Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο transactions βάλε τις standard αλλά να ξέρεις ότι καλύτερα να τα βάζεις πάντα manual γιατί όλα τα wallet έχουν αδυναμία να υπολογίσουν σωστά τα fee και βάζουν ότι νάναι. Για τα fee να συμβουλεύεσε αυτό εδώ

https://bitcoinfees.earn.com/

δλδ τώρα τα 150-200 satoshi per byte περνάνε στο bitcoin blockchain μέσα σε λίγες ώρες αν δεν βιάζεσαι 

Για καθημερινές πληρωμές καλό είναι νομίζω να δημιουργήσεις ένα segwit wallet

• Like 1
Δημοσ.

segwit το βαλα.

οταν στελνω ΑΠΟ το wallet σε καποιο exchange θα μου εχει επιλογη να τα βαλω manual ε?

τα confirmations τι ακριβως ειναι?δηλαδη αμα βαλω 6 τι διαφορα εχει με το 1?

και παλι ευχαριστω για την βοηθεια! :)

Δημοσ.

ναι έχει την επιλογή να βάλεις όσα θέλεις εσύ. Τα confirmation είναι όταν η συναλλαγή σου μπαίνει σε κάποιο block και είναι μέρος πλέον του blockchain συστήματος. Αν δεν έχει γίνει confirm απλά θεωρείτε ότι η συναλλαγή δεν είναι ακόμα έγκυρη. Αστο όπως είναι αυτό δεν έχει νόημα να το αλλάξεις από το default του. 

• Like 1
Δημοσ.

και άλλο ένα video από την δοκιμαστική λειτουργία των lighting network wallet του Bitcoin. To 2018 νομίζω θα είναι η χρονιά τους

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση, το Lightning network θα υποστηρίζει συναλλαγές μόνο σε BTC ή και σε altcoins? Και αν υποστηρίζει alts, υπάρχει λίστα με νομίσματα προς "ένταξη"? 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Stinger είπε

Ερώτηση, το Lightning network θα υποστηρίζει συναλλαγές μόνο σε BTC ή και σε altcoins? Και αν υποστηρίζει alts, υπάρχει λίστα με νομίσματα προς "ένταξη"? 

Βασιζεται σε payment channels μεταξυ bitcoin nodes οποτε μονο για bitcoin υποθετω.

Φυσικα κανεις δεν εμποδιζει το καθε altcoin να φτιαξει το δικο του lightning network αφου η τεχνολογια θα ειναι ανοιχτη.

Νομιζω και το Litecoin ετοιμαζει κατι και σιγουρα το decred επισης.

Το eth εχει στα σκαρια κατι αναλογο δικο του που το ονομαζει raiden αλλα δεν ξερω λεπτομερειες

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, achisael είπε

για το electroneum καμία γνώμη παιδια?

ρώτησα και παραπάνω απλά προσπεραστηκε...

Ρώτα και στο θέμα των altcoins, νομίζω κάπου το είδα να αναφέρεται.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχει χρησιμοποιήσει κάποιος την revolut ? Μπορώ να μεταφέρω btc απο wallet,για να τα μετατρέψω σε fiat, ώστε  να τα βγάλω με την κάρτα απο atm?

Δημοσ.

Μετά το Bitcoin.com που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ιδιοκτησίας του Roger Ver και καθημερινά κάνει προπαγάνδα υπέρ του becash shitcoin του όπως λένε οι πληροφορίες ο ίδιος εξαγόρασε και το Bitcoin account στο twitter.
Αυτό το account ήταν ανενεργό για μήνες και ξαφνικά πριν 15 μέρες άρχισε να κάνει tweet υπέρ του bcash. Οπως αποκαλύφθηκε αργότερα έχει εξαγορστεί και αυτό από τον Roger Ver.
Γιαυτό προσοχή σε ότι λένε. Τα περισσότερα από ότι λένε είναι απλά ανοησίες για να προμοτάρουν το δικό τους forked shitcoin.
Μερικά δεδομένα για να θυμόμαστε ποιο είναι το Bcash.
Ελέγχετε από το mining cartel του Jihan Wu και της Bitmain που αποτελείτε από mining farm που έχουν όλα τους μεγάλη οικονομική εξάρτηση από την Bitmain η καλύτερα που είναι ιδιοκτησίας της Bitmain και αυτά είναι το Btc.com, Viabtc, BTC.TOP.
To becash altcoin είναι premined δλδ πρωτού κάνουν τον φορκ τον αύγουστο η Viabtc και φυσικά ο Jihan το έκαναν premined για πάνω από 15 μέρες. Είναι κάτι που αρκετοί το ξεχνάνε να το αναφέρουν.
Ελέγχεται και από την εταιρεία του απατεώνα Craig Wright που είχε παρουσιαστεί ότι ήταν αυτός ο Satoshi Nakamoto. Φυσικά σε λίγο διάστημα η απάτη του αποκαλυφθηκε αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε να πάρει μέρος στην δημιουργία του altcoin bcash η αλλιώς Bitcoin Cash και να το προμοτάρει ως το "real Bitcoin".
Αυτά και μεγάλη προσοχή στο τι σας παρουσιάζουν.
Το scaling του Bitcoin δεν είναι τόσο εύκολο όπως θέλουν μερικοί για καθαρά προσωπικό όφελος να το παρουσιάσουν. Γενκά το scaling κάθε blockchain συστήματος είναι φοβερά δύσκολο αλλά το bitcoin βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να το λύσει το πρόβλημα.
Υπάρχει δεδομένο πρόβλημα αυτή την στιγμή με τα fee στο Bitcoin αλλά νομίζω ότι και αυτό θα ξεπεραστεί μέσα στους επόμενους μήνες.
Για όποιον θέλει να κάνει μεταφορές χρημάτων με πολύ μικρά fee υπάρχουν απείρως καλύτερα συστήματα blockchain από ένα κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα όπως το becash όπως το Litecoin και Dogecoin. 

6 ώρες πριν, Stinger είπε

στο lighting network θα υποστηρίζει altcoin που έχουν αναβαθμιστεί σε segwit και κυρίως σε atomic swap p2p ανταλλακτήρια.

Το lighting network καθώς αρκετοί το μπερδεύουν είναι ένα p2p ανοιχτό δίκτυο που βασιζετε σε node που τρέχουν οι απλοί χρήστες και όχι σε κλειστά κανάλια πληρωμών και φυσικά έχει άμεση εξάρτηση από το Bitcoin blockchain.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα 
Εκανα κατάθεση απο πειραιώς στο Coinbase ..να φανταστώ οτι θα κάνει 2-3 μέρες? υπάρχει αλλος πιο γρήγορος τρόπος να αγοράσω ??το SEPA που βλέπω μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι είναι?
Επίσης μου κράτησε 2,50 +1,50€ 

Επεξ/σία από NotebookFreak
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NotebookFreak είπε

Καλημέρα 
Εκανα κατάθεση απο πειραιώς στο Coinbase ..να φανταστώ οτι θα κάνει 2-3 μέρες? υπάρχει αλλος πιο γρήγορος τρόπος να αγοράσω ??το SEPA που βλέπω μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι είναι?
Επίσης μου κράτησε 2,50 +1,50€ 

Με κάρτα αλλά δεν ξέρω αν περνάνε οι ελληνικές.

SEPA είναι ουσιαστικά το έμβασμα στην Ε.Ε.

Σου κράτησε δύο φορές γιατί μάλλον έβαλες να σε χρεώσει και τα έξοδα της τράπεζας τους. Άλλη φορά αντί για OUR επέλεγε SHA.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...