Barbara1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα Όταν κάνεις ανάληψη στην 365, μέσω τραπέζης, το μίνιμουμ είναι 50 ευρώ. Αν "τραβήξω" 50 ευρώ, πόσα κρατάνε αυτοί και πόσα η τράπεζα; Εν ολίγοις, πόσα θα μπούνε σε μένα;
newtech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Όταν κάνεις ανάληψη στην 365, μέσω τραπέζης, το μίνιμουμ είναι 50 ευρώ. Αν "τραβήξω" 50 ευρώ, πόσα κρατάνε αυτοί και πόσα η τράπεζα; Εν ολίγοις, πόσα θα μπούνε σε μένα; Γιατι δεν κανεις SKRILL? http://www.123pame.net/index.php?/cp/3-skrill/ Θα ειναι ολα δωρεαν Αλλιος η Εταιρια (365) δεν κραταει κατι. Τσεκαρε με την τραπεζα σου ποσο χρεωνουν "ΕΜΒΑΣΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ" Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από newtech 1
Phoenix7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η bet365 δεν κραταει τιποτα, η τραπεζα κραταει 3-4 ευρω Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App 1
CROM271 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εχω καμποσο καιρο να παιξω bet365 και επομενως να κανω και αναληψη, αλλα οσες φορες ειχα κανει στο παρελθον δεν μου κρατησε προμηθεια ουτε η bet365, ουτε η τραπεζα (χρεωστικη πειραιως).
Phoenix7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εχω καμποσο καιρο να παιξω bet365 και επομενως να κανω και αναληψη, αλλα οσες φορες ειχα κανει στο παρελθον δεν μου κρατησε προμηθεια ουτε η bet365, ουτε η τραπεζα (χρεωστικη πειραιως). η χρεωστική δεν κρατάει, αν κάνεις ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα, κρατάει 1
newtech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καρτα , Skrill Δεν κρατανε Τραπεζικο εμβασμα κραταει (η τραπεζα)
Barbara1980 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πως γίνεται να τα κάνω ανάληψη κατευθείαν στην κάρτα και όχι μέσω τραπέζης; Με την κάρτα κάνω καταθέσεις κανονικά αν χρειαστεί.
newtech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πως γίνεται να τα κάνω ανάληψη κατευθείαν στην κάρτα και όχι μέσω τραπέζης; Με την κάρτα κάνω καταθέσεις κανονικά αν χρειαστεί. Αν εχεις κανει καταθεση με paysafecard τοτε θα πρεπει τα χρηματα να τραβηχτουν με τραπεζικη μεταφορα Αλλιος κανε μια καταθεση η μεσω SKRILL/ΚΑΡΤΑΣ η απευθειας με την καρτα και δες μετα.
grehacker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Πως γίνεται να τα κάνω ανάληψη κατευθείαν στην κάρτα και όχι μέσω τραπέζης; Με την κάρτα κάνω καταθέσεις κανονικά αν χρειαστεί. Συνηθως σε αυτα τα site για να κανεις αναληψη με visa πρεπει πρωτα να εχεις κανει καταθεση με αυτην. Για mastercard η Maestro δεν γνωριζω αν γινονται αναληψεις
basilis5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 γιατι δεν μιλας με την 365 που εχει κι ελληνα αντιπροσωπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα