαιτέρω scaling σε 2ο layer πάνω απ'το blockchain του btc;

Α και με τα Atomic Swaps τι παίζει από χρονοδιάγραμμα, παίζει να τα δούμε εντός του '18;

Το Lightning Network

Συντομη περιγραφη

reddit megathread

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Praetorianos είπε

Αν παίζεις τόσο short term και αν όντως έχεις θέσει μια αυστηρή τιμή πάνω από την οποία θέλεις σίγουρα να πουλήσεις θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με τις αυτόματες εντολές (Stop/Limit/Fill or Kill etc)

Short term δεν ήθελα να παίξω. Αλλα δυστυχως εχω κολλησει και το κοιτάω συνέχεια. Σχετικά με τις εντολες.... το είχα ψαξε και την πατησα λίγο. Είχα βάλει να πουληθουν καποια YOYOW που είχα όταν θα πήγαιναν στα 0.20$ (όσο τα είχα παρει). Η εντολή εκτελέστηκε και τωρα είναι στα 0,40$. Εντάξει ενα 50αρικο ήταν, δεν είναι κατι τραγικό.

Το ripple τελικά φαίνεται να ήταν καλή επιλογή. Χθες ήταν στα 2,35$. Τωρα στα 3,24$. Αυριο... θα δουμε. Αυτό παντως δεν το πουλαω και ας πέσει. Και ότι γίνει

Επεξ/σία από fingolfingr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...