Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Όταν κάνεις ανάληψη στην 365, μέσω τραπέζης, το μίνιμουμ είναι 50 ευρώ. Αν "τραβήξω" 50 ευρώ, πόσα κρατάνε αυτοί και πόσα η τράπεζα; Εν ολίγοις, πόσα θα μπούνε σε μένα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα :-)

Όταν κάνεις ανάληψη στην 365, μέσω τραπέζης, το μίνιμουμ είναι 50 ευρώ. Αν "τραβήξω" 50 ευρώ, πόσα κρατάνε αυτοί και πόσα η τράπεζα; Εν ολίγοις, πόσα θα μπούνε σε μένα;

Γιατι δεν κανεις SKRILL? :)

http://www.123pame.net/index.php?/cp/3-skrill/ Θα ειναι ολα δωρεαν

Αλλιος η Εταιρια (365) δεν κραταει κατι. Τσεκαρε με την τραπεζα σου ποσο χρεωνουν "ΕΜΒΑΣΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ"

Επεξ/σία από newtech
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω καμποσο καιρο να παιξω bet365 και επομενως να κανω και αναληψη, αλλα οσες φορες ειχα κανει στο παρελθον δεν μου κρατησε προμηθεια ουτε η bet365, ουτε η τραπεζα (χρεωστικη πειραιως).

Δημοσ.

Εχω καμποσο καιρο να παιξω bet365 και επομενως να κανω και αναληψη, αλλα οσες φορες ειχα κανει στο παρελθον δεν μου κρατησε προμηθεια ουτε η bet365, ουτε η τραπεζα (χρεωστικη πειραιως).

η χρεωστική δεν κρατάει, αν κάνεις ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα, κρατάει

• Like 1
Δημοσ.

Πως γίνεται να τα κάνω ανάληψη κατευθείαν στην κάρτα και όχι μέσω τραπέζης;

Με την κάρτα κάνω καταθέσεις κανονικά αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Αν εχεις κανει καταθεση με paysafecard τοτε θα πρεπει τα χρηματα να τραβηχτουν με τραπεζικη μεταφορα

Αλλιος κανε μια καταθεση η μεσω SKRILL/ΚΑΡΤΑΣ η απευθειας με την καρτα και δες μετα.

Δημοσ.

Συνηθως σε αυτα τα site για να κανεις αναληψη με visa πρεπει πρωτα να εχεις κανει καταθεση με αυτην. Για mastercard η Maestro δεν γνωριζω αν γινονται αναληψεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...