Pankar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σε όλους. Στην σελίδα στο 192.κλπκλπ εκεί που μπαίνεις υποτίθεται για να δεις ποιές συσκευές είνα συνδεδεμένες στο router μου δείχνει 9 συσκευές, ενώ θα έπρεπε να είναι τα 2 λάπτοπτου σπιτιού μου και άντε και 2 κινητά( δεν ξέρω αν αυτά τα δείχνει). Έχω επισυνάψει και ένα πλάνο από την σελίδα αυτή και μπορεί να κάνω και λάθος γιατί πρώτη φορά ψάχνω το θέμα του αν είναι αρκετά ασφαλές το δίκτυό μου. Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά;
arc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 δεν βλέπω επισύναψη Επισης στις υπολοιπες συσκευές μπορεί να ειναι δικές σου παλαιότερες συσκευές γιατί κάποιοι router κρατάνε αρχείο και τα δειχνουν ολα (και οχι μόνο οσες συσκευές ειναι τώρα ενεργές). Επισηςμηπως βλέπεις και τις ΕΝσυρματες συνδέσεις; Σε καθε περιπτωση υπαρχει αναλογο θέμα συζήτησης και η λύση ειναι τα παρακατω Αλλαγή του ssid Αλλαγή της κωδικοποίησης σε wpa2 - aes Κωδικός πάνω απο 9-10 χαρακτήρες με ανακατεμενα συμβολα και αριθμους (pArade1gma$k0d1k0u! ) Απενεργοποίηση του wps στο router 1
Pankar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να έγινε τώρα. Αυτό το τελευταίο πως το κάνεις; Άλλαξα ήδη το όνομα του σημείου και τον κωδικό πρόσβασης, και η ασφάλεια είναι WPA2-PSK...
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 εγω 4 βλεπω συνδεδεμένες... Οι υπολοιπες δεν εχουν ΙΡ αρα μπορει να εχουν ξεμεινει απο φιλαρακια σου που ηρθαν και μπήκαν στο wifi αφου τους εδωσες τον κωδικό
arc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Να ελεγξεις αν το wps ειναι ενεργοποιημένο και αν ειναι να το απενεργοποιήσεις άμεσα http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-552115.html
Pankar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δηλ. τι ακριβώς καταφέρνω αν απενεργοποιησω αυτο το WPS. Αλλάζει κάτι στο πως το χρησιμοποιώ; Aν κατάλαβα καλά απλώς κάνει το κουμπί μπροστά στο ρουτερ να μπορει να το απ/ενεργοποιεί. Α, και σίγουρα δεν είχα δώσει σε κανένα φίλο ή γείτονα τον κωδικό και τα 2 λάπτοπ + τα 2 smartphone που υπάρχουν στο σπίτι θα πρεπε να είναι οι μόνες συσκευές που έχουν αποκτλησει ποτέ πρόσβαση σε αυτό(+άλλο ένα το παλιό μου κινητό).
arc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το στρογγυλό κουμπάκι στην μπροστινή πλευρά το πατάς συχνα; Αυτό ειναι το wps Αν οχι τοτε δεν θα καταλάβεις τη διαφορά. Αν ναι, λυπάμαι αλλά πρέπει να αλλάξει συνήθειες. Όσο για το λόγο ειναι για να αυξήσεις κατακόρυφα την ασφάλεια του δικτύου σου.
Pankar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 OK θα το κανω συστημα αυτο. Ευχαριστω για τη βοηθεια. 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να έγινε τώρα. Αυτό το τελευταίο πως το κάνεις; Άλλαξα ήδη το όνομα του σημείου και τον κωδικό πρόσβασης, και η ασφάλεια είναι WPA2-PSK... Δεν εχεις κανενα προβλημα, απλα καποιες ξεχασμενες συνδέσεις ειναι που εχει κρατήσει ο ρουτερ, κανε ενα restert και θα καθαρίσει
doubleh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλά, αυτοί που κλέβουν δεν άκουσαν ότι το πάρτι τελείωσε;;; τσ τσ τσ. Να πας στην αστυνομία... Πέρα από την πλάκα, άλλαξε κωδικούς, σιγούρεψε πως έχεις wpa2, κλείσε το wps, στην έσχατη άλλαξε το όνομα του δικτύου, κάνε το κρυφο και περιόρισε ποιες mac μπορούν να συνδέονται.
Troll Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά τι είναι το WPS και τι κάνει ακριβώς ??? (ο άσχετος) xD
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να έγινε τώρα. Αυτό το τελευταίο πως το κάνεις; Άλλαξα ήδη το όνομα του σημείου και τον κωδικό πρόσβασης, και η ασφάλεια είναι WPA2-PSK... Aυτοι που φαινονται στο screenshot ειναι οσοι συνδεθηκαν απο τοτε που δουλεψε 1η μερα το ρουτερ. Τη στιγμη που τραβηξες το screenshot ο μονος συνδεδεμενος πανω του ηταν ο Pankar95-PC , δηλαδη εσυ. Απτη στιγμη που αλλαξες ssid+password και εκλεισες και το wps εισαι οκ, δεν σε κλεβει κανεις και δεν θα σε κλεψει κανεις, δεν χρειαζεται να κανεις καποια αλλη ενεργεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα